Διακοσμώ κουτί αποθήκευσης με ταινίες washi tapes

Σας έχω πει ότι τον τελευταίο καιρό με έχει πιάσει μία μανία να τακτοποιήσω όλο το σπίτι μου και κυρίως σημεία που χρησιμοποιούνται πολύ ή θα κάνουν καιρό να χρησιμοποιηθούν πάλι. Έτσι τώρα που έκλεισαν τα σχολεία ήθελα να μπουν σε ένα κουτί όλα τα μικροπράγματα που έχει η κόρη μου στο γραφείο της (γόμες, μολύβια, στυλό, πολύχρωμοι σελιδοδείκτες, ξύστρες, χαρακάκια, κ.α.) ώστε να τα βρει το Σεπτέμβρη μαζεμένα και να τα ξαναχρησιμοποιήσει με χαρά.

Κάποια στιγμή είχα παραγγείλει από το διαδίκτυο ορισμένα καλλυντικά τα οποία είχαν έρθει μέσα σε ένα όμορφο και ανθεκτικό χαρτονένιο κουτί. Το κουτί αυτό το είχα φυλάξει και σκέφτηκα ήταν ιδανικό για τη χρήση που το ήθελα! Το μόνο που έπρεπε να κάνω ήταν να κρύψω με κάποιο όμορφο και εύκολο τρόπο τα γράμματα που είχε από πάνω και να του δώσω μια τσαχπινιά. Με μόνο ένα υλικό, τις αγαπημένες μου washi tapes η μεταμόρφωση του κουτιού ξεκίνησε!

Όπως βλέπετε στη φωτογραφία, το κουτί έχει χρώμα μπλε, οπότε επέλεξα τέσσερις διαφορετικές αλλά ταιριαστές ταινίες (washi tapes) σε χρώματα ροζ ανοιχτό, γαλάζιο, ροζ με λευκά πουά και φούξια. Τις κόλλησα γύρω γύρω στο κουτί στα σημεία που ήθελα, βάζοντας αρκετές στρώσεις washi tapes ώστε να κρύψω τα γράμματα αλλά και να γίνει όμορφο.

Έγινε όπως ακριβώς το φανταζόμουν, καλαίσθητο και χρηστικό ενώ μέσα στο κουτί μπήκαν όλα αυτά τα μικροπράγματα που θα βρίσκονταν πάνω στο γραφείο της κόρης μου μέχρι να τα ξαναχρειαστεί!

Η διακόσμηση με washi tapes είναι απλή και εύκολη και μπορεί να γίνει σε οποιοδήποτε κουτί, ακόμα και σ΄αυτά που αποθηκεύουμε τα παπούτσια! Δοκιμάστε το και θα δείτε!

Για να είμαστε σε επαφή, γραφτείτε στο newletter (κλικ εδώ), ακολουθήστε με στο Instagram (κλικ εδώ) και στο Facebook (κλικ εδώ).

Σας φιλώ!

 

Δείτε επίσης

My Little World

Καλώς ήρθατε στο blog μου! Είμαι η Σωτηρία, μαμά της Ελένης και της Έλλης και σύζυγος του Δημήτρη. Μαζί σας μοιράζομαι στιγμές, σκέψεις, δημιουργίες! Σας ευχαριστώ που επισκεφτήκατε το blog μου. Θα χαρώ να διαβάσω τα σχόλιά σας!

6 Comments
    1. Αυτός ήταν ο σκοπό μου Κατερίνα, να γίνει όπως ακριβώς το έγραψες:”ευκαλα, γρήγορα, και όλο τσαχπινιά”! Σε ευχαριστώ!?

  1. Αχχχ αυτά τα κουτιά αποθήκευσης! Όσα και να έχουμε δεν φτάνουν! Κι εγώ τα “πειράζω” όλα γιατί σκέτα δεν μου αρέσουν. Πολύ όμορφα χρώματα χρησιμοποίησες Σωτηρία μου!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

ΣΧΕΤΙΚΑ

Γεια σας, είμαι η Σωτηρία και σας καλωσορίζω στο My Little World. Το επάγγελμά μου είναι Οικονομολόγος, με πτυχίο στη Διοίκηση και Master στα εφαρμοσμένα Χρηματοοικονομικά. Αγαπώ πολύ την επικοινωνία, την καλή παρέα, τα ταξίδια, τις χειροτεχνίες.

Διαβάστε περισσότερα...

Facebook | Instagram | Pinterest

ΑΡΧΕΙΟ
ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

familives

Newsletter
ΕΓΓΡΑΦΗ

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Μείνετε ενημερωμένοι λαμβάνοντας όλα τα άρθρα μας στο email σας.
close-link