Χριστουγεννιάτικες ετικέτες δώρων + Δωρεάν εκτυπώσιμα

χριστουγεννιάτικες ετικέτες δώρων

Πόση σημασία έχει για εσάς το περιτύλιγμα ενός δώρου? Χμ, για εμένα πάντως είναι σημαντικό το περιτύλιγμα αλλά και η ετικέτα που αναγράφει το όνομα του παραλήπτη. Ειδικά, αυτή τη γιορτινή περίοδο που ακολουθεί, θεωρώ ότι οι χριστουγεννιάτικες ετικέτες δώρων συμπληρώνουν και κάνουν το αμπαλάζ του ακόμη πιο εντυπωσιακό. Για το λόγο αυτό έφτιαξα μερικές χριστουγεννιάτικες ετικέτες που γράφουν μηνύματα άλλες στα αγγλικά και άλλες στα ελληνικά  και μπορείτε να τις εκτυπώσετε κάνοντας κλικ παρακάτω:

χριστουγεννιάτικες ετικέτες δώρων

Για να εκτυπώσετε τις Χριστουγεννιάτικες ετικέτες δώρων με ευχές στα Αγγλικά:

χριστουγεννιάτικες ετικέτες δώρων

Για να εκτυπώσετε τις Χριστουγεννιάτικες ετικέτες δώρων με ευχές στα Ελληνικά:

χριστουγεννιάτικες ετικέτες δώρων

Θα εκτυπώσετε τις χριστουγεννιάτικες ετικέτες σε χαρτόνι και σε έγχρωμο εκτυπωτή. Αφού τις κόψετε, θα κάνετε μια μικρή τρύπα με τον διακορευτή σε μία από τις γωνίες τους και θα τις δέσετε πάνω στα δώρο σας με μια κορδέλα! Αμέσως θα δείτε πόσο πιο όμορφα θα δείξουν τα δώρα σας και φυσικά δεν θα μπερδέψετε τα δώρα μεταξύ τους! Επίσης, είμαι σίγουρη ότι ο παραλήπτης του δώρου θα το εκτιμήσει ακόμα περισσότερο αφού τώρα θα δείχνει ακόμα πιο περιποιημένο!

χριστουγεννιάτικες ετικέτες δώρων

———————————————————————————————

Δείτε εδώ όλες τις Χριστουγεννιάτικες χειροτεχνίες μας και τα δωρεάν εκτυπώσιμα.

——————————————————————————————————————–

Για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα μας, γραφτείτε στο newletter (κλικ εδώ), ακολουθήστε με στο Instagram (κλικ εδώ) και στο Facebook (κλικ εδώ).

Σας φιλώ…

My Little World

Καλώς ήρθατε στο blog μου! Είμαι η Σωτηρία, μαμά της Ελένης και της Έλλης και σύζυγος του Δημήτρη. Μαζί σας μοιράζομαι στιγμές, σκέψεις, δημιουργίες! Σας ευχαριστώ που επισκεφτήκατε το blog μου. Θα χαρώ να διαβάσω τα σχόλιά σας!

5 Comments
  1. Π΄ράγματι όμορφες οι ταμπελίτσες σου! Είσαι πολύ δημιουργική! Όντως ένα όμορφα τυλιγμένο δώρο σε προδιαθέτει θετικά για το περιεχόμενό του και σε ενθουσιάζει, συμφωνώ. 🙂 Καλές γιορτές να έχεις & χαίρομαι που σε γνωρίζω!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

ΣΧΕΤΙΚΑ

Γεια σας, είμαι η Σωτηρία και σας καλωσορίζω στο My Little World. Το επάγγελμά μου είναι Οικονομολόγος, με πτυχίο στη Διοίκηση και Master στα εφαρμοσμένα Χρηματοοικονομικά. Αγαπώ πολύ την επικοινωνία, την καλή παρέα, τα ταξίδια, τις χειροτεχνίες.

Διαβάστε περισσότερα...

Facebook | Instagram | Pinterest

ΑΡΧΕΙΟ
ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

familives

Newsletter
ΕΓΓΡΑΦΗ

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Μείνετε ενημερωμένοι λαμβάνοντας όλα τα άρθρα μας στο email σας.
close-link