Frozen- Elsa φωτιζόμενος καμβάς: πως φτιάχνεται

Όλες οι κοριτσομάνες σίγουρα ξέρετε πόσο αγάπη έχουν τα μικρά κορίτσια στην Άννα και την Έλσα. Φοράμε στολές Άννα και Έλσα, παριστάνουμε τις πριγκίπισσες, παίζουμε το Frozen με διάφορες παραλλαγές, έχουμε κούκλες Άννα και Έλσα και πάει λέγοντας!
Elsa φωτιζομενος καμβας
Elsa φωτιζομενος καμβας

Elsa φωτιζομενος καμβας
Elsa φωτιζόμενος καμβάς
 Έτσι, σκέφτηκα να φτιάξω έναν πίνακα με την Έλσα, δώρο για μια μικρή πριγκίπισσα (φίλη με τις δικές μου πριγκιπισσούλες) που θα της άρεσε πολύ!
Ακολούθησα τον ίδια διαδικασία με τον φωτιζόμενο καμβά Hello Kitty που είχα φτιάξει πριν λίγο καιρό! Απλά σε αυτό τον καμβά έβαλα λίγη παραπάνω δόση μαγείας όπως τα στρασάκια που κόλλησα στο φόρεμα της Έλσας αλλά και η διάφανη κόλλα με ασημόσκονη που πασπάλισα το λευκό μέρος του καμβά (ίσως να μην είναι πολύ ευδιάκριτο στις φώτο).
Elsa φωτιζόμενος καμβάς


Ήμουν σίγουρη για το πόσο πολύ θα άρεσε στη μικρή πριγκίπισσα και η επιβεβαίωση ήρθε όταν η μαμά της και φίλη μου μου έστειλε την παρακάτω φώτο με τον πίνακα να έχει βρει ήδη τη θέση του στο παιδικό δωμάτιο!

 

Για να είμαστε σε επαφή, γραφτείτε στο newletter (κλικ εδώ), ακολουθήστε με στο Instagram (κλικ εδώ) και στο Facebook (κλικ εδώ).

Σας φιλώ!

 

Δείτε επίσης

56 Comments
  1. Εντάξει, δεν έχω λόγια! είναι φανταστικό! μπορώ να κάνω παραγγελία μια Ελσα μαζί με την Άννα για την ταλιμπανούλα και έναν μακουιν μαζί με τον μπάρμπα για τον μαχαραγιό??? είναι φανταστικό, τι να πω!

  2. Πάρα πολύ όμορφο! Και ξέρεις μπορεί να μην την στολίζαμε στο δωμάτιό μας, αλλά η Έλσα κάνει θραύση και στα αγόρια (κι ας ντρέπονται να το ομολογήσουν μερικές μαμάδες). Φοβερή δουλειά! Μπράβο σου!!!

  3. Tα κορίτσια σου και η μικρή που θα παρει το δωρακι της θα πρεπει να ξετρελαθηκαν με την ιδέα.. αλλα εγω ξετρελαθηκα με την ζωγραφικη σου.. επανω στον καμβα.. υπεροχο αποτελεσμα μπραβο Σωτηρία.. μου φιλακιαααα!!

  4. Ακριβώς Αθήνα μου, frozen fever που κρατάει εδω και δύο χρόνια! Αλλά τι πειράζει? Είναι ή εποχή τους! Όπως εμείς είχαμε τις barbie τα κορίτσια έχουν πιο εξελιγμένες κούκλες! Πολλά φιλιααα

  5. Είναι υπέροχο Σωτηρία!!! ΄
    Εχω πάθει πλάκα με όλα τα παιδιά των φίλων μας που ξέρουν απ' έξω τα λόγια του ταινίας!! Τόσο που πήγα και νοίκιασα και εγώ τη ταινία για να την δω! :)) Let it go…!!! To καλοκαίρι γυρνώντας απο τη Κρήτη είχαμε ένα κοριτσάκι στο αεροπλάνο που το τραγουδούσε καθ όλη την διάρκεια της πτήσης, και να μη θες κολλάς!! χαχαχα Φιλιά καλό Σαββατοκύριακο!

  6. Εκπληκτικό!!!! Εγώ έχω ένα προβλημα με το περίγραμμα και το μαυρο μαρκαδοράκι. Το έκανα μετα τα χρώματα και δεν μου άρεσε το αποτέλεσμα. Θα δοκιμάσω και πριν. Αν δεν τρυπήσουμε τον καμβά αλλά αφήσουμε τα φωτάκια από πίσω φαινεται καθόλου ή όχι. Το δοκίμασες;

  7. Εξαρτάται από το τι θα ζωγραφίσεις για το αν θα είναι ωραίο ή όχι να φαίνεται το περίγραμμα! Πχ στη hello kitty είναι απαραίτητο να φαίνεται το περίγραμμα. Είναι εξίσου όμορφο και αν αφήσεις τα δωράκια από πίσω Μαρία μου. Φιλιααα

Leave a Reply

Your email address will not be published.

ΣΧΕΤΙΚΑ

Γεια σας, είμαι η Σωτηρία και σας καλωσορίζω στο My Little World. Το επάγγελμά μου είναι Οικονομολόγος, με πτυχίο στη Διοίκηση και Master στα εφαρμοσμένα Χρηματοοικονομικά. Αγαπώ πολύ την επικοινωνία, την καλή παρέα, τα ταξίδια, τις χειροτεχνίες.

Διαβάστε περισσότερα...

Facebook | Instagram | Pinterest

ΑΡΧΕΙΟ
ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

familives

Newsletter
ΕΓΓΡΑΦΗ

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Μείνετε ενημερωμένοι λαμβάνοντας όλα τα άρθρα μας στο email σας.
close-link