Ο Ασίμ και ο δράκος του βασιλιά: Βιβλίο-πρόταση

O_asim_kai_o_drakos_tou_vasilia_mylitteworldgr

“Ο Ασίμ και ο δράκος του βασιλιά” είναι ένα βιβλίο παραμυθένιο με όλη τη σημασία της λέξης. Από εκείνα τα παραμύθια που θέλεις να τα διαβάζεις πάλι και πάλι και πάλι! Από εκείνα τα παραμύθια που σε ταξιδεύουν σε κόσμους μακρινούς και πλέκουν τη φαντασία με την πραγματικότητα! Οι κόρες μου μαγεύτηκαν από την ιστορία του Ασίμ και μετά άρχισαν να σκαρώνουν τις δικές τους ιστορίες για δράκους και παραμυθάδες!

Ο Ασίμ και ο δράκος του βασιλιά

Υπόθεση του βιβλίου

O Ασίμ Ατίχ Φαραζί κάνει μια σπουδαία δουλειά. Μια δουλειά που την ακολουθεί η οικογένειά του πάππου προς πάππου! Ο Ασίμ είναι φροντιστής παραμυθιών!

Ο Ασίμ και ο δράκος του βασιλιά

Όλο το πρωί έχει να φροντίσει τα παραμύθια, τις μάγισσες, τις γριούλες, τα ζώα και τους βοσκούς, τους πρίγκιπες και τις βασιλοπούλες, αλλά και τους δράκους.

Τα απογεύματα πηγαίνει στην πολιτεία των ανθρώπων, κάθεται στο σκαμνί του και τους διαβάζει τις ιστορίες του. Ακόμα κι αν κανείς δεν είναι εκεί για να τον ακούσει, ο Ασίμ συνεχίζει να διαβάζει λες κι έχει ενθουσιώδες ακροατήριο!

Ο Ασίμ και ο δράκος του βασιλιά

Όταν αναλαμβάνει ο καινούργιος βασιλιάς, έρχεται αγγελιοφόρος για να του μηνύσει ότι πρέπει να σταματήσει τη φοβερή δουλειά του. Να πάψει να φροντίζει τα παραμύθια, να πάψει να τα διαβάζει και να τα διηγείται. Αλλιώς θα τον εξορίσει για πάντα από την πολιτεία των παραμυθιών!

Ο Ασίμ και ο δράκος του βασιλιά

Όμως, όταν ένας αληθινός δράκος έρχεται και θρονιάζεται έξω από το παλάτι, ο σκληρός βασιλιάς ανησυχεί. Κανείς δεν μπορεί να ημερέψει αυτόν τον δράκο και ο βασιλιάς ζητάει τη βοήθεια του εξορισμένου Ασίμ. Άραγε θα καταφέρει ο Ασίμ να ημερέψει τον δράκο; Ο βασιλιάς θα μαλακώσει; Και ο δράκος που θα πάει;

Η συγγραφέας Κατερίνα Ζωντανού έγραψε ένα υπέροχο παραμύθι που σε συνδυασμό με την υπέροχη εικονογράφηση της Σάντρας Ελευθερίου, μπήκε στην καρδιά μας και το αγαπήσαμε! Ένα υπέροχο βιβλίο με αρκετή δόση μαγείας που θα ικανοποιήσει ακόμα και τους πιο ονειροπόλους λιλιπούτειους αναγνώστες!

Για να είμαστε σε επαφή, γραφτείτε στο newletter (κλικ εδώ), ακολουθήστε με στο Instagram (κλικ εδώ) και στο Facebook (κλικ εδώ).

Παραμύθια για παιδιά

Ο Ασίμ και ο δράκος του βασιλιά

Συγγραφέας: Κατερίνα Ζωντανού

Εκδότης: Εκδόσεις Μεταίχμιο

Εικονογράφος: Σάντρα Ελευθερίου

Σελίδες: 48

Παραμύθια για παιδιά

Καλό διάβασμα…

Ο Ασίμ και ο δράκος του βασιλιά

Δείτε επίσης

-Βιβλίο-πρόταση: Τα μυστήρια της Πένι Πέπερ

-Fingerprint activities: Βιβλίο Δραστηριοτήτων

-Βιβλίο-πρόταση: Στα κύματα της Έλλης

-Βιβλίο-πρόταση: Έλα μαζί μου

My Little World

Καλώς ήρθατε στο blog μου! Είμαι η Σωτηρία, μαμά της Ελένης και της Έλλης και σύζυγος του Δημήτρη. Μαζί σας μοιράζομαι στιγμές, σκέψεις, δημιουργίες! Σας ευχαριστώ που επισκεφτήκατε το blog μου. Θα χαρώ να διαβάσω τα σχόλιά σας!

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

ΣΧΕΤΙΚΑ

Γεια σας, είμαι η Σωτηρία και σας καλωσορίζω στο My Little World. Το επάγγελμά μου είναι Οικονομολόγος, με πτυχίο στη Διοίκηση και Master στα εφαρμοσμένα Χρηματοοικονομικά. Αγαπώ πολύ την επικοινωνία, την καλή παρέα, τα ταξίδια, τις χειροτεχνίες.

Διαβάστε περισσότερα...

Facebook | Instagram | Pinterest

ΑΡΧΕΙΟ
ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

familives

Newsletter
ΕΓΓΡΑΦΗ

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Μείνετε ενημερωμένοι λαμβάνοντας όλα τα άρθρα μας στο email σας.
close-link