Ρούντολφ το ελαφάκι από φελλό & Δωρεάν εκτυπώσιμο

Rudolf_cork_mylittleworldgr

Ρούντολφ από φελλό φτιάξαμε αυτή τη φορά και τα κορίτσια μου το ευχαριστήθηκαν πολύ! Κυρίως γιατί η χειροτεχνία τους περιείχε χρυσόσκονη, πολύ χρυσόσκονη!

Γενικώς έχουμε μια αγάπη στον Ρούντολφ το ελαφάκι. Θυμάστε που είχαμε φτιάξει στέμμα με τον ρούντολφ και σακούλες δώρου Ρούντολφ; Τώρα είχαμε πολλούς φελλούς στο σπίτι από τα κρασάκια που πίνει ο μπαμπάς και η μαμά και είπαμε να τους αξιοποιήσουμε!

Είναι πολύ εύκολη χειροτεχνία που σίγουρα θα αρέσει και στα δικά σας παιδιά! Και για να είναι ακόμα πιο εύκολη σας ετοίμασα ένα δωρεάν εκτυπώσιμο πατρόν με τα κέρατα του Ρούντολφ. Θα το βρείτε παρακάτω.

Rudolf_cork_mylittleworldgr

Ρούντολφ το ελαφάκι από φελλό

Υλικά

Φελλούς από μπουκάλι κρασί

Κόκκινη κορδέλα

Πομ πομ κόκκινα (ή ότι άλλο χρώμα έχετε)

Χρυσόσκονη κόκκινη

Ματάκια χειροτεχνίας

Καφέ χαρτόνι

Ψαλίδι, Κόλλα χειροτεχνίας και πιστόλι σιλικόνης

Το δωρεάν εκτυπώσιμο που μπορείτε να εκτυπώσετε παρακάτω:

Πατήστε εδώ για εκτύπωση

.

Rudolf_cork_mylittleworldgr

Πρώτα πήρα έναν φελλό και με το μαχαίρι τον έκοψα σε λεπτές φέτες για να τις χρησιμοποιήσουμε για τη μουσούδα του Ρούντολφ. Με το πιστόλι σιλικόνης κόλλησα από μία λεπτή φέτα πάνω σε κάθε φελλό.

Με το δωρεάν εκτυπώσιμο πατρόν κόψαμε από το καφέ χαρτόνι τα κέρατα του Ρούντολφ. Τα κόλλησα με το πιστόλι σιλικόνης πάνω στους φελλούς.

Rudolf_cork_mylittleworldgr

Από την κόκκινη κορδέλα κόψαμε κομμάτια και τα φτιάξαμε φιογκάκια. Τα κόλλησα με το πιστόλι σιλικόνης.

Το πιο ωραίο κομμάτι της χειροτεχνίας μας ήταν όταν τα κορίτσια μου βούτηξαν τη μύτη του Ρούντολφ μέσα στη χρυσόσκονη. Πήρανε από ένα πομ πομ και του άπλωσαν κόλλα χειροτεχνίας γύρω γύρω. Μετά βούτυξαν το πομ πομ μέσα στη χρυσόσκονη. Το στριφογύρησαν έτσι ώστε να κολλήσει η χρυσόσκονη παντού. Έπειτα το κόλλησαν στη μουσούδα του Ρούντολφ.

Στο τέλος κόλλησαν και τα ματάκια πάνω στον φελλό και τα Ρουντολφάκια από φελλό ήταν έτοιμα!

Για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα μας, γραφτείτε στο newletter (κλικ εδώ), ακολουθήστε με στο Instagram (κλικ εδώ) και στο Facebook (κλικ εδώ).

Πρόταση: Αν θέλετε μπορείτε να κολλήσετε από ένα κορδελάκι στο πίσω μέρος και να τα κρεμάσετε στο Χριστουγεννιάτικο δέντρο.

Σας φιλώ…

Δείτε επίσης

Ρούντολφ το ελαφάκι: Στέμμα & Δωρεαν εκτυπώσιμο

Rudolf_diy_mylittleworldgr

.

Σακούλες δώρου Ρούντολφ το ελαφάκι & Δωρεάν εκτυπώσιμο

Rudolf_gift_bag_mylittleworldgr

.

Αγιο-Βασιλάκια από φελλό: Πως φτιάχνονται;

Agios_vasilis_apo_fello_mylittleworldgr
My Little World

Καλώς ήρθατε στο blog μου! Είμαι η Σωτηρία, μαμά της Ελένης και της Έλλης και σύζυγος του Δημήτρη. Μαζί σας μοιράζομαι στιγμές, σκέψεις, δημιουργίες! Σας ευχαριστώ που επισκεφτήκατε το blog μου. Θα χαρώ να διαβάσω τα σχόλιά σας!

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

ΣΧΕΤΙΚΑ

Γεια σας, είμαι η Σωτηρία και σας καλωσορίζω στο My Little World. Το επάγγελμά μου είναι Οικονομολόγος, με πτυχίο στη Διοίκηση και Master στα εφαρμοσμένα Χρηματοοικονομικά. Αγαπώ πολύ την επικοινωνία, την καλή παρέα, τα ταξίδια, τις χειροτεχνίες.

Διαβάστε περισσότερα...

Facebook | Instagram | Pinterest

ΑΡΧΕΙΟ
ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

familives

Newsletter
ΕΓΓΡΑΦΗ

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Μείνετε ενημερωμένοι λαμβάνοντας όλα τα άρθρα μας στο email σας.
close-link