Ζωγραφίζουμε σε βιβλία ζωγραφικής με κιμωλίες που αφήνουν μηδενική σκόνη

Πόσες φορές έχει τύχει να βρίσκεστε έξω σε κάποιο εστιατόριο ή σε κάποιο χώρο αναμονής ή ακόμα και στο αυτοκίνητο και τα πιτσιρίκια να μην μπορούν να καθίσουν ήσυχα (με το δίκιο τους εδώ που τα λέμε αφού είναι παιδιά), να μην έχουν υπομονή κι εσείς να ψάχνετε τρόπους να τα απασχολήσετε? Εμένα μου έχει συμβεί πάαααρα πολλές φορές και πάντα ψάχνω τρόπους να τα απασχολήσω δημιουργικά και να αποφύγω τη λύση “δώστου το κινητό να απασχοληθεί παίζοντας”. Πρόσφατα ανακάλυψα στο διαδίκτυο ένα βιβλίο ζωγραφικής από ύφασμα, σε βολικό μέγεθος, ελαφρύ, οικολογικό, επαναχρησιμοποιούμενο που μπορεί να απασχοληθεί το παιδί με αυτό στη βόλτα, στο ταξίδι, στο σπίτι ή όπου αλλού χρειαστεί. Είναι το βιβλίο jaq jaq bird που έχει 8 εύκαμπτες σελίδες μαυροπίνακα για να γράφει και να ζωγραφίζει το παιδί με κιμωλίες, οι οποίες είναι καταπληκτικές αφού ούτε λερώνουν ούτε αφήνουν σκόνη (μιλάμε για μηδενική σκόνη)!

Μπαίνοντας στο site της εταιρείας που το διαθέτει, καταρχήν εντυπωσιάστηκα από το πόσο χαρούμενο και φιλικό είναι. Διαβάζοντας πληροφορίες για την εταιρεία mysunshine βρήκα πολύ ενδιαφέρουσα τη φιλοσοφία των ανθρώπων που βρίσκονται πίσω από αυτή, αφού έχουν ως σκοπό να προσφέρουν στους γονείς προϊόντα ποιοτικά και ασφαλή, εύχρηστα και καινοτομικά, αξιόπιστα και λειτουργικά. Ξεκινώντας να κάνω την παραγγελία μου ενθουσιάστηκα από την ποικιλία των βιβλίων jaq jaq bird αφού έχουν πανέμορφα υφασμάτινα εξώφυλλα, με ωραία χρώματα και σχέδια, τόσο για κορίτσια όσο και για αγόρια. Η Ελένη διάλεξε το βιβλίο Jaq jaq bird Paris που στο υφασμάτινο εξώφυλλό του απεικονίζει τον πύργο του Άιφελ καθώς κι άλλα γνωστά και μεγάλα μνημεία της Ευρώπης. Η Έλλη διάλεξε το βιβλίο Jaq jaq bird Unicorns που στο υφασμάτινο εξώφυλλό του έχει έναν χαρούμενο μονόκερο, λουδουδάκια, ουράνιο τόξο, σύννεφάκι, κ.α.

Μεγάλη έκπληξη ήταν που τη μία μέρα έκανα την παραγγελία και την επόμενη μέρα νωρίς το μεσημεράκι είχαμε ήδη παραλάβει τα καινούργια μας βιβλία! Τα κορίτσια ενθουσιάστηκαν όσο δεν φαντάζεστε! Με το που ανοίξαμε τις ωραίες συσκευασίες των βιβλίων τους, βρήκαμε μέσα στην ειδική ενσωματωμένη θήκη τους από 4 σχετικά μαλακές χρωματιστές κιμωλίες (κόκκινη, κίτρινη, άσπρη, μπλε) που όπως είπα παραπάνω, αφήνουν μηδενική σκόνη! Περιττό να πω ότι η Ελένη και η Έλλη έπεσαν με τα μούτρα στη ζωγραφική! Αφού ζωγράφισαν σε όλες τις σελίδες του κάθε βιβλίου (8 στο σύνολο), με ένα νωπό πανάκι έσβησαν τα σκίτσα τους και ξεκίνησαν να κάνουν καινούργια! Δεν μπορώ να σας περιγράψω το πόση ώρα ζωγράφιζαν! Το σημαντικότερο είναι ότι από τότε τα 2 αυτά βιβλία τα παίρνουμε παντού μαζί μας και τα κορίτσια απασχολούνται δημιουργικά όπου κι αν βρεθούμε!

Τα βιβλία αυτά έχουν φτιαχτεί για να χρησιμοποιηθούν πολύ πολύ καιρό αφού πλένονται, έχουν υφασμάτινη επένδυση και είναι ανθεκτικά. Κι αν αναρωτιέστε για τις κιμωλίες, μπορείτε να παραγγείλετε ξεχωριστά όποτε θελήσετε από το site της εταιρείας ή να χρησιμοποιήσετε τις απλές κιμωλίες (αυτές που δυστυχώς αφήνουν σκόνη). Σαν μαμά βάζω άριστα στα βιβλία ζωγραφικής jaq jaq bird chalk book γιατί από τότε που τα αποκτήσαμε τα παίρνουμε παντού μαζί μας και έχουν ήδη γίνει τα αγαπημένα μας!

Για να είμαστε σε επαφή, γραφτείτε στο newletter (κλικ εδώ), ακολουθήστε με στο Instagram (κλικ εδώ) και στο Facebook (κλικ εδώ).

Σας φιλώ!

Δείτε επίσης

My Little World

Καλώς ήρθατε στο blog μου! Είμαι η Σωτηρία, μαμά της Ελένης και της Έλλης και σύζυγος του Δημήτρη. Μαζί σας μοιράζομαι στιγμές, σκέψεις, δημιουργίες! Σας ευχαριστώ που επισκεφτήκατε το blog μου. Θα χαρώ να διαβάσω τα σχόλιά σας!

10 Comments
  1. Πολύ καλό!!Είχαμε ένα παρόμοιο στο παρελθόν με μαρκαδόρους αλλά με κιμωλίες δεν έχω ξαναδεί. Για τη μεγάλη είναι ό,τι πρέπει αλλά δυστυχώς τον μικρό δεν τον συγκινεί ιδιαίτερα η ζωγραφική…Την καλημέρα μου και τα φιλιά μου!!!!

  2. Κάπου τα είχα δει αλλά δεν έδωσα σημασία.. Μου έδωσες ιδέα για κάποια δωράκια που θέλω να κάνω τώρα τα Χριστούγεννα μια και το ίδιο πρόβλημα έχουμε κάθε φορά που βγαίνουμε με φίλους. Τα παιδιά δε κάθονται με τίποτα πάνω από 2 λεπτά. Δειχνουν πολύ όμορφα πάντως!

    1. Είναι εξαιρετικά Ελεάνα μου και τέλεια ιδέα για δώρο! Σίγουρα θα αρέσουν και στα παιδιά των φίλων σου εφόσον τους αρέσει να ζωγραφίζουν! Πολλά φιλιάαα

Leave a Reply

Your email address will not be published.

ΣΧΕΤΙΚΑ

Γεια σας, είμαι η Σωτηρία και σας καλωσορίζω στο My Little World. Το επάγγελμά μου είναι Οικονομολόγος, με πτυχίο στη Διοίκηση και Master στα εφαρμοσμένα Χρηματοοικονομικά. Αγαπώ πολύ την επικοινωνία, την καλή παρέα, τα ταξίδια, τις χειροτεχνίες.

Διαβάστε περισσότερα...

Facebook | Instagram | Pinterest

ΑΡΧΕΙΟ
ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

familives

Newsletter
ΕΓΓΡΑΦΗ

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Μείνετε ενημερωμένοι λαμβάνοντας όλα τα άρθρα μας στο email σας.
close-link