Σακούλες δώρου Ρούντολφ το ελαφάκι + Εκτυπώσιμο

Rudolf_gift_bag_mylittleworldgr

Ο Ρούντολφ το ελαφάκι είναι μια από τις μεγάλες αγάπες της μικρής μου (κυρίως) κόρης. Όπως σας είχα πει πριν από λίγες ημέρες εδώ, η Έλλη αισθάνεται πολύ τρυφερά προς τον λούτρινο Ρούντολφ το ελαφάκι που παίρνει στο κρεβάτι της. Έτσι, φέτος οι χειροτεχνίες μας έχουν κατιτίς παραπάνω από τον Ρούντολφ το ελαφάκι και τα κορίτσια μου το χαίρονται πολύ! Μαζί τους χαίρομαι κι εγώ! Ειδικά με τη σημερινή χειροτεχνία που είναι πολύ πρακτική για μικροδωράκια προς τα παιδιά! Για να φτιάξετε κι εσείς εύκολα σακούλες δώρου Ρούντολφ το ελαφάκι, σας ετοίμασα ένα δωρεάν πατρόν που μπορείτε να εκτυπώσετε παρακάτω.

Ρούντολφ-σακούλες-δώρου

Πάμε να δούμε τι υλικά χρειαστήκαμε για να φτιάξουμε σακούλες δώρου Ρούντολφ το ελαφάκι:

-Απλές χαρτοσακούλες διαστάσεων 17×33 εκατοστά. Τις αγόρασα από είδη συσκευασίας.

-Πολύχρωμα πομ πομ

-Καφέ χαρτόνι

-Άσπρο και κόκκινο χαρτί

-Ματάκια χειροτεχνίας (προαιρετικά)

-Κόλλα στικ και υγρή κόλλα χειροτεχνίας

-Συρραπτικό, μαύρο μαρκαδόρο

Ρούντολφ-σακούλες-δώρου

Πρώτα από όλα εκτυπώστε το δωρεάν πατρόν που σας ετοίμασα εδώ:

Εκτυπώστε εδώ το πατρόν

Χρησιμοποιώντας το δωρεάν πατρόν που σας ετοίμασα, κόψαμε από το καφέ χαρτόνι τα κέρατα του Ρούντολφ και τη μουσούδα κάτω από τη μύτη του. Ενώ από το άσπρο χαρτί κόψαμε τα μάτια του Ρούντολφ. Έπειτα, κόψαμε από το κόκκινο χαρτί το στόμα του και ήμασταν έτοιμες να τα κολλήσουμε.

Ρούντολφ-σακούλες-δώρου

Πρώτα κολλήσαμε τα μάτια του Ρούντολφ κι από πάνω τα ματάκια χειροτεχνίας. Μετά κολλήσαμε τη μουσούδα του Ρούντολφ και τη μύτη του. Τέλος, κολλήσαμε το στόμα του Ρούντολφ και με τον μαύρο μαρκαδόρο γράψαμε Καλά Χριστούγεννα.

Ρούντολφ-σακούλες-δώρου

Γεμίσαμε τη χαρτοσακούλα μας με μικροδωράκια για τους φίλους μας και διπλώσαμε το πάνω μέρος της σακούλας στο σημείο που θέλαμε. Κλείσαμε τη σακούλα συρράπτοντας τα αυτιά του Ρούντολφ και είναι έτοιμη να δοθεί ως ένα χαρούμενο δωράκι, φτιαγμένο από τα χεράκια μας!

Ρούντολφ-σακούλες-δώρου

Αν αγαπάτε πολύ τον Ρούντολφ το ελαφάκι, δες εδώ πως θα φτιάξετε “στέμμα” με τη μύτη, τα αυτιά και τα κέρατα του Ρούντολφ (και με Δωρεάν εκτυπώσιμο)!

φτιάχνουμε-τον-Ρούντολφ-το-ελαφάκι

Δείτε εδώ όλες τις Χριστουγεννιάτικες χειροτεχνίες μας!

Για να είμαστε σε επαφή, γραφτείτε στο newletter (κλικ εδώ). Ακολουθήστε με στο Instagram (κλικ εδώ) και στο Facebook (κλικ εδώ).

Σας φιλώ…

Σημ: Η όλη ιδέα για αυτή τη χειροτεχνία είναι από τη φίλη μου Κατερίνα, μια καταπληκτική μαμά από το σχολείο της κόρης μου, με υπέροχες ιδέες για κατασκευές με τα παιδιά!

Δείτε επίσης

-Γράμμα ΑΠΟ τον Άγιο Βασίλη και Δωρεάν εκτυπωσιμο

-Advent Calendar 2017 και μερικές ιδέες για εκπλήξεις

-Χριστουγεννιάτικα στολίδια από κουκουναρόμηλα και χρυσόσκονη

-Στολίδια από αλατοζύμη με άρωμα κανέλας

 

My Little World

Καλώς ήρθατε στο blog μου! Είμαι η Σωτηρία, μαμά της Ελένης και της Έλλης και σύζυγος του Δημήτρη. Μαζί σας μοιράζομαι στιγμές, σκέψεις, δημιουργίες! Σας ευχαριστώ που επισκεφτήκατε το blog μου. Θα χαρώ να διαβάσω τα σχόλιά σας!

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

ΣΧΕΤΙΚΑ

Γεια σας, είμαι η Σωτηρία και σας καλωσορίζω στο My Little World. Το επάγγελμά μου είναι Οικονομολόγος, με πτυχίο στη Διοίκηση και Master στα εφαρμοσμένα Χρηματοοικονομικά. Αγαπώ πολύ την επικοινωνία, την καλή παρέα, τα ταξίδια, τις χειροτεχνίες.

Διαβάστε περισσότερα...

Facebook | Instagram | Pinterest

ΑΡΧΕΙΟ
ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

familives

Newsletter
ΕΓΓΡΑΦΗ

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Μείνετε ενημερωμένοι λαμβάνοντας όλα τα άρθρα μας στο email σας.
close-link