Μετά τα γλυκά ταρτάκια με rasberries που έφτιαξα πρόσφατα, δεν μπόρεσα να αντισταθώ και δοκίμασα άλλη μία συνταγή, αυτή τη φορά με σοκολατένια κρέμα (είμαι παιδί της σοκολάτας, μην ξεχνιόμαστε)!
Ουσιαστικά ακολούθησα τη συνταγή για τα γλυκά ταρτάκια με rasberries που σας είχα δείξει εδώ , πρόσθεσα 2 κουταλιές της σούπας καλής ποιότητας κακάο κι αντί για rasberries στόλισα με πολύχρωμα καραμελάκια. Το αποτέλεσμα είναι ελαφρώς bitter που εμένα μου αρέσει πολύ. Αν όμως θέλετε πιο γλυκό αποτέλεσμα θα πρέπει να προσθέσετε λίγη ζάχαρη και ίσως λίγο ακόμα γάλα και κορν φλάουερ. Φυσικά αντί για μικρά ταρτάκια μπορείτε να φτιάξετε μία μεγάλη τάρτα.
Καλή επιτυχία και καλή απόλαυση!
Για να είμαστε σε επαφή, γραφτείτε στο newletter (κλικ εδώ), ακολουθήστε με στο Instagram (κλικ εδώ) και στο Facebook (κλικ εδώ).
Σας φιλώ!
Δείτε επίσης
–Μούσλι: πως θα το φτιάξετε μόνοι σας
Μου αρέσει και η παρουσίαση που τους έκανες! Υπέροχα!
Σε ευχαριστώ πολύ Μαρία μου! Που να τα δοκιμάσεις, θα τρελαθείς! Φιλιάαααα
Φαίνονται λαχταριστά! Αχχ και να είχα ε΄να τώρα με το καφεδάκι μου! Γεια στα χέρια σου!
Είναι ότι πρέπει Κατερίνα μου για να συνοδεύσεις τον καφέ σου! Έλα να σε κεράσω! Πολλά φιλιάαααα