Η Εριέττα και το βιβλίο της φαντασίας: Βιβλίο-πρόταση

Η Εριέττα και το βιβλίο της φαντασίας

“Η Εριέττα και το βιβλίο της φαντασίας” είναι μια αλλιώτικη ιστορία γεμάτη φαντασία και δίψα για γνώση! Γράφτηκε από τη συγγραφέα Μαριάμ Πολυγένη με πολύ αγάπη κι ενθουσιασμό. Η ηρωίδα του βιβλίου η Εριέττα δημιουργήθηκε στη φαντασία της συγγραφέως προκειμένου να μεταφέρει γνώσεις στα μικρά παιδιά χωρίς να βαριούνται!

Ελάτε όμως να σας πω και για την ιστορία του βιβλίου.

Η Εριέττα και το βιβλίο της φαντασίας

Η Εριέττα είναι ένα μικρό κορίτσι που θεωρεί τα βιβλία απίστευτα βαρετά κι αντιπαθεί το διάβασμα. Ένα Σαββατοκύριακο πηγαίνει να μείνει στο σπίτι της γιαγιάς της όπου στον κήπο του υπάρχει το αγαπημένο της δεντρόσπιτο. Στο παλιό δωμάτιο του μπαμπά της ανακαλύπτει ένα βιβλίο γεμάτο… φαντασία! Πρόκειται για ένα σοφό βιβλίο που μιλάει κι έχει συντροφιά του έναν “ξερόλα” σελιδοδείκτη!

Η Εριέττα και το βιβλίο της φαντασίας

Η Εριέττα μαζί με το βιβλίο ξεκινάει συναρπαστικά ταξίδια στη γνώση και φυσικά στη φαντασία! Έτσι μαθαίνει ένα σωρό πράγματα κι αισθάνεται πιο έξυπνη. Και το σημαντικότερο είναι ότι ανυπομονεί για τα επόμενα ταξίδια της παρέα με τα άλλα βιβλία της βιβλιοθήκης της.

Η Εριέττα και το βιβλίο της φαντασίας

“Η Εριέττα και το βιβλίο της φαντασίας” είναι ένα βιβλίο που βοηθά τα παιδιά να αγαπήσουν τη γνώση. Επίσης, τα βοηθά να καταλάβουν ότι το διάβασμα είναι το βασικό μέσο κατάκτησης της γνώσης. Εξάλλου, κανείς δεν ξεχνά ό,τι αγάπησε κι ό,τι διδάχθηκε….

Η Εριέττα και το βιβλίο της φαντασίας

Η εικονογράφηση του βιβλίου είναι λιτή, χαρούμενη και όμορφη. Το κείμενο του βιβλίου είναι πλούσιο κι ευκολοδιάβαστο. Επίσης, περιέχει QR Code με την αφήγηση του βιβλίου σε ηχητικό αρχείο.

Η Εριέττα και το βιβλίο της φαντασίας

Εκδότης: Εκδόσεις Σαϊτη

Συγγραφέας: Μαριάμ Πολυγένη

Σελίδες: 64

Ηλικία: Για όλες τις ηλικίες

Η Εριέττα και το βιβλίο της φαντασίας

Μέρος των εσόδων από τις πωλήσεις του βιβλίου θα δοθούν στην Οργάνωση της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών «ΑΠΟΣΤΟΛΗ».

Μπορείτε να βρείτε το βιβλίο εδώ.

Καλό διάβασμα!

Για να είμαστε σε επαφή, γραφτείτε στο newletter (κλικ εδώ), ακολουθήστε με στο Instagram (κλικ εδώ) και στο Facebook (κλικ εδώ).

Σας φιλώ…

Δείτε επίσης

-Βιβλίο-πρόταση: Ο φανταστικός κόσμος της Ντόρι

-Fingerprint activities: Βιβλίο Δραστηριοτήτων

-Βιβλίο-πρόταση: Που πήγε ο παππούς;

-Βιβλίο-πρόταση: Πότε λέμε “φτάνει”;

My Little World

Καλώς ήρθατε στο blog μου! Είμαι η Σωτηρία, μαμά της Ελένης και της Έλλης και σύζυγος του Δημήτρη. Μαζί σας μοιράζομαι στιγμές, σκέψεις, δημιουργίες! Σας ευχαριστώ που επισκεφτήκατε το blog μου. Θα χαρώ να διαβάσω τα σχόλιά σας!

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

ΣΧΕΤΙΚΑ

Γεια σας, είμαι η Σωτηρία και σας καλωσορίζω στο My Little World. Το επάγγελμά μου είναι Οικονομολόγος, με πτυχίο στη Διοίκηση και Master στα εφαρμοσμένα Χρηματοοικονομικά. Αγαπώ πολύ την επικοινωνία, την καλή παρέα, τα ταξίδια, τις χειροτεχνίες.

Διαβάστε περισσότερα...

Facebook | Instagram | Pinterest

ΑΡΧΕΙΟ
ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

familives

Newsletter
ΕΓΓΡΑΦΗ

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Μείνετε ενημερωμένοι λαμβάνοντας όλα τα άρθρα μας στο email σας.
close-link