Παίζουμε με το επιτραπέζιο παιχνίδι Bus Stop της Orchard Toys

Bus-stop-Orchard-toys

Κατά καιρούς προσπαθώ να ανανεώνω τα παιχνίδια μας. Όσα παιχνίδια δεν τα παίζουμε πια ή είναι για μικρότερα παιδιά φροντίζω να τα δίνω σε ιδρύματα, παιδικούς σταθμούς, bazaar σχολείου, κτλ. Έτσι, κάνω χώρο για τα καινούργια μας παιχνίδια που παίζουμε με πολύ ενθουσιασμό. Επειδή παίζω κι εγώ με τα κορίτσια μου, φροντίζω να επιλέγω αξιόλογα παιχνίδια που αρέσουν σε όλους μας. Το πιο πρόσφατο επιτραπέζιο παιχνίδι μας είναι το Bus Stop της εταιρείας Orchard Toys που το αποκτήσαμε από την αγαπημένη μας, για τα παιχνίδια της εταιρεία, Mysunshine!

Bus-stop-Orchard-toys

Το Bus Stop είναι ένα από τα κλασικά παιχνίδια της Orchard Toys  που βρίσκεται στην κορυφή των 10 καλύτερων παιχνιδιών της εδώ και πολλά χρόνια. Πρόκειται για ένα διασκεδαστικό παιχνίδι πρόσθεσης κι αφαίρεσης που απευθύνεται σε παιδιά από 4 έως 8 ετών και είναι για 2 έως 4 παίκτες. Επίσης, είναι ένα παιχνίδι που σε κρατάει σε αγωνία καθώς έχει ανατροπές μέχρι την τελευταία στιγμή!

Το κουτί περιέχει: 

-έναν jigged πίνακα παιχνιδιού
-4 πίνακες λεωφορείων, 4 μετρητές λεωφορείων, 4 stands
-40 κάρτες επιβατών
-ζάρι
-1 περιστρεφόμενο δίσκο και 1 διπλό βέλος περιστροφής
-φύλλο οδηγιών και δραστηριοτήτων

Bus-stop-Orchard-toys

Κάθε παιδί έχει μπροστά του έναν πίνακα λεωφορείου κι έναν μετρητή λεωφορείου. Ρίχνοντας το ζάρι το παιδί μετακινεί τον μετρητή λεωφορείου γύρω από τον πίνακα του παιχνιδιού σε ένα τετράγωνο πρόσθεσης ή αφαίρεσης. Μετά γυρίζει τον περιστρεφόμενο πίνακα που καθορίζει τον αριθμό των επιβατών που θα επιβιβαστούν ή θα αποβιβαστούν από το λεωφορείο του. Νικητής είναι ο παίχτης που θα φτάσει στο σταθμό και θα έχει τους περισσότερους επιβάτες.

Bus-stop-Orchard-toys

Μέσα από το παιχνίδι Bus Stop της Orchard Toys τα παιδιά εξασκούν την ικανότητά τους στην πρόσθεση κι αφαίρεση. Ταυτόχρονα διασκεδάζουν μιλώντας για τους ενδιαφέροντες χαρακτήρες και τα μέρη που γνωρίζουν σε κάθε στάση καθώς προχωρούν τη διαδρομή τους!

Ουσιαστικά, το παιχνίδι Bus Stop της Orchard Toys προσφέρει στο παιδί τα παρακάτω εκπαιδευτικά οφέλη:

-Ενθαρρύνει την συζήτηση

-Αναπτύσσει τις αριθμητικές και υπολογιστικές ικανότητες του παιδιού

-Ενθαρρύνει τις παρατηρητικές δεξιότητες του παιδιού

-Αναπτύσσει προσωπικές και κοινωνικές δεξιότητες

Bus-stop-Orchard-toys

Η Orchard Toys είναι μία από τις κορυφαίες εταιρείες παιχνιδιών παγκοσμίως. Τα παιχνίδια της θεωρούνται ορόσημο για την ανάπτυξη των παιδιών. Φημίζεται για τα εξαιρετικά της παιχνίδια και παζλ, τα οποία είναι σχεδιασμένα με τέτοιο τρόπο ώστε να διατηρούν την τέλεια ισορροπία μεταξύ των εκπαιδευτικών οφελών και της αξίας του παιχνιδιού.

Ρίξτε μια ματιά εδώ και θα βρείτε μεγάλη ποικιλία παιχνιδιών Orchard Toys.

Σας φιλώ…

Για να είμαστε σε επαφή, μη ξεχάσετε να κάνετε like στη σελίδα του My Little World  ή συμπληρώστε το e-mail σας στην αρχική σελίδα του blog ή ακολουθείστε με στο instagram

My Little World

Καλώς ήρθατε στο blog μου! Είμαι η Σωτηρία, μαμά της Ελένης και της Έλλης και σύζυγος του Δημήτρη. Μαζί σας μοιράζομαι στιγμές, σκέψεις, δημιουργίες! Σας ευχαριστώ που επισκεφτήκατε το blog μου. Θα χαρώ να διαβάσω τα σχόλιά σας!

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

ΣΧΕΤΙΚΑ

Γεια σας, είμαι η Σωτηρία και σας καλωσορίζω στο My Little World. Το επάγγελμά μου είναι Οικονομολόγος, με πτυχίο στη Διοίκηση και Master στα εφαρμοσμένα Χρηματοοικονομικά. Αγαπώ πολύ την επικοινωνία, την καλή παρέα, τα ταξίδια, τις χειροτεχνίες.

Διαβάστε περισσότερα...

Facebook | Instagram | Pinterest

ΑΡΧΕΙΟ
ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

familives

Newsletter
ΕΓΓΡΑΦΗ

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Μείνετε ενημερωμένοι λαμβάνοντας όλα τα άρθρα μας στο email σας.
close-link