Το πάρτυ μας στο Μουσείο Ψευδαισθήσεων

museum-of-illusions-kids-party

Το πάρτυ μας στο Μουσείο Ψευδαισθήσεων ξεπέρασε τις προσδοκίες μας και μας άφησε όλους με τις καλύτερες εντυπώσεις! Ας τα πάρουμε όμως από την αρχή! Όταν είχαμε επισκεφτεί το Μουσείο Ψευδαισθήσεων (δες εδώ) με τα κορίτσια μου είχαμε εντυπωσιαστεί! Όταν μάθαμε ότι στο Μουσείο αυτό γίνονται παιδικά πάρτυ με τον καταπληκτικό Μάγο Dio (δες εδώ), το πρώτο που σκεφτήκαμε ήταν ότι θα θέλαμε να κάνουμε το πάρτυ της Ελένης μου εκεί! Πάμε λοιπόν να σας τα πω αναλυτικά!

Το-πάρτυ-μας-στο-Μουσείο-Ψευδαισθήσεων

Το παρτυ μας στο Μουσείο Ψευδαισθήσεων

Σάββατο πρωί, ημέρα ηλιόλουστη, φτάνουμε στο Μουσείο Ψευδαισθήσεων λίγο νωρίτερα από τους καλεσμένους μας. Η Ελένη δεν κρατιέται από τη χαρά της! Αδημονεί να έρθουν οι φίλες της και να ξεκινήσει το πάρτυ της!

clever-toys-moi

Όσο περιμένουμε τους καλεσμένους μας, τα κορίτσια μου παίζουν με τα παιχνίδια στο εκθετήριο του Μουσείου. Έξυπνα και πρωτότυπα παιχνίδια για να ακονίσεις το μυαλό σου! Εννοείται ότι αγοράσαμε μερικά που μας εντυπωσίασαν!

clever-toys-moi

Αφού ήρθαν όλοι οι καλεσμένοι μας και φόρεσαν τις party pins του Μουσείου, είμασταν έτοιμοι να ξεκινήσουμε την περιήγησή μας παρέα με τον Μάγο Dio. Από την πρώτη στιγμή ο Μάγος Dio ξεσήκωσε τα παιδιά και ο ενθουσιασμός τους κορυφώθηκε!

Το-πάρτυ-μας-στο-Μουσείο-Ψευδαισθήσεων

Παρέα με τον Μάγο Dio το ταξίδι στον κόσμο των illusions ξεκίνησε!

Museum-of-illusions-kids-party
Η Ελένη επί 6!

Τα παιδιά περιηγήθηκαν σε όλα τα δωμάτια του Μουσείου και ο Μάγος Dio τους εξηγούσε όλες τις ψευδαισθήσεις που έβλεπαν και πως αυτές συμβαίνουν.

Το-πάρτυ-μας-στο-Μουσείο-Ψευδαισθήσεων

Οι γονείς ακολουθούσαμε διακριτικά την ξενάγηση, προκειμένου να αφήσουμε τον Μάγο Dio να κάνει σωστά τη δουλειά του. Άλλωστε το πάρτυ ήταν για τα παιδιά! Ωστόσο και οι μεγάλοι μια χαρά περάσαμε!

Museum-of-illusions-kids-party

Τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να μάθουν, να αγγίξουν και να κατανοήσουν τις διάφορες ψευδαισθήσεις που παρουσιάζονται στο Μουσείο. Αρκετές από αυτές τους φάνηκαν σχεδόν μαγικές. Όταν όμως τους εξηγούσε ο Μάγος Dio πως ακριβώς συμβαίνουν, τότε έμεναν με ανοιχτό το στόμα!

Το-πάρτυ-μας-στο-Μουσείο-Ψευδαισθήσεων

Ο Μάγος Dio έκανε και διάφορα close up illusions magic tricks που ξετρέλαναν τα παιδιά. Κάποια παιδιά έγιναν και βοηθοί του (εκεί να δεις χαρά και χαμόγελα)!

Museum-of-illusions-kids-party
Το φαγητό είναι έτοιμο!!!

Τα παιδιά ενθουσιάστηκαν με το τραπέζι με το μεγάλο πιάτο όπου σερβιρίστηκε το… κεφάλι τους!

Το-πάρτυ-μας-στο-Μουσείο-Ψευδαισθήσεων
Το παιδί μου έγινε γίγαντας!!!

Μπήκαν με πολύ χαρά στο ασύμμετρο δωμάτιο όπου το ένα παιδί γινόταν “γίγαντας” και το άλλο “νάνος“!

Museum-of-illusions-kids-party
Και τώρα έγινε νάνος!

Διασκέδασαν στο δωμάτιο με τους αμέτρητους καθρέφτες, αφού έγιναν και τα παιδιά… αμέτρητααααα!

Museum-of-illusions-kids-party

Χόρεψαν στο δωμάτιο με τις τρεις σκιές και δημιούργησαν πολύχρωμες σχέδια με τα χέρια τους στον τοίχο.

Το-πάρτυ-μας-στο-Μουσείο-Ψευδαισθήσεων
Κοριτσάκια γλυκά, φτιάχνουν καρδιές με τα χέρια τους!
Το-πάρτυ-μας-στο-Μουσείο-Ψευδαισθήσεων
Και ύστερα φτιάχνουν περιστέρια!

Πήραν ευφάνταστες πόζες (γέφυρα, σπαγγάτο, κτλ) και “κρεμάστηκαν” από το ταβάνι στο ανάποδο δωμάτιο!

Το-πάρτυ-μας-στο-Μουσείο-Ψευδαισθήσεων

Το παρτυ μας στο Μουσείο Ψευδαισθήσεων: οι εντυπώσεις μας

Το πάρτυ μας στο Μουσείο Ψευδαισθήσεων διήρκεσε περίπου 75 λεπτά. Στο τέλος ο Μάγος Dio αποχαιρέτησε τα παιδιά μοιράζοντάς τους μπαλόνια σε διάφορα σχήματα (σκυλάκια, καρδούλες, κ.α.). Ο Μάγος Dio ήταν εξαιρετικός επαγγελματίας και πολύ φιλικός με τα παιδιά.

Τα παιδιά είδαν κάτι καινούργιο και διαφορετικό, έμαθαν ένα σωρό πράγματα για τον κόσμο των illusions και διασκέδασαν παρέα με τον Μάγο Dio. Όλοι οι γονείς μας έλεγαν το πόσο ωραία ιδέα ήταν να κάνουμε το πάρτυ μας στο Μουσείο Ψευδαισθήσεων. Ήταν σίγουρα το πιο πρωτότυπο πάρτυ που έχουμε κάνει!

Το-πάρτυ-μας-στο-Μουσείο-Ψευδαισθήσεων

Ο χώρος του Μουσείου ήταν καθαρός και πολύ εντυπωσιακός. Το προσωπικό του Μουσείου πολύ ευγενικό κι εξυπηρετικό. Περισσότερες πληροφορίες για τα πάρτυ στο Μουσείο Ψευδαισθήσεων θα βρείτε εδώ.

Ευχαριστούμε πολύ το Μουσείο Ψευδαισθήσεων για το αξέχαστο παιδικό πάρτυ μας! Σίγουρα θα το θυμούνται όλοι (μικροί και μεγάλοι) για πολύ καιρό!

Για να είμαστε σε επαφή, γραφτείτε στο newletter (κλικ εδώ), ακολουθήστε με στο Instagram (κλικ εδώ) και στο Facebook (κλικ εδώ).

Σας φιλώ…

Δείτε επίσης

-Στο Μουσείο της Ακρόπολης για βόλτα με τα παιδιά

-Adventure Park στη Μαλακάσα για παιχνίδι με τα παιδιά

-Σε Escape Rooms για παιχνίδι με τα παιδιά

-«Λακκαγκίνη στα Κιούρκα» για βόλτα με τα παιδια

My Little World

Καλώς ήρθατε στο blog μου! Είμαι η Σωτηρία, μαμά της Ελένης και της Έλλης και σύζυγος του Δημήτρη. Μαζί σας μοιράζομαι στιγμές, σκέψεις, δημιουργίες! Σας ευχαριστώ που επισκεφτήκατε το blog μου. Θα χαρώ να διαβάσω τα σχόλιά σας!

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

ΣΧΕΤΙΚΑ

Γεια σας, είμαι η Σωτηρία και σας καλωσορίζω στο My Little World. Το επάγγελμά μου είναι Οικονομολόγος, με πτυχίο στη Διοίκηση και Master στα εφαρμοσμένα Χρηματοοικονομικά. Αγαπώ πολύ την επικοινωνία, την καλή παρέα, τα ταξίδια, τις χειροτεχνίες.

Διαβάστε περισσότερα...

Facebook | Instagram | Pinterest

ΑΡΧΕΙΟ
ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

familives

Newsletter
ΕΓΓΡΑΦΗ

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Μείνετε ενημερωμένοι λαμβάνοντας όλα τα άρθρα μας στο email σας.
close-link