Δίσκος και πιάτο/μπολ της Ezpz + Διαγωνισμός

Η ώρα του φαγητού είναι συχνά για πολλές μαμάδες πονοκέφαλος αφού τα παιδιά (και ειδικά τα πολύ μικρά) δεν είναι σε θέση να προσέξουν το πόσο θα λερώσουν το τραπέζι, τον πάγκο ή το καρεκλάκι φαγητού τους. Πιτσιλιές από σάλτσες, ψίχουλα, κομματάκια φρούτου, χυμένο γιαούρτι, είναι μερικά από τα υπολείμματα τροφής που υπάρχουν γύρω από το πιάτο που έφαγε το παιδί. Επίσης, πολύ συχνά τα παιδιά δεν θέλουν να ανακατεύονται τα διαφορετικά φαγητά μέσα στο πιάτο τους ή προσπαθώντας να φάνε μόνα τους το πιάτο τους τελικά γλιστράει, αναποδογυρίζει και φυσικά το φαγητό σκορπίζεται παντού!

Ευτυχώς υπάρχει και λύση και σας την παρουσιάζω! Ο δίσκος Happy Mat της Ezpz  με ενσωματωμένο πιάτο λύνει τα χέρια της μαμάς αφού συγκρατεί την ακαταστασία και τα υπολείμματα του φαγητού, ενώ κάνει το γεύμα ή το κολατσιό των παιδιών περισσότερο διασκεδαστικό! Ο χαρούμενος αυτός δίσκος με το ενσωματωμένο πιάτο βεντουζώνει στο τραπέζι ή σε οποιαδήποτε λεία επιφάνεια διασφαλίζοντας ότι το φαγητό θα μείνει στο τραπέζι εντός του δίσκου και το πιάτο δεν θα γλιστράει. Έτσι η μαμά είναι πιο χαλαρή την ώρα του φαγητού και ταυτόχρονα το παιδί μαθαίνει να τρώει μόνο του και αναπτύσσει τις κινητικές του δεξιότητες.

 

Ο δίσκος Happy Mat της Ezpz είναι σχεδιασμένος για βρέφη και νήπια από 6 μηνών και άνω, είναι κατασκευασμένος από 100% σιλικόνη κατάλληλη για τρόφιμα, είναι υποαλλεργικός, δεν επιτρέπει την ανάπτυξη βακτηρίων, δεν φθείρεται και είναι BPA, BPS, PVC free & χωρίς φθαλικές ουσίες.

Έχει 3 τμήματα που σχηματίζουν τη μορφή φατσούλας και επιτρέπουν να διαχωρίζουμε το φαγητό του παιδιού ώστε να μην ακουμπάει η μία τροφή την άλλη αλλά και να σερβίρουμε στο παιδί ποικιλία τροφίμων. Εγώ συνηθίζω να φτιάχνω διαφορετικές φάτσες με τα τρόφιμα στις κόρες μου (και κυρίως με τα φρούτα που δεν τους πολυαρέσουν) κι έτσι το φαγητό τους γίνεται πιο δελεαστικό!

Κι όταν το παιδί τελειώσει το φαγητό, είναι εύκολη η μεταφορά του δίσκου μαζί με τα υπολείμματα τροφής στο νεροχύτη.  Στα συν του δίσκου Happy Mat της Ezpz είναι ότι μπαίνει στον φούρνο σε μέγιστη θερμοκρασία  175 C°, πλένεται στο πλυντήριο πιάτων, αποθηκεύεται σε ράφια ή συρτάρια (έχει διαστάσεις 38cm*25cm), είναι κατάλληλος για τον φούρνο μικροκυμάτων και θα τον βρείτε σε αρκετά υπέροχα χρώματα (δείτε εδώ)!

Η μεγάλη μου κόρη βέβαια έχει βρει κι άλλη μία χρηση δίσκου Happy Mat! Συχνά τον χρησιμοποιεί σαν βάση για τις χειροτεχνίες που περιέχουν μικρά κομματάκια (χάντρες, ματάκια χειροτεχνίας, πομ πομ, κτλ). Συγκεκριμένα, της αρέσει πολύ να τον χρησιμοποιεί για να βάζει στις θήκες του αυτές τις μικρές χάντρες που σιδερώνονται κι όταν τελειώσει το παιχνίδι της, βάζουμε τον δίσκο στο πλυντήριο πιάτων και τον ξαναχρησιμοποιούμε για το φαγητό μας!

Σε συνεργασία με την εταιρεία My Sunshine κάνουμε δώρο σε ένα τυχερό παιδάκι τον δίσκο Happy Mat της Ezpz με ενσωματωμένο πιάτο! Η εταιρεία My Sunshine (για την οποία σας έχω ξαναμιλήσει εδώ)  διακρίνεται για τα ποιοτικά, ασφαλή, καινοτομικά και αξιόπιστα προϊόντα της. Να είστε σίγουροι ότι στο site της εταιρείας θα βρείτε τα πιο εύχρηστα και λειτουργικά προϊόντα για ευκολία κι ασφάλεια στην καθημερινότητα του παιδιού σας! Για εμένα είναι εξίσου σημαντικό το γεγονός ότι οι άνθρωποι που εργάζονται για την εταιρεία αυτή είναι φιλικοί, ευγενικοί και πολύ εξυπηρετικοί.

Αν θέλετε να είναι το δικό σας παιδάκι τυχερό και να κερδίσει έναν από τους δίσκους Happy Mat της Ezpz με ενσωματωμένο πιάτο, μπορείτε να πάρετε μέρος στο διαγωνισμό μας μέσω Facebook κάνοντας κλικ εδώ.

Γενικοί όροι διαγωνισμού.

-Η διάρκεια του διαγωνισμού είναι μέχρι και 01/07/2018.

-Όσες συμμετοχές δεν έχουν ακολουθήσει σωστά όλους τους όρους, ακυρώνονται.

-Ο διαγωνισμός ισχύει μόνο για κατοίκους Ελλάδας άνω των 18 ετών.

-Από την κλήρωση θα αναδειχθεί ένας τυχερός μέσω Facebook.

-Ο τυχερός  θα ειδοποιηθεί με νέο σχόλιο στη φωτογραφία του διαγωνισμού στο Facebook και θα πρέπει να κατοχυρώσει το δώρο του εντός 2 ημερών, αλλιώς η κλήρωση θα επαναληφθεί. Όλη η επικοινωνία μαζί του θα γίνεται μόνο γραπτώς κι όχι με οποιονδήποτε άλλο τρόπο, πχ τηλεφωνικώς.

-Το δώρο θα αποσταλεί από την εταιρεία My Sunshine ταχυδρομικώς στον τυχερό.

-Το δώρο δεν ανταλλάσεται με χρήματα ή άλλα είδη.

-Μετά τη λήξη του διαγωνισμού το blog My Little World δε φέρει καμία άλλη ευθύνη πέρα από τη διοργάνωση του διαγωνισμού.

-Σύμφωνα με το νέο κανονισμό GDPR περί προστασίας προσωπικών δεδομένων, τα στοιχεία των τυχερών θα λαμβάνονται πάντα με τη σύμφωνη γνώμη τους και θα κοινοποιούνται αποκλειστικά και μόνο στον δωροθέτη με σκοπό την αποστολή/παραλαβή του δώρου τους. Σε καμία περίπτωση δεν θα κοινοποιούνται σε τρίτους, ούτε θα χρησιμοποιούνται για άλλον σκοπό πέραν της επικοινωνίας με τον δωροθέτη, ενώ μετά το πέρας του διαγωνισμού τα δεδομένα αυτά θα διαγράφονται.

-Οι προωθήσεις στο Facebook πρέπει να περιλαμβάνουν τα εξής: α. Δήλωση απαλλαγής ευθύνης του Facebook, συμπληρωμένη από κάθε συμμετέχοντα. β. Δήλωση ότι η προώθηση δεν χορηγείται, δεν υποστηρίζεται και δεν διεξάγεται από το Facebook, ούτε συνδέεται με αυτό με οποιονδήποτε τρόπο. Η συμμετοχή στο διαγωνισμό προϋποθέτει ανεπιφύλακτη αποδοχή όλων των όρων του διαγωνισμού.

Καλή επιτυχία!

Για να είμαστε σε επαφή, μη ξεχάσετε να κάνετε like στη σελίδα του My Little World  ή συμπληρώστε το e-mail σας στην αρχική σελίδα του blog ή ακολουθείστε με στο instagram

 

My Little World

Καλώς ήρθατε στο blog μου! Είμαι η Σωτηρία, μαμά της Ελένης και της Έλλης και σύζυγος του Δημήτρη. Μαζί σας μοιράζομαι στιγμές, σκέψεις, δημιουργίες! Σας ευχαριστώ που επισκεφτήκατε το blog μου. Θα χαρώ να διαβάσω τα σχόλιά σας!

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.

ΣΧΕΤΙΚΑ

Γεια σας, είμαι η Σωτηρία και σας καλωσορίζω στο My Little World. Το επάγγελμά μου είναι Οικονομολόγος, με πτυχίο στη Διοίκηση και Master στα εφαρμοσμένα Χρηματοοικονομικά. Αγαπώ πολύ την επικοινωνία, την καλή παρέα, τα ταξίδια, τις χειροτεχνίες.

Διαβάστε περισσότερα...

Facebook | Instagram | Pinterest

ΑΡΧΕΙΟ
ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

familives

Newsletter
ΕΓΓΡΑΦΗ

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Μείνετε ενημερωμένοι λαμβάνοντας όλα τα άρθρα μας στο email σας.
close-link