Πασχαλινή γιρλάντα με πασχαλίτσες + Εκτυπώσιμο

πασχαλινή γιρλάντα με πασχαλίτσες

Αυτή η όμορφη πασχαλινή γιρλάντα με πασχαλίτσες στολίζει φέτος το σπίτι μας. Κάθε χρόνο την περίοδο του Πάσχα φτιάχνουμε με την Ελένη και την Έλλη μια χαρούμενη γιρλάντα για να στολίσουμε το σπίτι μας. Πέρυσι είχαμε φτιάξει γιρλάντα με κουνέλια (μπορείτε να την εκτυπώσετε εδώ).

γιρλαντα με κουνελια

.

Πρόπερσι είχαμε φτιάξει πασχαλινή γιρλάντα με αυγά (μπορείτε να τη δείτε εδώ).

Πασχαλινή_γιρλάντα_με_αβγά

.

Φέτος η Έλλη ήθελε να φτιάξουμε κάτι διαφορετικό. Γι΄αυτό σκέφτηκα να κάνουμε μια γιρλάντα πιο ζουζουνιάρικη και ταυτόχρονα χαρούμενη και ανοιξιάτικη. Μετά από μερικές διαβουλεύσεις με τα κορίτσια μου αποφασίσαμε να φτιάξουμε πασχαλινή γιρλάντα με πασχαλίτσες!

Αυτό το γλυκούτσικο και χαριτωμένο έντομο που συνήθως κάνει την εμφάνισή του την Άνοιξη και πάντα μας εντυπωσιάζει. Για να μπορέσετε να τη φτιάξετε κι εσείς πασχαλινή γιρλάντα με πασχαλίτες σας ετοίμασα ένα δωρεάν εκτυπώσιμο πατρόν. Μπορείτε να τυπώσετε το δωρεάν εκτυπώσιμο πατρόν παρακάτω:

.

Νομίζω ότι είναι από τις πιο εύκολες, γρήγορες και ταυτόχρονα τόσο χαριτωμένες κατασκευές μας!

Πασχαλινή γιρλάντα με πασχαλίτσες: Υλικά

-Το πατρόν της πασχαλίτσας εκτυπωμένο (έγχρωμο)

-Ψαλίδι

-Διακορευτή

-Λεπτή κορδέλα

Εκτυπώσαμε το πατρόν της πασχαλίτσας σε 9 φύλλα και τα κόψαμε. Με τον διακορευτή κάναμε από δύο τρύπες σε κάθε πασχαλίτσα και περάσαμε την κορδέλα. Ε αυτό ήταν, η γιρλάντα με τις πασχαλίτσες μας ήταν έτοιμη!

πασχαλινή γιρλάντα με πασχαλίτσες

Αρχικά έκανε μια βόλτα στον κήπο μας και οι μικρές την πετούσαν δεξιά κι αριστερα! Ευτυχώς άντεξε! Μετά την φωτογράφισα όπως της άξιζε! Στο τέλος πήρε τη θέση της στο σπιτικό μας και το έκανε πιο γιορτινό! Όπως σας έχω ξαναπεί, οι γιρλάντες δίνουν πολύ χαρούμενο τόνο σε έναν χώρο και τον κάνουν πιο εορταστικό και όμορφο. Θεωρώ ότι είναι ιδανικές για στολισμό σε οποιαδήποτε περίσταση (γιορτή, πάρτυ) ή απλά για να τη βλέπουμε και να χαιρόμαστε!

——————————————————————————————————————–

Αν σας άρεσε το άρθρο αυτό μοιραστείτε το κι ακολουθήστε μας:
Instagram
Tik Tok
Facebook
Newsletter

——————————————————————————————————————–

Λοιπόν, πως σας φαίνεται η πασχαλινή γιρλάντα με πασχαλίτσες;

γιρλάντα_πασχαλίτσες_easter_girland_lady_bug_mylittleworldgr

Πρόταση: Αν θέλετε μπορείτε να εκτυπώσετε τις πασχαλίτσες σε ασπρόμαυρο χαρτί και να τις ζωγραφίσετε μαζί με τα παιδιά σας.

================================================================

Παρακάτω θα βρείτε διάφορες Πασχαλινές χειροτεχνίες που έχουμε κάνει κατά καιρούς:

Διάφορες Πασχαλινές χειροτεχνίες

================================================================

Σας φιλώ…

.

Πασχαλινά καλαθάκια + Δωρεάν Εκτυπώσιμο

πασχαλινό_καλαθάκι_easter_basket_diy

.

Πασχαλινό κυνήγι αβγών + Δωρεάν Εκτυπώσιμο

Πασχαλινό κυνήγι αβγών
My Little World

Καλώς ήρθατε στο blog μου! Είμαι η Σωτηρία, μαμά της Ελένης και της Έλλης και σύζυγος του Δημήτρη. Μαζί σας μοιράζομαι στιγμές, σκέψεις, δημιουργίες! Σας ευχαριστώ που επισκεφτήκατε το blog μου. Θα χαρώ να διαβάσω τα σχόλιά σας!

4 Comments
    1. Σας ευχαριστώ πολύ. Για να εκτυπώσετε τη γιρλάντα θα γράψετε το email σας στο κουτάκι με τίτλο “Αυτό το περιεχόμενο είναι μόνο για subscribers” και θα πατήσετε “Εγγραφείτε στο newsletter”, θα επιβεβαιώσετε την εγγραφή σας στο email σας, θα μπείτε πάλι στο άρθρο “Πασχαλινή γιρλάντα με πασχαλίτσες” και θα έχετε πλέον πρόσβαση σε όλα τα εκτυπώσιμα του site. Αν κάτι δεν λειτουργήσει σωστά παρακαλώ ενημερώστε με να το διορθώσουμε και να σας στείλω εγώ το δωρεάν εκτυπώσιμο.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

ΣΧΕΤΙΚΑ

Γεια σας, είμαι η Σωτηρία και σας καλωσορίζω στο My Little World. Το επάγγελμά μου είναι Οικονομολόγος, με πτυχίο στη Διοίκηση και Master στα εφαρμοσμένα Χρηματοοικονομικά. Αγαπώ πολύ την επικοινωνία, την καλή παρέα, τα ταξίδια, τις χειροτεχνίες.

Διαβάστε περισσότερα...

Facebook | Instagram | Pinterest

ΑΡΧΕΙΟ
ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

familives

Newsletter
ΕΓΓΡΑΦΗ

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Μείνετε ενημερωμένοι λαμβάνοντας όλα τα άρθρα μας στο email σας.
close-link