Διακοσμητική καρφίτσα για παιδικό ρούχο

diakosmitiki_karfitsa_gia_paidiko_rouho_mylittleworldgr

Αυτή την διακοσμητική καρφίτσα για παιδικό ρούχο την έχω αγαπήσει! Είχα δει παλιότερα σε κάποιο υπαίθριο bazaar μία παρόμοια αλλά δεν την αγόρασα γιατί σκεφτηκα να τη φτιάξω μόνη μου. Έτσι για τη χαρά της δημιουργίας! Είχα από καιρό πάρει τα υλικά – τα οποία είναι λίγα και οικονομικά – κι επιτέλους έφτασε η ώρα να τη φτιάξω!

diakosmitiki_karfitsa_gia_paidiko_rouho_mylittleworldgr

Αυτή η διακοσμητική καρφίτσα προορίζεται να στολίσει το λευκό παλτό της μικρής μου κόρης. Γιατί αν μεγαλώνεις μια μικρή πριγκίπισσα, μια διακοσμητική καρφίτσα είναι απαραίτητη!!! Πάμε να σου πω πόσο απλά φτιάχνεται!

diakosmitiki_karfitsa_gia_paidiko_rouho_mylittleworldgr

Διακοσμητική καρφίτσα για παιδικό ρούχο

Υλικά

  • 6 κουμπιά με διαφορετικό μέγεθος και σχέδιο αλλά με τα ίδια χρώματα (εγώ διάλεξα αποχρώσεις του κόκκινου – λευκού)
  • 1 παραμάνα (προτιμήστε με κούμπωμα ασφαλείας)
  • λίγη αλυσίδα λεπτή
  • 1 κομμάτι λεπτή κορδέλα (κόκκινη)
  • λευκή τσόχα
  • πιστόλι σιλικόνης

Τα περισσότερα υλικά τα είχα στο σπίτι μου και ουσιαστικά είχα αγοράσει μόνο τα κουμπιά. Ακόμα και την παραμάνα την πήρα από μια παλιότερη καρφίτσα που δεν τη χρειαζόμουν πια. Πήρα λοιπόν τα κουμπιά και με το πιστόλι σιλικόνης τα κόλλησα μεταξύ τους ώστε να εφάπτονται σε ορισμένα σημεία (για να είναι σταθερή η καρφίτσα). Η παρακάτω φωτογραφία είναι πολύ κατατοπιστική.

diakosmitiki_karfitsa_gia_paidiko_rouho_mylittleworldgr

Δεν έδωσα συγκεκριμένο σχήμα στην καρφίτσα, το άφησα λίγο “ελεύθερο”. Στο πίσω μέρος στα κουμπιά κόλλησα και την παραμάνα. Επίσης, κόλλησα με το πιστολι σιλικόνης δεξιά κι αριστερά τη λεπτή αλυσίδα κομμένη σε δύο κομμάτια. Μετά, έβαλα από ένα κομματάκι λευκής τσόχας πάνω στο τελείωμα της αλυσίδας για προστασία. Τέλος κόλλησα και τη λεπτή κόκκινη κορδέλα και αυτό ήταν! Η διακοσμητική καρφίτσα για τη μικρή μου πριγκίπισσα ήταν έτοιμη. Και πραγματικά της αρέσει πολύ! Ειδικά όταν φοράει και το κόκκινο κασκόλ της δένει άψογα!

diakosmitiki_karfitsa_gia_paidiko_rouho_mylittleworldgr

Για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα μας, γραφτείτε στο newletter (κλικ εδώ), ακολουθήστε με στο Instagram (κλικ εδώ) και στο Facebook (κλικ εδώ).

Σας φιλώ…

Δείτε επίσης

Δέσιμο για την κουρτίνα με λούτρινο παιχνίδι

δέσιμο-για-την-κουρτίνα-με-λούτρινο-παιχνίδι-mylittleworldgr

Πως θα διακοσμήσεις το παιδικό παλτό χωρίς ραπτομηχανή

διακοσμώ το παιδικό παλτό με τσόχινο αρκουδάκι

Τι κάνεις όταν σκίζεται η αγαπημένη μπλούζα του παιδιού σου και δεν φτιάχνεται;;;

σκίσιμο μπλούζα

My Little World

Καλώς ήρθατε στο blog μου! Είμαι η Σωτηρία, μαμά της Ελένης και της Έλλης και σύζυγος του Δημήτρη. Μαζί σας μοιράζομαι στιγμές, σκέψεις, δημιουργίες! Σας ευχαριστώ που επισκεφτήκατε το blog μου. Θα χαρώ να διαβάσω τα σχόλιά σας!

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

ΣΧΕΤΙΚΑ

Γεια σας, είμαι η Σωτηρία και σας καλωσορίζω στο My Little World. Το επάγγελμά μου είναι Οικονομολόγος, με πτυχίο στη Διοίκηση και Master στα εφαρμοσμένα Χρηματοοικονομικά. Αγαπώ πολύ την επικοινωνία, την καλή παρέα, τα ταξίδια, τις χειροτεχνίες.

Διαβάστε περισσότερα...

Facebook | Instagram | Pinterest

ΑΡΧΕΙΟ
ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

familives

Newsletter
ΕΓΓΡΑΦΗ

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Μείνετε ενημερωμένοι λαμβάνοντας όλα τα άρθρα μας στο email σας.
close-link