Παίζουμε με το Εργαστήριο Σαπουνιών της AS Company + Δώρο από ένα εκπαιδευτικό παιχνίδι σε 3 τυχερούς

Παίξαμε πρόσφατα με το Εργαστήριο Σαπουνιών και μπορώ να πω ότι τα κορίτσια μου το χάρηκαν πολύ! Είναι ένα δημιουργικό παιχνίδι από τη σειρά Μαθαίνω & Δημιουργώ της AS Company που μπορεί να συμμετέχει όλη η οικογένεια. Το παιχνίδι απευθύνεται σε παιδιά από 8 ετών, ωστόσο μπορώ να πω ότι η Ελένη, που έχει κλείσει τα 7, μια χαρά το κατάλαβε και το κατάφερε, αλλά ακόμα και η Έλλη (σχεδόν 5 ετών) συμμετείχε κι εκείνη ενεργά όσο μπορούσε. Μέχρι και ο μπαμπάς μας βοήθησε (αφού έχει σπουδάσει χημικός, χιχιχι)!

Το σετ περιλαμβάνει όλα τα απαραίτητα κι έτσι φτιάξαμε με τα κορίτσια πολύχρωμα σαπούνια σε διάφορα σχέδια ακολουθώντας το εικονογραφημένο εγχειρίδιο που περιέχεται στη συσκευασία.

Αν θέλετε να δείτε πως ακριβώς τα φτιάξαμε και να δηλώσετε συμμετοχή για ένα από τα τρία εκπαιδευτικά παιχνίδια της σειράς Μαθαίνω & Δημιουργώ που προσφέρει η AS Company σε τρεις τυχερούς αναγνώστες, κάνετε κλικ εδώ.

Για να είμαστε σε επαφή, γραφτείτε στο newletter (κλικ εδώ), ακολουθήστε με στο Instagram (κλικ εδώ) και στο Facebook (κλικ εδώ).

Σας φιλώ!

My Little World

Καλώς ήρθατε στο blog μου! Είμαι η Σωτηρία, μαμά της Ελένης (8 ετών) και της Έλλης (5,5 ετών) και σύζυγος του Δημήτρη. Μαζί σας μοιράζομαι στιγμές, σκέψεις, δημιουργίες! Σας ευχαριστώ που επισκεφτήκατε το blog μου. Θα χαρώ να διαβάσω τα σχόλιά σας!

2 Σχόλια

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Newsletter
ΕΓΓΡΑΦΗ

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Μείνετε ενημερωμένοι λαμβάνοντας όλα τα άρθρα μας στο email σας.
close-link