to top

Παίζουμε με το σπιτάκι Moomin, το παζλ και τις ξύλινες φιγούρες της Barbo toys

Αυτό το σπιτάκι Moomin της εταιρείας Barbo Toys με το παζλ του και τις ξύλινες φιγούρες του έχει ενθουσιάσει τόσο τα κορίτσια μου όσο κι εμένα (αφού κι εγώ παίζω μαζί τους)! Είναι ένα από τα τελευταία παιχνίδια που αποκτήσαμε από την πολύ αξιόλογη για τα προϊόντα της εταιρεία MySunshine (για την οποία σας είχα μιλήσει εδώ), που ξεχωρίζει για την καλή του ποιότητα, το φιλικό προς τα παιδιά σχεδιασμό του, τα ζωηρά του χρώματα που κεντρίζουν το ενδιαφέρον και την ευκολία στη χρήση του, αφού είναι μεταφερόμενο (portable) και μπορούμε να το παίρνουμε παντού μαζί μας.

Το σπιτάκι Moomin, που είναι φτιαγμένο από σκληρό κι άκαμπτο χαρτόνι, έχει 4 ορόφους, μαζί με τη σοφίτα, και κάθε δωμάτιο έχει διαφορετικές ζωγραφιές και σχέδια για να δημιουργήσουν τα παιδιά ένα σωρό ιστορίες. Το σπιτάκι, που έχει διαστάσεις 40×33 εκ., συνοδεύεται από ένα παζλ 20 κομματιών (διαστάσεων 42×32 εκ.) που χρησιμοποιείται ως κήπος ακριβώς μπροστά του.

Τα κορίτσια μου όταν έφτιαξαν το παζλ παρατήρησαν τα όμορφα σχέδια και χρώματα που είναι ζωγραφισμένα πάνω του και αμέσως η φαντασία τους άρχισε να ξετυλίγεται! Επιπλέον, η συσκευασία περιέχει και 5 ξύλινες φιγούρες από την οικογένεια των Moomin (τα Moomins είναι κινούμενα σχέδια της εποχής μου και χαίρομαι πολύ που εξακολουθούν και υπάρχουν, τα θυμάστε?).

Έχει τόσο μα τόσο όμορφες παραστάσεις αυτό το παζλ!

Η εταιρεία Barbo Toys είναι μια μικρή και δημιουργική εταιρεία με έδρα την Κοπεγχάγη στη Δανία, που ξεχωρίζει γιατί κατασκευάζει έξυπνα παιχνίδια με γνωστούς πρωταγωνιστές και ιδιαίτερα σχέδια που αρέσουν πολύ στα παιδιά. Ρίξτε μια ματιά εδώ για να δείτε μερικά από τα παιχνίδια της.

Το πάρτυ στον κήπο καλά κρατεί!

Το συγκεκριμένο σπιτάκι της Barbo Toys έχει το πλεονέκτημα ότι κλείνει και ασφαλίζει, αποθηκεύοντας μέσα του το παζλ και τις ξύλινες φιγούρες. Έτσι, κρατώντας το από την κορδέλα στο πάνω μέρος του, το παιδί μπορεί να το μεταφέρει παντού μαζί του και να απασχοληθεί δημιουργικά σε οποιοδήποτε χώρο.

Η Ελένη και η Έλλη όταν άνοιξαν τη συσκευασία με το σπιτάκι Moomin ξαφνιάστηκαν που περιείχε και παζλ και ξύλινες φιγούρες! Αφού έφτιαξαν το παζλ-κήπο το τοποθέτησαν ακριβώς μπροστά από το σπιτάκι και χρησιμοποιώντας κι άλλα ανθρωπάκια που ήδη είχαμε, έστησαν ένα πάρτυ πάνω στον κήπο. Στη συνέχεια ασχολήθηκαν με κάθε ένα από τα δωμάτια του σπιτιού, τα γέμισαν με τα Moomins και τα άλλα ανθρωπάκια που είχαν και έφτιαξαν τις δικές τους ιστορίες!

Η Έλλη φτιάχνει τις δικές της ιστορίες!

Μπορώ να πω ότι είναι μια πολύ καλή επιλογή παιχνιδιού για τα παιδιά μας ή για δώρο σε αγαπημένους φίλους, αφού συνδυάζει καλή ποιότητα, ποικιλία μέσα στο ίδιο το παιχνίδι (σπιτάκι, παζλ, φιγούρες) και ιδιαίτερο σχεδιασμό με έντονα χρώματα που σίγουρα θα αρέσει σε οποιοδήποτε παιδάκι.  Η Ελένη και η Έλλη πάντως το έχουν ήδη αγαπήσει και απασχολούνται παίζοντας για αρκετή ώρα με το σπιτάκι αυτό.

Παίζουν μαζί εδώ κι αρκετή ώρα!!!

Για να είμαστε σε επαφή, γραφτείτε στο newletter (κλικ εδώ), ακολουθήστε με στο Instagram (κλικ εδώ) και στο Facebook (κλικ εδώ).

Σας φιλώ!

Sotiria

Καλώς ήρθατε στο blog μου! Είμαι η Σωτηρία, μαμά της Ελένης (7 ετών) και της Έλλης (4,5 ετών) και σύζυγος του Δημήτρη. Μαζί σας μοιράζομαι στιγμές, σκέψεις, δημιουργίες! Σας ευχαριστώ που επισκεφτήκατε το blog μου και για το σχόλιό σας!

 • Μαρία Κουτσόμηνου

  Καλημέρα Σωτηρία μου! Τι έξυπνο παιχνίδι είναι αυτό!! Όντως η εταιρία Sunshine έχει πολύ ποιοτικά και αξιόλογα παιχνίδια κι όχι μόνο!!! Μπράβο στις κούκλες σου που τα βρίσκουν και παίζουν μαζί!!! Τα φιλιά μου!

  February 6, 2018 at 9:38 am Reply
 • Έφη

  Τι ωραίο παιχνίδι είναι αυτό!!? Ανυπομονώ να μεγαλώσει λίγο η μικρή μου να παίζουμε τέτοια!❤️

  February 6, 2018 at 11:23 am Reply
 • Lisa F

  It looks like so much fun!! I would have love this when I was young!! Have a great day!! Big hugs 🙂

  Lisa
  A Mermaid’s Crafts

  February 6, 2018 at 7:47 pm Reply

Leave a Comment

})(jQuery)