Γκοφρέ λουλούδια για διακόσμηση: πως φτιάχνονται

gkofre_louloudia_pos_ftiaxnontai_mylittleworldgr

Τώρα που ο καιρός ζέστανε και η μέρα μεγάλωσε είναι ευκαιρία να οργανώσουμε στον κήπο ή το μπαλκόνι μας παιδικό πάρτυ ή απλά να καλέσουμε φίλους μας και να περάσουμε όμορφες στιγμές. Τι είναι όμως αυτό που θα συντελέσει στην επιτυχία ενός πάρτυ ή μιας βραδιάς με φίλους? Μα φυσικά η καλή μας διάθεση, η σωστή οργάνωση και η όμορφη διακόσμηση του χώρου μας!

Μια εύκολη και γιορτινή ιδέα για διακόσμηση είναι να φτιάξουμε μόνοι μας μεγάλα και μικρά γκοφρέ λουλούδια και να τα κρεμάσουμε σε διάφορα σημεία του κήπου μας (πχ από κλαδιά δέντρων) ή της βεράντας μας.

Πάμε λοιπόν να δούμε πως μπορούμε να φτιάξουμε πολύχρωμα διακοσμητικά λουλούδια από γκοφρέ χαρτί. Είμαι σίγουρη ότι δεν θα πιστεύετε ότι είναι τόσο εύκολο να φτιάξουμε μόνοι μας τέτοια διακοσμητικά λουλούδια!

Θα χρειαστούμε:

  • Γκοφρέ χαρτί σε διάφορα χρώματα (περίπου ένα φύλλο για ένα μεγάλο λουλούδι)
  • ψαλίδι
  • κορδέλα (για να δέσουμε και να κρεμάσουμε το λουλούδι

Διπλώνω όλο το φύλλο γκοφρέ ζικ ζακ (περίπου 2-3 cm), δένω στο κέντρο έναν κόμπο με την κορδέλα, κόβω τις άκρες του φύλλου κάπως στρογγυλεμένες και με τα δάχτυλά μου “ανοίγω” τα φύλλα. Τόσο απλά και εύκολα είναι έτοιμο το γκοφρέ λουλούδι μας και περιμένει να στολίσει κάποια γωνιά του σπιτιού, της βεράντας ή του κήπου μας.

Αν θέλετε μπορείτε να χρησιμοποιήσετε δύο χρώματα από γκοφρέ χαρτί, όπως έκανα κι εγώ (δες φωτογραφίες), δηλαδή θα πάρετε μισό φύλλο από κάθε χρώμα και θα ακολουθήσετε την ίδια ακριβώς διαδικασία. Επίσης, για να φτιάξετε μικρά και μεγάλα διακοσμητικά γκοφρέ λουλούδια δεν έχετε παρά να κόψετε τις άκρες του χαρτιού περισσότερο ή λιγότερο ανάλογα με το μέγεθος που επιθυμείτε.

——————————————————————————————————————–

Για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα μας γραφτείτε στο newletter (κλικ εδώ), ακολουθήστε με στο Instagram (κλικ εδώ) και στο Facebook (κλικ εδώ).

——————————————————————————————————————–

Σας φιλώ…

Δείτε επίσης

-Diy: Στέκα-στεφανάκι για τα μαλλιά

-Frozen – Elsa φτιάχνουμε φωτιζόμενο καμβά

-Ζωγραφίζουμε τις κούπες μας

-Φτιάχνουμε Αλεξανδρινό από τσόχα

 -Φτιάχνουμε καρδιές από νήμα

My Little World

Καλώς ήρθατε στο blog μου! Είμαι η Σωτηρία, μαμά της Ελένης και της Έλλης και σύζυγος του Δημήτρη. Μαζί σας μοιράζομαι στιγμές, σκέψεις, δημιουργίες! Σας ευχαριστώ που επισκεφτήκατε το blog μου. Θα χαρώ να διαβάσω τα σχόλιά σας!

10 Comments
    1. Σε ευχαριστώ πολύ Χριστίνα μου! Διάλεξα χρώματα γιορτινά, που τα βλέπεις και σου φτιάχνουν τη διάθεση! Τα φιλιά μου!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

ΣΧΕΤΙΚΑ

Γεια σας, είμαι η Σωτηρία και σας καλωσορίζω στο My Little World. Το επάγγελμά μου είναι Οικονομολόγος, με πτυχίο στη Διοίκηση και Master στα εφαρμοσμένα Χρηματοοικονομικά. Αγαπώ πολύ την επικοινωνία, την καλή παρέα, τα ταξίδια, τις χειροτεχνίες.

Διαβάστε περισσότερα...

Facebook | Instagram | Pinterest

ΑΡΧΕΙΟ
ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

familives

Newsletter
ΕΓΓΡΑΦΗ

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Μείνετε ενημερωμένοι λαμβάνοντας όλα τα άρθρα μας στο email σας.
close-link