Επιτραπέζιο παιχνίδι “Ντύσε το αρκουδάκι” της Djeco

επιτραπέζιο παιχνίδι - Djeco - Rapido Meteo

Το επιτραπέζιο παιχνίδι “Ντύσε το αρκουδάκι” της Djeco το έχω παίξει πάρα πολύ και με τις δύο κόρες μου! Στα αγγλικά το συγκεκριμένο επιτραπέζιο παιχνίδι λέγεται “Rapido Meteo” και ήταν αγαπημένο μας για πολύ καιρό. Ο λόγος που σας το παρουσιάζω είναι γιατί το θεωρώ πολύ καλό επιτραπέζιο παιχνίδι για μικρά παιδάκια.

Πριν από λίγες ημέρες έκανα μια δημοσκόπηση στον λογαριασμό μου στο Instagram. Εκεί λοιπόν είδα ότι αρκετοί γονείς ψάχνουν παιχνίδια αξιόλογα κι αυτό που λέμε “value for money”. Γι΄αυτό αποφάσισα να σας μιλάω για όποιο παιχνίδι έχουμε δοκιμάσει και προσωπικά θεωρώ αξιόλογο. Γενικώς, πιστεύω ότι τα παιχνίδια της Djeco είναι εμπνευσμένα και καλά.

επιτραπέζιο παιχνίδι - Djeco - Rapido Meteo

Πάμε λοιπόν να δούμε αναλυτικά το επιτραπέζιο παιχνίδι “Ντύσε το αρκουδάκι” ή Rapido Meteo!

Το επιτραπέζιο παιχνίδι περιλαμβάνει:

-4 αρκουδάκια Teddy από μαλακό πλαστικό

-24 κάρτες που δείχνουν τον Teddy ντυμένο με διαφορετικά ρούχα και με ένδειξη του καιρού

-36 τεμάχια ρούχων από μαλακό πλαστικό (μπλούζες, παντελόνια, σκουφάκια, μαγιό, φανελάκια, ομπρέλες, κτλ)

Το παιχνίδι παίζεται με 2 ή 3 παίχτες ηλικίας 3 έως 6 ετών. Οι κόρες μου πάντως το έπαιζαν περίπου μέχρι 5 ετών. Το έχω όμως φυλάξει γιατί ήταν από τα αγαπημένα τους και κάπου κάπου το αναζητάνε.

Κάθε παίχτης έχει μπροστά του ένα αρκουδάκι Teddy. Ένας παίχτης σηκώνει μία κάρτα από τις 24 που δείχνουν τον Teddy ντυμένο. Για την ακρίβεια ο Teddy είναι ντυμένος σύμφωνα με τον καιρό που δείχνει η κάρτα.

Για παράδειγμα, έχει κρύο και ο Teddy φοράει: πράσινο παντελόνι, μωβ πουλόβερ με λευκή μαργαρίτα, και σιέλ σκούφο με μωβ αστεράκια. Οι παίχτες γυρνάνε την κάρτα ανάποδα και προσπαθούν να θυμηθούν τα ρούχα του Teddy. Ο παίχτης που θα καταφέρει να ντύσει πιο γρήγορα τον Teddy και με τα σωστά ρούχα κερδίζει!

Το επιτραπέζιο παιχνίδι “Ντύσε το αρκουδάκι” της Djeco είναι πολύ χαρούμενο και διασκεδαστικό για μικρά παιδάκια. Είναι κατασκευασμένο από καλής ποιότητας χαρτόνι και πλαστικό. Εμείς το έχουμε τόσα χρόνια και είναι σαν καινούργιο. Θα το βρείτε σε επιλεγμένα ελληνικά παιχνιδάδικα ή στο διαδίκτυο γράφοντας Ντύσε το αρκουδάκι, Djeco ή Rapido Meteo, Djeco.

Για να είμαστε σε επαφή, γραφτείτε στο newletter (κλικ εδώ), ακολουθήστε με στο Instagram (κλικ εδώ) και στο Facebook (κλικ εδώ).

Σας φιλώ!

My Little World

Καλώς ήρθατε στο blog μου! Είμαι η Σωτηρία, μαμά της Ελένης και της Έλλης και σύζυγος του Δημήτρη. Μαζί σας μοιράζομαι στιγμές, σκέψεις, δημιουργίες! Σας ευχαριστώ που επισκεφτήκατε το blog μου. Θα χαρώ να διαβάσω τα σχόλιά σας!

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

ΣΧΕΤΙΚΑ

Γεια σας, είμαι η Σωτηρία και σας καλωσορίζω στο My Little World. Το επάγγελμά μου είναι Οικονομολόγος, με πτυχίο στη Διοίκηση και Master στα εφαρμοσμένα Χρηματοοικονομικά. Αγαπώ πολύ την επικοινωνία, την καλή παρέα, τα ταξίδια, τις χειροτεχνίες.

Διαβάστε περισσότερα...

Facebook | Instagram | Pinterest

ΑΡΧΕΙΟ
ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

familives

Newsletter
ΕΓΓΡΑΦΗ

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Μείνετε ενημερωμένοι λαμβάνοντας όλα τα άρθρα μας στο email σας.
close-link