Learning Tube: “Τα Μνημεία του Κόσμου” + Διαγωνισμός

Learning-tube-Τα Μνημεία-του-Κόσμου

Την αγάπη μας για τα ταξίδια την έχετε καταλάβει! Επίσης, έχετε καταλάβει την περιέργειά μας να γνωρίζουμε νέα παιχνίδια που συνδυάζουν διασκέδαση και γνώσεις. Όταν το παιχνίδι είναι επιτραπέζιο που μαγνητίζει το ενδιαφέρον όλης της οικογένειας, τότε ακόμα καλύτερα! Κι αν μπορείς να το μεταφέρεις εύκολα, παντού μαζί σου, τότε είναι ιδανικό! Όλα τα προηγούμενα τα βρήκαμε πρόσφατα στο επιτραπέζιο παιχνίδι “Τα Μνημεία του Κόσμου” της σειράς Learning Tube!

Learning tube-τα-μνημεία-του-κόσμου

Πρόκειται για ένα επιτραπέζιο, οικογενειακό παιχνίδι για ηλικίες από 3 έως 103+ ετών, με 63 κάρτες που απεικονίζουν τα σπουδαιότερα μνημεία από χώρες του κόσμου. Στην πίσω πλευρά κάθε κάρτας υπάρχουν χρήσιμες πληροφορίες για κάθε μνημείο, οπότε και παίζουμε και μαθαίνουμε! Το παιχνίδι συνοδεύεται από ένα μεγάλο ζάρι κι αναλυτικές οδηγίες για τον τρόπο που παίζεται. Επίσης, είναι σε πρακτική κυλινδρική συσκευασία που μπορείς εύκολα να μεταφέρεις μαζί σου!

Σκοπός του παιχνιδιού Learning Tube

Σκοπός του παιχνιδιού είναι η γνωριμία και η εκμάθηση μερικών από τα σπουδαιότερα μνημεία του κόσμου μέσω της διασκέδασης και της επικοινωνίας. Οικογενειακός μας σκοπός είναι, αφού τα μάθουμε, να επισκεφτούμε από κοντά όλα αυτά τα μνημεία (χαχαχα, ευσεβείς πόθοι)!

Learning tube-τα-μνημεία-του-κόσμου

Extra bonus για τα πιο μεγάλα παιδιά είναι ότι μπορούν να συνδυάσουν την τεχνολογία και το παιχνίδι. Αυτό σημαίνει ότι με την εφαρμογή QR Codes στο smartphone ή στο tablet τους μπορούν να απαντήσουν σε  ερώτηση on line!

Τα Learning Tube είναι 100% ελληνικά παιχνίδια. Σχεδιάζονται και παράγονται στη χώρα μας από ανθρώπους που αγαπούν το καλό, δημιουργικό και ποιοτικό παιχνίδι! Ρίξτε μια ματιά στο site της εταιρείας και θα ανακαλύψετε όλη τη σειρά Learning Tube!

Learning tube-τα-μνημεία-του-κόσμου

Κάνετε like στη σελίδα του My Little World  ή συμπληρώστε το e-mail σας στην αρχική σελίδα του blog ή ακολουθείστε με στο instagram

Δύο τυχεροί θα κερδίσουν το παιχνίδι Learning Tube: “Τα μνημεία του κόσμου”.

-Αν θέλεις να είσαι ο τυχερός που θα κερδίσει το παιχνίδι μέσω Facebook, κάνε κλικ εδώ.

-Αν θέλεις να είσαι ο τυχερός που θα κερδίσει το παιχνίδι μέσω Instagram, κάνε κλικ εδώ.

Γενικοί όροι διαγωνισμού.

-Η διάρκεια του διαγωνισμού είναι μέχρι και 05/11/2018.

-Όσες συμμετοχές δεν έχουν ακολουθήσει σωστά όλους τους όρους, ακυρώνονται.

-Ο διαγωνισμός ισχύει μόνο για κατοίκους Ελλάδας άνω των 18 ετών.

-Από την κλήρωση θα αναδειχθεί ένας τυχερός μέσω Facebook κι ένας μέσω Instagram

-Οι τυχεροί  θα ειδοποιηθούν με νέο σχόλιο στη φωτογραφία του διαγωνισμού στο Facebook κι αντίστοιχα στο Instagram και θα πρέπει να κατοχυρώσουν το δώρο του εντός 2 ημερών, αλλιώς η κλήρωση θα επαναληφθεί. Όλη η επικοινωνία μαζί τους θα γίνεται μόνο γραπτώς κι όχι με οποιονδήποτε άλλο τρόπο, πχ τηλεφωνικώς.

-Τα δώρα θα αποσταλούν από την εταιρεία K TOYZ ταχυδρομικώς στους δύο τυχερούς. Τα δώρα δεν ανταλλάσονται με χρήματα ή άλλα είδη.

-Μετά τη λήξη του διαγωνισμού το blog My Little World δε φέρει καμία άλλη ευθύνη πέρα από τη διοργάνωση του διαγωνισμού.

Καλή επιτυχία!

 

 

 

My Little World

Καλώς ήρθατε στο blog μου! Είμαι η Σωτηρία, μαμά της Ελένης και της Έλλης και σύζυγος του Δημήτρη. Μαζί σας μοιράζομαι στιγμές, σκέψεις, δημιουργίες! Σας ευχαριστώ που επισκεφτήκατε το blog μου. Θα χαρώ να διαβάσω τα σχόλιά σας!

4 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.

ΣΧΕΤΙΚΑ

Γεια σας, είμαι η Σωτηρία και σας καλωσορίζω στο My Little World. Το επάγγελμά μου είναι Οικονομολόγος, με πτυχίο στη Διοίκηση και Master στα εφαρμοσμένα Χρηματοοικονομικά. Αγαπώ πολύ την επικοινωνία, την καλή παρέα, τα ταξίδια, τις χειροτεχνίες.

Διαβάστε περισσότερα...

Facebook | Instagram | Pinterest

ΑΡΧΕΙΟ
ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

familives

Newsletter
ΕΓΓΡΑΦΗ

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Μείνετε ενημερωμένοι λαμβάνοντας όλα τα άρθρα μας στο email σας.
close-link