Καρδιές από νήμα πλεξίματος – πως θα τις φτιάξεις

Καρδιές-από-νήμα-πλεξίματος-mylittleworldgr

Τι λες να φτιάξεις καρδιές από νήμα πλεξίματος και να διακοσμήσεις αγαπησιάρικα το χώρο σου; Για εμένα η γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου είναι μια καλή αφορμή για να ασχοληθώ με διακόσμηση του σπιτιού μας. Μικρές πινελιές που όταν τις κοιτάζεις σου φτιάχνουν τη διάθεση! Όπως αυτές οι καρδιές από νήμα και εύκαμπτο σύρμα που στολίζουν την εξώπορτα του σπιτιού μας. Μου αρέσει πολύ να τις βλέπω το απόγευμα που επιστρέφω στο σπίτι από τη δουλειά!

Ψάχνοντας λοιπόν στο σπίτι τι υλικά χειροτεχνίας έχω, βρήκα τρία κουβάρια νήματος και σκέφτηκα να τα αξιοποιήσω. Έλα να σου δείξω πόσο εύκολα φτιάχνονται οι καρδιές από νήμα πλεξίματος με μόνο 3 υλικά!

καρδιές-από-νήμα-πλεξίματος-mylittleworldgr

Καρδιές από νήμα πλεξίματος – πως θα τις φτιάξεις

Υλικά

-Νήμα πλεξίματος σε διάφορα χρώματα (εγώ χρησιμοποίησα κόκκινο, μωβ και γαλάζιο)

-Εύκαμπτο σύρμα (θα το βρεις σε χρωματοπωλεία)

-Ψαλίδι

καρδιές-από-νήμα-πλεξίματος-mylittleworldgr

Έκοψα ένα κομμάτι από το εύκαμπτο σύρμα και του έδωσα σχήμα καρδιάς στο μέγεθος που ήθελα. Έδεσα το νήμα σε μια άκρη του σύρματος κι άρχισα να το τυλίγω γύρω από το σύρμα μέχρι που το κάλυψα όλο. Μετά άρχισα να τυλίγω το νήμα διαγώνια και κάπως ακανόνιστα στην καρδιά. Αυτό ήταν! Επανέλαβα όλη τη διαδικασία κι έφτιαξα δύο ακόμα καρδιές. Τους έδεσα από ένα κομμάτι νήματος και τις κρέμασα στην εξώπορτα του σπιτιού μας. Στα θετικά τους είναι ότι οι καρδιές από νήμα πλεξίματος είναι πολύ ελαφριές και στέκονται ακόμα και με λίγο σελοτέιπ.

καρδιές-από-νήμα-πλεξίματος-mylittleworldgr

Γενικά χαίρομαι πολύ να κρεμάω στεφάνια στην εξώπορτα του σπιτιού μας γιατί έτσι προδιαθέτω όμορφα όποιον μας επισκέπτεται. Αυτές όμως οι καρδιές είναι διαφορετικές από τα στεφάνια κι αυτό τις κάνει ακόμα πιο ιδιαίτερες.

Για να είμαστε σε επαφή, γραφτείτε στο newletter (κλικ εδώ). Ακολουθήστε με στο Instagram (κλικ εδώ) και στο Facebook (κλικ εδώ).

.

Εσείς κρεμάτε γιορτινά στεφάνια στην πόρτα σας;

Καρδιές-από-νήμα-πλεξίματος-mylittleworldgr

Σας φιλώ…

Δείτε επίσης

Καρδιά από φελλούς – πως θα τη φτιάξεις

καρδιά-από-φελλούς-mylittleworldgr

.

Δέντρο με καρδιές σε καμβά – πως θα το φτιάξετε

δέντρο-με-καρδιές-σε-καμβά

.

Ξύλινα σουβέρ με χρώμα μαυροπίνακα

Ξύλινα-σουβέρ-με-χρώμα-μαυροπίνακα-mylittleworldgr
My Little World

Καλώς ήρθατε στο blog μου! Είμαι η Σωτηρία, μαμά της Ελένης και της Έλλης και σύζυγος του Δημήτρη. Μαζί σας μοιράζομαι στιγμές, σκέψεις, δημιουργίες! Σας ευχαριστώ που επισκεφτήκατε το blog μου. Θα χαρώ να διαβάσω τα σχόλιά σας!

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.

ΣΧΕΤΙΚΑ

Γεια σας, είμαι η Σωτηρία και σας καλωσορίζω στο My Little World. Το επάγγελμά μου είναι Οικονομολόγος, με πτυχίο στη Διοίκηση και Master στα εφαρμοσμένα Χρηματοοικονομικά. Αγαπώ πολύ την επικοινωνία, την καλή παρέα, τα ταξίδια, τις χειροτεχνίες.

Διαβάστε περισσότερα...

Facebook | Instagram | Pinterest

ΑΡΧΕΙΟ
ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

familives

Newsletter
ΕΓΓΡΑΦΗ

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Μείνετε ενημερωμένοι λαμβάνοντας όλα τα άρθρα μας στο email σας.
close-link