Τι κάνεις όταν σκιστεί η αγαπημένη μπλούζα του παιδιού σου και δεν φτιάχνεται???

σκίσιμο μπλούζα

Η μικρή μου Έλλη αγαπάει πολύ τη μπλούζα της με τον κεντητό χρωματιστό παπαγάλο και το λουλουδάκι. Μια μέρα που γύρισε από τον παιδικό σταθμό η μπλούζα της ήταν γεμάτη με πολλές μικρές μικρές τρυπούλες, μάλλον κάπου πιάστηκε στον κήπο την ώρα που έπαιζε. Μόλις την είδα κατάλαβα ότι δεν είχε νόημα να ράψω τόσες πολλές τρυπίτσες γιατί θα φαίνονταν πολύ άσχημα. Τι να κάνω όμως η μάνα που η Έλλη είχε ήδη αρχίσει να κλαίει για την αγαπημένη της μπλούζα???

Απλούστατο! Έκοψα το κομμάτι γύρω γύρω από τον χρωματιστό παπαγάλο και το έραψα πάνω σε μια παρόμοια εντελώς λευκή μπλούζα. Έραψα και το λουλουδάκι στην τιράντα της μπλούζας και έτοιμη! Μου πήρε περίπου 15 λεπτά για να τη φτιάξω και η χαρά της ήταν απερίγραπτη!

Δεν πίστευε ότι έχει πάλι μπλούζα με παπαγάλο και μάλιστα καινούργια και χωρίς τρύπες! Την επόμενη φορά που θα χαλάσει η αγαπημένη μπλούζα του παιδιού σας, μην τη πετάξετε, απλά μεταποιήστε τη!

Για να είμαστε σε επαφή, γραφτείτε στο newletter (κλικ εδώ), ακολουθήστε με στο Instagram (κλικ εδώ) και στο Facebook (κλικ εδώ).

Σας φιλώ…

 

Δείτε επίσης

My Little World

Καλώς ήρθατε στο blog μου! Είμαι η Σωτηρία, μαμά της Ελένης και της Έλλης και σύζυγος του Δημήτρη. Μαζί σας μοιράζομαι στιγμές, σκέψεις, δημιουργίες! Σας ευχαριστώ που επισκεφτήκατε το blog μου. Θα χαρώ να διαβάσω τα σχόλιά σας!

14 Comments
  1. Είσαι απίστευτη!! Πειράζει να το κάνω στις δικές μου? Ξέρεις πόσες φορές μου έχει χαλάσει μπλούζα και την κλαίω γιατί μου άρεσε το σχέδιο? 😉 πανέξυπνο!!

    1. Χαχαχα, σε ευχαριστώ Ελεάνα μου! Εννοείται οτι είναι για όλες τις μπλούζες κι όχι μόνο τις παιδικές! Κι εγώ θα το κάνω σε δικες μου! Πολλα φιλιααααα

Leave a Reply

Your email address will not be published.

ΣΧΕΤΙΚΑ

Γεια σας, είμαι η Σωτηρία και σας καλωσορίζω στο My Little World. Το επάγγελμά μου είναι Οικονομολόγος, με πτυχίο στη Διοίκηση και Master στα εφαρμοσμένα Χρηματοοικονομικά. Αγαπώ πολύ την επικοινωνία, την καλή παρέα, τα ταξίδια, τις χειροτεχνίες.

Διαβάστε περισσότερα...

Facebook | Instagram | Pinterest

ΑΡΧΕΙΟ
ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

familives

Newsletter
ΕΓΓΡΑΦΗ

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Μείνετε ενημερωμένοι λαμβάνοντας όλα τα άρθρα μας στο email σας.
close-link