Μεταποίηση φορέματος σε navy chic dress!

 Στις εκπτώσεις βρήκα ένα υπέροχο φόρεμα σε μπλε σκούρο χρώμα και εξαιρετική τιμή! Από την πρώτη στιγμή μου έκανε κλικ και στο μυαλό μου ήξερα ακριβώς τι θέλω να κάνω με το φόρεμα αυτό!
Όταν το δοκίμασα στο νούμερό μου ήταν κάπως κοντούλικο για τα δικά μου δεδομένα, αφού είμαι λίγο ψηλή (είπαμε, όχι και καμήλα!) Απλά, όταν φοράω φόρεμα ή φούστα θέλω να νιώθω άνετα σε περίπτωση που σκύψω να πάρω τις μικρές μου αγκαλιά ή να παίξω μαζί τους, ότι δεν θα φανεί ότι πρέπει να μένει καλυμμένο!!!
Εννοείται ότι το αγόρασα γιατί είχα ήδη φανταστεί πως θα το κάνω! Θα γινόταν Navy chic dress όπως εκείνα που χαζεύω στα περιοδικά!

Έτσι αγόρασα από μισό μέτρο άσπρο και κόκκινο ύφασμα όπως του φορέματος (είναι κατά 99% ίδια ποιότητα δηλαδή η διαφορά ούτε που φαίνεται) που μου κόστισαν €5,00.

Αρχικά μέτρησα πόσο μακρύ θέλω να είναι το φόρεμα πάνω μου. Έπειτα υπολόγισα πόσο μήκος θα είχε κάθε λωρίδα από το κόκκινο και άσπρο ύφασμα και τις έκοψα. Οκ, όπως φαίνεται στην φώτο είναι κάπως στραβές αλλά μετά τις ίσιωσα. Δυστυχώς, φώτο από τις λευκές λωρίδες ξέχασα να βγάλω, όμως είναι κομμένες όπως οι κόκκινες αλλά λίγο πιο στενές γιατί ήθελα να ράψω πρώτα τις άσπρες και να διατηρηθεί η γραμμή “Α” που είχε το φόρεμα!

Όταν έραψα πάνω στο φόρεμα τις δύο άσπρες λωρίδες έγινε όπως παρακάτω:

Μετά έραψα και τις δύο κόκκινες λωρίδες που ήταν όπως προανέφερα λίγο πιο πλατιές για να διατηρηθεί η γραμμή του φορέματος.

Έφτιαξα και το στρίφωμα, σιδέρωσα καλά όλο το φόρεμα και ιδού το αποτέλεσμα!

Κόστισε λίγα μόνο χρήματα, μοιάζει όμως πολύ ακριβότερο και νομίζω ότι το αποτέλεσμα είναι όπως ακριβώς το φαντάστηκα!

Λοιπόν τι λέτε, άξιζε τον κόπο έτσι;

Για να είμαστε σε επαφή, γραφτείτε στο newletter (κλικ εδώ). Ακολουθήστε με στο Instagram (κλικ εδώ) και στο Facebook (κλικ εδώ).

Σας φιλώ…

8 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.

ΣΧΕΤΙΚΑ

Γεια σας, είμαι η Σωτηρία και σας καλωσορίζω στο My Little World. Το επάγγελμά μου είναι Οικονομολόγος, με πτυχίο στη Διοίκηση και Master στα εφαρμοσμένα Χρηματοοικονομικά. Αγαπώ πολύ την επικοινωνία, την καλή παρέα, τα ταξίδια, τις χειροτεχνίες.

Διαβάστε περισσότερα...

Facebook | Instagram | Pinterest

ΑΡΧΕΙΟ
ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

familives

Newsletter
ΕΓΓΡΑΦΗ

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Μείνετε ενημερωμένοι λαμβάνοντας όλα τα άρθρα μας στο email σας.
close-link