Πασχαλινή γιρλάντα με πασχαλίτσες + Δωρεάν Εκτυπώσιμο – Free printable
Κάθε χρόνο την περίοδο του Πάσχα φτιάχνουμε με την Ελένη και την Έλλη μια χαρούμενη γιρλάντα για να στολίσουμε το σπίτι μας. Πέρυσι είχαμε φτιάξει γιρλάντα με κουνέλια (μπορείτε να την εκτυπώσετε εδώ) ενώ πρόπερσι είχαμε φτιάξει πασχαλινή γιρλάντα με αυγά (μπορείτε να τη δείτε εδώ). Φέτος η Έλλη ήθελε να φτιάξουμε κάτι διαφορετικό και γι΄αυτό σκέφτηκα να κάνουμε μια γιρλάντα πιο ζουζουνιάρικη και ταυτόχρονα χαρούμενη και ανοιξιάτικη. Μετά από μερικές διαβουλεύσεις με τα κορίτσια μου αποφασίσαμε να φτιάξουμε πασχαλινή γιρλάντα με πασχαλίτσες, το γλυκούτσικο και χαριτωμένο αυτό έντομο που συνήθως κάνει την εμφάνισή του την Άνοιξη. Για να μπορέσετε να τη φτιάξετε κι εσείς τη γιρλάντα μας, σας ετοίμασα ένα δωρεάν εκτυπώσιμο πατρόν που μπορείτε να τυπώσετε εδώ.
Νομίζω ότι είναι από τις πιο εύκολες, γρήγορες και ταυτόχρονα τόσο χαριτωμένες κατασκευές μας, αφού χρειαστήκαμε μόνο τα παρακάτω:
-Το πατρόν της πασχαλίτσας εκτυπωμένο (έγχρωμο)
-Ψαλίδι
-Διακορευτή
-Κορδέλα
Εκτυπώσαμε το πατρόν της πασχαλίτσας σε 9 φύλλα και τα κόψαμε. Με τον διακορευτή κάναμε από δύο τρύπες σε κάθε πασχαλίτσα και περάσαμε την κορδέλα. Ε αυτό ήταν, η γιρλάντα με τις πασχαλίτσες μας ήταν έτοιμη!
Αφού την φωτογράφισα, όπως της άξιζε (ε έκανε και μια βόλτα στον κήπο μας), πήρε τη θέση της στο σπιτικό μας και το έκανε πιο γιορτινό αφού, όπως σας έχω ξαναπεί, οι γιρλάντες δίνουν πολύ χαρούμενο τόνο σε έναν χώρο (δωμάτιο, κήπο, βεράντα, κτλ) και τον κάνουν πιο εορταστικό και όμορφο.
Λοιπόν πως σας φαίνεται η πασχαλινή γιρλάντα με τις πασχαλίτσες μας?
Σας φιλώ!
Για να είμαστε σε επαφή, μη ξεχάσετε να κάνετε like στη σελίδα του My Little World ή συμπληρώστε το e-mail σας στην αρχική σελίδα του blog ή ακολουθείστε με στο instagram
Δείτε επίσης
-Διακοσμούμε πασχαλινά αβγά με σπάγκο
Lisa F
This is so adorable!! I love the lady bug garland!! What a creative and fun project!! Have a great day!! Big hugs 🙂
Lisa
A Mermaid’s Crafts
My Little World
Thank you very much Lisa!