Ολίβια Μυστικό Τετράδιο: Βιβλίο-πρόταση

Olivia_mistiko_tetradio_mylittleworldgr

Η σειρά Ολίβια Μυστικό Τετράδιο των εκδόσεων Διόπτρα είναι από τις πλέον αγαπημένες της κόρης μου. Έχει πρωτότυπη εικονογράφηση που θυμίζει κόμικ και είναι γραμμένη με πολύ χιούμορ. Επίσης, εκτός από διασκεδαστική, είναι και διδακτική καθώς προάγει τις ανθρώπινες αξίες όπως η φιλία, και ταυτόχρονα οξύνει τη φαντασία των λιλιπούτειων αναγνωστών.

Η σειρά αποτελείται για την ώρα από δύο τίτλους βιβλίων: Ολίβια Μυστικό Τετράδιο: Η πιο καλή μου φίλη και Ολίβια Μυστικό Τετράδιο: Το σχεδόν τέλειο σκυλάκι μου. Σύντομα θα εκδοθεί και το τρίτο βιβλίο της σειράς! Ανυπομονούμε!

Ολίβια μυστικό τετράδιο

Η πιο καλή μου φίλη

Η Ολίβια έχει ένα μυστικό τετράδιο που της αρέσει να γράφει σε αυτό για τα πάντα. Όπως για τα περίεργα πράγματα που συναντάει και τα μυστήρια που λύνει! Η κολλητή της, η Λούσι, πρόσφατα μετακόμισε και της λείπει τρομερά! Έτσι η Ολίβια προσπαθεί να διαχειριστεί τα νέα δεδομένα καθώς και όλα όσα αισθάνεται. Ταυτόχρονα ένα νέο κορίτσι, η Ματίλντα, ήρθε στο σχολείο της. Η Ματίλντα συμπεριφέρεται κάπως περίεργα και η Ολίβια σκοπεύει να μάθει τι ακριβώς συμβαίνει! Άραγε θα γίνει η νέα της φίλη;

Ολίβια μυστικό τετράδιο

Το σχεδόν τέλειο σκυλάκι μου

Η Ολίβια και η Ματίλντα είναι πλέον φίλες κολλητές. Μαζί έχουν φτιάξει ένα παιχνίδι που το λένε πατινο-σλάλομ και τρελαίνονται να το παίζουν. Όμως το σκυλάκι της Ολίβια, ο Τσόκο, έχει άλλη άποψη αφού μπλέκεται συνέχεια στα πόδια τους, αρπάζει έναν κώνο από το παιχνίδι κι εξαφανίζεται. Γενικά, ο Τσόκο κάνει πολλές ζαβολιές. Του αρέσει να μασουλάει διάφορα πράγματα. Ειδικά τις παντόφλες του μπαμπά. Μετά τις κρύβει στον κήπο. Επίσης, ο Τσόκο τρώει ασταμάτητα! Κλέβει ακόμα και φαγητό από το τραπέζι. Αυτό δεν πειράζει την Ολίβια, ειδικά όταν κλέβει το μπρόκολο της! Επιπλέον, είναι γεμάτος ενέργεια και κυνηγά γάτες! Άραγε θα καταφέρει η Ολίβια να τον κρατήσει μακριά από μπελάδες;

Για να είμαστε σε επαφή, γραφτείτε στο newletter (κλικ εδώ), ακολουθήστε με στο Instagram (κλικ εδώ) και στο Facebook (κλικ εδώ).

Ολίβια μυστικό τετράδιο

Ολίβια Μυστικό Τετράδιο: Η πιο καλή μου φίλη και Ολίβια Μυστικό Τετράδιο: Το σχεδόν τέλειο σκυλάκι μου

Συγγραφέας: Meredith Costain, Danielle McDonald

Εκδότης: Εκδόσεις Διόπτρα

Μετάφραση: Ευγενία Κολυδά

Ηλικία: 6+

Σελίδες: 96

Καλό διάβασμα…

Δείτε επίσης

Ο Ασίμ και ο δράκος του βασιλιά: βιβλιο – πρόταση

-Fingerprint activities: Βιβλίο Δραστηριοτήτων

-Βιβλίο-πρόταση: Στα κύματα της Έλλης

-Ο κύριος Ιππόκαμπος: Βιβλίο – πρόταση

My Little World

Καλώς ήρθατε στο blog μου! Είμαι η Σωτηρία, μαμά της Ελένης και της Έλλης και σύζυγος του Δημήτρη. Μαζί σας μοιράζομαι στιγμές, σκέψεις, δημιουργίες! Σας ευχαριστώ που επισκεφτήκατε το blog μου. Θα χαρώ να διαβάσω τα σχόλιά σας!

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.

ΣΧΕΤΙΚΑ

Γεια σας, είμαι η Σωτηρία και σας καλωσορίζω στο My Little World. Το επάγγελμά μου είναι Οικονομολόγος, με πτυχίο στη Διοίκηση και Master στα εφαρμοσμένα Χρηματοοικονομικά. Αγαπώ πολύ την επικοινωνία, την καλή παρέα, τα ταξίδια, τις χειροτεχνίες.

Διαβάστε περισσότερα...

Facebook | Instagram | Pinterest

ΑΡΧΕΙΟ
ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

familives

Newsletter
ΕΓΓΡΑΦΗ

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Μείνετε ενημερωμένοι λαμβάνοντας όλα τα άρθρα μας στο email σας.
close-link