Πώς να φτιάξω καλοκαιρινό στεφάνι από κοχύλια

Άντε να μπαίνουμε σε καλοκαιρινό κλίμα! Επιτέλους έφτασε ο Ιούνιος και η διάθεσή μας άλλαξε! Μετά τα σκαμπανευάσματα του καιρού κατά τον Μάιο είμαι αισιόδοξη ότι το καλοκαιράκι έφτασε και θα παραμείνει! Και για να το καλωσορίσουμε θα σας δείξω πως να φτιάξετε ένα πανέμορφο και απλό καλοκαιρινό στεφάνι με κοχύλια, από αυτά που μαζέψατε το περασμένο καλοκαίρι και σκέφτεστε πως να τα αξιοποιήσετε! Τα στεφάνια ομορφαίνουν και δίνουν στυλ σε ένα χώρο κι επίσης προσφέρουν μια δόση ανανέωσης στη διακόσμηση μας. Αν είναι και χειροποίητα όπως αυτό που θα σας δείξω, έχει σίγουρα άλλη αξία. Επιπλέον είναι τόσο εύκολη κατασκευή που πιστεύω ότι μπορεί οποιοσδήποτε να το φτιάξει.

Τα υλικά που θα χρειαστούμε είναι:

ένα στεφάνι από φελιζόλ

πολλά κοχύλια

πιστόλι σιλικόνης και ένα κορδόνι για να το κρεμάσετε

wp_20160903_09_20_59_pro-2

Πρώτα περνάμε το κορδόνι που θα το κρεμάσουμε και μετά καλύπτουμε όλη την μπροστινή πλευρά του φελιζόλ με κοχύλια που τα κολλάμε με το πιστόλι σιλικόνης. Προσέχουμε να μην αφήνουμε κενά μεταξύ των κοχυλιών και συμπληρώνουμε με κόλλα όπου χρειάζεται για καλύτερο αποτέλεσμα.

wp_20160903_10_01_58_pro-2

Αφού καλύψουμε όλο το φελιζόλ το στεφάνι μας είναι έτοιμο να στολίσει την εξώπορτα μας, το μπαλκόνι μας, τον κήπο μας ή το εξοχικό μας. Το σίγουρο είναι πως όπου και να κρεμάσετε το ξεχωριστό αυτό στεφάνι, θα σας προϊδεάσει για το όμορφο καλοκαιράκι που θα ακολουθήσει!

wp_20160911_09_26_19_pro-2

Καλό καλοκαιράκι!

Για να είμαστε σε επαφή, γραφτείτε στο newletter (κλικ εδώ), ακολουθήστε με στο Instagram (κλικ εδώ) και στο Facebook (κλικ εδώ).

Σας φιλώ!

 

Δείτε επίσης

My Little World

Καλώς ήρθατε στο blog μου! Είμαι η Σωτηρία, μαμά της Ελένης και της Έλλης και σύζυγος του Δημήτρη. Μαζί σας μοιράζομαι στιγμές, σκέψεις, δημιουργίες! Σας ευχαριστώ που επισκεφτήκατε το blog μου. Θα χαρώ να διαβάσω τα σχόλιά σας!

6 Comments
  1. Δεν έχω καλύτερο από το καλοκαίρι και το έχω δηλώσει κατ επανάληψη. Κάθε τι που μου το θυμίζει απλά το αγαπώ! Υπέροχο το στεφάνι σου Σωτηρία … μυρίζει θάλασσα, μυρίζει καλοκαίρι!

    1. Σε ευχαριστώ πολύ Χριστίνα μου, κι εμείς αγαπάμε πολύ το καλοκαίρι και το περιμέναμε πως και πως για να ξαμοληθούμε στις παραλίες!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

ΣΧΕΤΙΚΑ

Γεια σας, είμαι η Σωτηρία και σας καλωσορίζω στο My Little World. Το επάγγελμά μου είναι Οικονομολόγος, με πτυχίο στη Διοίκηση και Master στα εφαρμοσμένα Χρηματοοικονομικά. Αγαπώ πολύ την επικοινωνία, την καλή παρέα, τα ταξίδια, τις χειροτεχνίες.

Διαβάστε περισσότερα...

Facebook | Instagram | Pinterest

ΑΡΧΕΙΟ
ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

familives

Newsletter
ΕΓΓΡΑΦΗ

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Μείνετε ενημερωμένοι λαμβάνοντας όλα τα άρθρα μας στο email σας.
close-link