Παιδικά πάρτυ στο Μουσείο Ψευδαισθήσεων (MOI)

Παιδικά πάρτυ στο Μουσείο Ψευδαισθήσεων

Τα παιδικά πάρτυ στο Μουσείο Ψευδαισθήσεων είναι μια νέα παροχή του μουσείου που μόλις την έμαθα με ενθουσίασε! Πριν από λίγο καιρό σας είχα μιλήσει για την επίσκεψη μας στο Μουσείο Ψευδαισθήσεων και για το πόσο όμορφα είχαμε περάσει!

Ναι, αυτή η μικροσκοπική μαμά στο βάθος είμαι εγώ!

Το Μουσείο Ψευδαισθήσεων είναι ένας συναρπαστικός κι εντυπωσιακός χώρος τόσο για τα παιδιά όσο και για τους γονείς. Τα κορίτσια μου κι εγώ είχαμε περάσει πραγματικά υπέροχα!

Παιδικά πάρτυ στο μουσείο Ψευδαισθήσεων
Η Έλλη ξετρελάθηκε με αυτό το παιχνίδι ψευδαισθήσεων!

Τα παιδικά πάρτυ στο Μουσείο Ψευδαισθήσεων πραγματοποιούνται με τη βοήθεια του φοβερού Μάγου DiO! Οι λάτρεις της τηλεόρασης θα γνωρίζετε ήδη τον Μάγο DiO από τη γνωστή εκπομπή “Ελλάδα Έχεις Ταλέντο 2018”. Είχε φτάσει μέχρι τον ημιτελικό και είχε αποσπάσει διθυραμβικές κριτικές.

Παιδικά πάρτυ στο μουσείο Ψευδαισθήσεων

Παρέα με τον Μάγο DiO τα παιδιά και οι συνοδοί τους θα βιώσουν μια πρωτότυπη ψυχαγωγική εμπειρία που θα τους μείνει αξέχαστη! Ο Μάγος DiO υποδέχεται τα παιδιά, τους μοιράζει τις party pins και τα ξεναγεί σε όλους του χώρους του Μουσείου Ψευδαισθήσεων.

Παιδικά πάρτυ στο μουσείο Ψευδαισθήσεων
Δεν ξέρω πόσα παιδιά βλέπετε, εγώ πάντως έχω μόνο δύο κόρες!

Εκεί τους εξηγεί όλα τα illusions και κάνει διάφορα close up illusions προσαρμοσμένα στο εκάστοτε έκθεμα. Μικροί και μεγάλοι είναι σίγουρο ότι θα εντυπωσιαστούν, θα διασκεδάσουν και θα θυμούνται για καιρό ένα τέτοιο πάρτυ!

Παιδικά πάρτυ στο μουσείο Ψευδαισθήσεων
Η Ελένη μόλις σερβιρίστηκε!!!

Παιδικά πάρτυ στο Μουσείο Ψευδαισθήσεων: Πληροφορίες

Τα πάρτυ στο Μουσείο Ψευδαισθήσεων υπό τη συνοδεία του Μάγου DiO απευθύνονται σε παιδιά από 5 ετών και άνω και διαρκούν περίπου 75 λεπτά. Στο τέλος κάθε πάρτυ ο Μάγος DiO αποχαιρετάει τα παιδιά μοιράζοντας τους μικρές εκπλήξεις (όπως μπαλόνια).

Museum of Illusions
Χορεύοντας με τις 3 σκιές!

Όλοι οι καλεσμένοι του πάρτυ έχουν 10% έκπτωση σε οποιαδήποτε αγορά τους στο gift shop του Μουσείου. Επιπλέον, σε περίπτωση που ο εορτάζων θέλει να προσφέρει αναμνηστικά δωράκια στους φίλους του, το Μουσείο παρέχει έτοιμα party pack δύο προϊόντων που με την αγορά 5 τεμαχίων και άνω παρέχεται έκπτωση 20%. Περισσότερες πληροφορίες για τα πάρτυ στο Μουσείο Ψευδαισθήσεων θα βρείτε εδώ.

Museum of Illusions
Γίγαντες και νάνοι!!!

Σαν μαμά δύο κοριτσιών (6 και 8,5 ετών) έχω παραβρεθεί σε δεκάδες παιδικά πάρτυ σε κλασικούς παιδότοπους με φουσκωτά που πλέον έχω βαρεθεί. Για αυτό και θεωρώ πολύ πρωτότυπη και διασκεδαστική την ιδέα της διοργάνωσης ενός ξεχωριστού παιδικού πάρτυ στο Μουσείο Ψευδαισθήσεων. Ίσως επιλέξω κι εγώ να κάνω το επόμενο πάρτυ της κόρης μου στο Μουσείο παρέα με τον Μάγο DiO!

Museum of Illusions
Βοήθεια! Κάποιοι κρέμονται από το ταβάνι του Μουσείου Ψευδαισθήσεων!
παιδικά πάρτυ στο μουσείο Ψευδαισθήσεων

Για να είμαστε σε επαφή, γραφτείτε στο newletter (κλικ εδώ), ακολουθήστε με στο Instagram (κλικ εδώ) και στο Facebook (κλικ εδώ).

Σας φιλώ…

Δείτε επίσης

-«Λακκαγκίνη στα Κιούρκα» για βόλτα με τα παιδια

-Στο Μουσείο της Ακρόπολης για βόλτα με τα παιδιά

-«Μια φορά κι έναν καιρό», βιωματικό πάρκο για βόλτα με τα παιδιά

-Σε Escape Rooms για παιχνίδι με τα παιδιά

My Little World

Καλώς ήρθατε στο blog μου! Είμαι η Σωτηρία, μαμά της Ελένης και της Έλλης και σύζυγος του Δημήτρη. Μαζί σας μοιράζομαι στιγμές, σκέψεις, δημιουργίες! Σας ευχαριστώ που επισκεφτήκατε το blog μου. Θα χαρώ να διαβάσω τα σχόλιά σας!

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

ΣΧΕΤΙΚΑ

Γεια σας, είμαι η Σωτηρία και σας καλωσορίζω στο My Little World. Το επάγγελμά μου είναι Οικονομολόγος, με πτυχίο στη Διοίκηση και Master στα εφαρμοσμένα Χρηματοοικονομικά. Αγαπώ πολύ την επικοινωνία, την καλή παρέα, τα ταξίδια, τις χειροτεχνίες.

Διαβάστε περισσότερα...

Facebook | Instagram | Pinterest

ΑΡΧΕΙΟ
ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

familives

Newsletter
ΕΓΓΡΑΦΗ

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Μείνετε ενημερωμένοι λαμβάνοντας όλα τα άρθρα μας στο email σας.
close-link