Νέα σχολική χρονιά με το Bιβλιοπωλείο Τετράγωνο

bibliopoleio_tetragono_mylittleworldgr

Νέα σχολική χρονιά με το βιβλιοπωλείο Τετράγωνο! Σε λίγες ημέρες η νέα σχολικη χρονιά θα αρχίσει και οι γονείς θα τρέχουμε πανικόβλητοι να προμηθευτούμε όλα τα απαραίτητα σχολικά είδη για τα καμάρια μας! Φέτος, λόγω των ιδιαίτερων συνθηκών που βιώνουμε, τα πράγματα είναι λίγο διαφορετικά. Γι’ αυτό έψαξα και βρήκα το πιο must βιβλιοπωλείο που θα βρεις εύκολα, γρήγορα, οικονομικά και με ασφάλεια όλα όσα γράφει η σχολική σου λίστα. Πάμε να σου τα πω αναλυτικά!

Βιβλιοπωλείο Τετράγωνο

Το βιβλιοπωλείο Τετράγωνο, με 29 χρόνια εμπειρίας στον χώρο, γνωρίζει τις ανάγκες του παιδιού και του γονέα! Είναι ένας χώρος πολιτισμού και άριστης, “ζεστής” εξυπηρέτησης που μπορείς να βρεις όσα χρειάζεσαι σε προσγειωμένες τιμές. Έχει μεγάλη ποικιλία αξιόπιστων προϊόντων και προσωπικά το ξεχώρισα για τα παρακάτω:

Sxolikes_tsantes_tetragono_mylittleworldgr

Σχολικές τσάντες

Βρήκα μοναδική ποικιλία σε επώνυμες σχολικές τσάντες πλάτης και τρόλεϊ, από κορυφαίες εταιρίες, σε πολλά σχέδια, με μεγάλη χωρητικότητα και για όλες τις ηλικίες! Αν σε απασχολεί το πως θα διαλέξεις σχολική τσάντα για το παιδί σου, ρίξε μια ματιά εδώ, σου γράφω όλα όσα χρειάζεσαι.

Γραπτή εγγύηση σχολικής τσάντας

Είναι το 1ο (και μοναδικό) κατάστημα στην Ελλάδα που προσφέρει γραπτή Εγγύηση Σχολικής Τσάντας! Ναι σωστά διάβασες! Γραπτή 2μηνη εγγύηση σχολικής τσάντας που σε καλύπτει σε περίπτωση που παρουσιάσει κάποιο εργοστασιακό ελάττωμα.

Και πίστεψέ με το διάστημα των 2 μηνών στα παιδικά χέρια, είναι υπεραρκετό για να εμφανίσει οποιοδήποτε ελάττωμα μία σχολική τσάντα (πχ χαλασμένο φερμουάρ, ξυλωμένο γαζί, προβληματικό χερούλι στις τσάντες με ροδάκια, κτλ).

Sxolika_eidi_bibliopoleio_tetragono_mylittleworldgr

Σχολικά Είδη

Στο βιβλιοπωλείο Τετράγωνο βρήκα όλα τα νέα και επώνυμα σχολικά είδη, για όλες τις τάξεις και σε νορμάλ τιμές! Εξάλλου, δεν είναι τυχαίο ότι το συγκεκριμένο βιβλιοπωλείο το έχουν εμπιστευτεί μέχρι σήμερα 256 Σχολεία και εκπαιδευτικά Ιδρύματα από 27 δήμους της Ελλάδας.

Σχολικά βοηθήματα

Τα σχολικά βοηθήματα είναι πολύ χρήσιμα τόσο για τους γονείς που θέλουν να βοηθήσουν τα παιδιά τους, όσο και για τους εκπαιδευτικούς. Το βιβλιοπωλείο Τετράγωνο διαθέτει όλα τα νέα σχολικά βοηθήματα για το δημοτικό, το γυμνάσιο ή το λύκειο, για όλα τα μαθήματα, από τους κορυφαίους εκδοτικούς οίκους και σε καταπληκτικές τιμές.

Όλα τα σχολικά βοηθήματα που διαθέτει περιέχουν ασκήσεις θεωρίας, ασκήσεις εμπέδωσης για αρχάριους και για προχωρημένους μαθητές. Επιπλέον, περιέχουν και τις λύσεις των ασκήσεων των σχολικών βιβλίων. Επίσης, είναι από τα λίγα βιβλιοπωλεία που διαθέτουν και βοηθήματα για μαθητικούς διαγωνισμούς αλλά και για νηπιαγωγεία.

fast-track-paralavi-katastima-nea-ypiresia-tetragono

Fast Track Παραλαβή

Η Fast Track Παραλαβή είναι μια νέα, δωρεάν υπηρεσία από το βιβλιοπωλείο Τετράγωνο που θα λατρέψεις! Έχει σχεδιαστεί με σκοπό να μειώσει δραματικά τόσο την ταλαιπωρία αγοράς των σχολικών ειδών κάθε Σεπτέμβρη, όσο  και το χρόνο παραμονής μας στο βιβλιοπωλείο. Είναι διαθέσιμη τόσο για αγορές τόσο από το eshop , όσο και από τα φυσικά καταστήματα.

Συγκεκριμένα, αφού κάνεις την ηλεκτρονική ή τηλεφωνική παραγγελία σου κι επιλέξεις Fast Track Παραλαβή οι εργαζομενοι του βιβλιοπωλείου τη διεκπεραιώνουν. Όταν είναι έτοιμη (και με κομμένη απόδειξη), σου τηλεφωνούν για να την παραλάβεις από το ειδικό Fast track ταμείο, σε λιγότερο από 2′! Πολύ έξυπνο, ετσι;

bibliopoleio_tetragono_mylittleworldgr

Μπορείς να δεις όλα τα προϊόντα που σου προανέφερα στο eshop του βιβλιοπωλείου Τετράγωνο ή να επισκεφτείς ένα από τα δύο φυσικά του καταταστήματα (κλικ εδώ).

Μη ξεχάσω να σου πω ότι στο βιβλιοπωλείο Τετράγωνο διοργανώνονται εκδηλώσεις για παρουσιάσεις βιβλίων, κουκλοθέατρα, σεμινάρια δημιουργικής γραφής και πολλά άλλα. Προς το παρόν έχουν “παγώσει” αλλά έχε το κατά νου για το μέλλον.

Αν σας άρεσε το άρθρο αυτό μοιραστείτε το κι ακολουθήστε μας:
Instagram
Tik Tok
Facebook
Newsletter

Καλές, αξιόπιστες και οικονομικές αγορές και φυσικά καλή σχολική χρονιά!

Σε φιλώ….

Δείτε επίσης

Είναι το παιδί μου έτοιμο για την Α΄Δημοτικού;

A_dimotikou_mylittleworldgr

.

Πρωινή προετοιμασία για το σχολείο: πως θα γίνει πιο εύκολη

proini_proetoimasia_gia_to_sxoleio_mylittleworldgr

.

Πως να βοηθήσω το πρωτάκι μου στο διάβασμα

pos_na_voithiso_to_protaki_mou_sto_diavasma_mylittleworldgr

My Little World

Καλώς ήρθατε στο blog μου! Είμαι η Σωτηρία, μαμά της Ελένης και της Έλλης και σύζυγος του Δημήτρη. Μαζί σας μοιράζομαι στιγμές, σκέψεις, δημιουργίες! Σας ευχαριστώ που επισκεφτήκατε το blog μου. Θα χαρώ να διαβάσω τα σχόλιά σας!

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

ΣΧΕΤΙΚΑ

Γεια σας, είμαι η Σωτηρία και σας καλωσορίζω στο My Little World. Το επάγγελμά μου είναι Οικονομολόγος, με πτυχίο στη Διοίκηση και Master στα εφαρμοσμένα Χρηματοοικονομικά. Αγαπώ πολύ την επικοινωνία, την καλή παρέα, τα ταξίδια, τις χειροτεχνίες.

Διαβάστε περισσότερα...

Facebook | Instagram | Pinterest

ΑΡΧΕΙΟ
ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

familives

Newsletter
ΕΓΓΡΑΦΗ

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Μείνετε ενημερωμένοι λαμβάνοντας όλα τα άρθρα μας στο email σας.
close-link