Γράμμα ΑΠΟ τον Άγιο Βασίλη και Δωρεάν εκτυπώσιμο

Γράμμα ΑΠΟ τον Άγιο Βασίλη

Πως θα σας φαινόταν αν τα παιδάκια σας λάμβαναν Γράμμα ΑΠΟ τον Άγιο Βασίλη? Όπως σας είχα πει εδώ, φέτος θέλω πολύ να κρατήσω το μύθο του Άγιου Βασίλη ζωντανό για τα κορίτσια μου και να έχουν «μαγικές» αναμνήσεις από τα παιδικά τους χρόνια! Ο Άγιος Βασίλης σε εμάς έρχεται την Πρωτοχρονιά για δύο λόγους. Πρώτον, γιατί θέλω να έχουν στο μυαλό τους ότι τα Χριστούγεννα γιορτάζουμε τη γέννηση του Χριστού. Δεύτερον γιατί συνήθως λείπουμε τα Χριστούγεννα.  Μέχρι τώρα καλά πηγαίνουν τα πράγματα και οι αμφιβολίες που είχε η Ελένη μου για τον Άγιο Βασίλη (σας το είχα πει εδώ) τείνουν να σβήσουν. Ωστόσο, δεν είμαι σίγουρη αν πιστεύει ότι όντως υπάρχει Άγιος Βασίλης ή αν έχει αντιληφθεί για τα καλά τι ακριβώς συμβαίνει. Ίσως να θέλει να κρατήσει το μύθο ζωντανό στην ψυχούλα της και να ζήσει τη μαγεία των εορτών.

Γράμμα ΑΠΟ τον Άγιο Βασίλη με δωρεάν εκτυπώσιμο.

Γράμμα ΑΠΟ τον Άγιο Βασίλη
     Ο Άγιος Βασίλης θα στείλει γράμμα στα δικά σας πιτσιρίκια???

Σε κάθε περίπτωση, εγώ θα προσπαθήσω να ενισχύσω λίγο ακόμα την ιδέα τους για τον Αγιο Βασίλη με ένα γράμμα που θα έρθει με το ταχυδρομείο. Αυτό το γράμμα θα έρθει ειδικά για την Ελένη και την Έλλη από τον… Άγιο Βασίλη. Νομίζω ότι θα τους αρέσει πολύ και θα ξετρελαθούν! Το γράμμα από τον Άγιο Βασίλη θα είναι η απάντηση του γράμματος που του γράψαμε (κλικ για να το εκτυπώσετε εδώ), το έφτιαξα ειδικά για τα κορίτσια μου αλλά και για τους αναγνώστες του My Little World.

Μπορείτε να το εκτυπωσετε δωρεάν παρακάτω:

[emaillocker]Κάντε κλικ για να κατεβάσετε το εκτυπώσιμο.[/emaillocker]

.

Ελπίζω να χαρούν και τα δικά σας πιτσιρίκια που θα πάρουν απάντηση από τον Άγιο Βασίλη!

Σας εύχομαι να έχετε όμορφες οικογενειακές στιγμές!

Για να είμαστε σε επαφή, γραφτείτε στο newletter (κλικ εδώ), ακολουθήστε με στο Instagram (κλικ εδώ) και στο Facebook (κλικ εδώ).

Σας φιλώ

My Little World

Καλώς ήρθατε στο blog μου! Είμαι η Σωτηρία, μαμά της Ελένης (8 ετών) και της Έλλης (5,5 ετών) και σύζυγος του Δημήτρη. Μαζί σας μοιράζομαι στιγμές, σκέψεις, δημιουργίες! Σας ευχαριστώ που επισκεφτήκατε το blog μου. Θα χαρώ να διαβάσω τα σχόλιά σας!

2 Σχόλια

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Newsletter
ΕΓΓΡΑΦΗ

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Μείνετε ενημερωμένοι λαμβάνοντας όλα τα άρθρα μας στο email σας.
close-link