Υπέροχα αλμυρά κεκάκια με φέτα και πιπεριά σου έχω σήμερα! Εύκολα και ιδανικά για εκείνες τις μικρές λιγούρες της ημέρας!
Αλμυρά κεκάκια με φέτα και πιπεριά
Υλικά
150 γρ. αλεύρι
1 κ.γ μπέικιν πάουντερ
1 αυγό
100 γρ. γιαούρτι
100 γρ. γάλα
60 γρ. ελαιόλαδο
150 γρ. τριμμένη μοτσαρέλα
50 γρ. φέτα τριμμένη
1 κόκκινη πιπεριά ψιλοκομμένη
6 φέτες γαλοπούλα πολύ ψιλοκομμένη
Ελάχιστο αλάτι και πιπέρι
Εκτέλεση
1.Σε ένα μπολ βάζετε όλα τα υγρά υλικά και ανακατεύετε πολύ καλά με ένα σύρμα. Προσθέτετε το αλεύρι και το μπέικιν πάουντερ και ανακατεύετε ξανά. Τέλος, βάζετε στο μείγμα τα τυριά, την πιπεριά και την γαλοπούλα.
2.Κάνουμε ένα τελευταίο ανακάτεμα και μοιράζουμε σε φορμάκια για cupcakes που έχουμε λαδώσει και αλευρώσει πολύ καλά. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς, αντιστάσεις, για 30-35 λεπτά περίπου ή μέχρι να πάρουν ωραίο χρυσαφένιο χρώμα!
3.Αφήνουμε να κρυώσουν 10 λεπτά, ξεφορμάρουμε και διατηρούμε στο ψυγείο μετά την επόμενη ημέρα, αν περισσέψουν φυσικά!
Συνταγή από τον Σάκη Τολίκα. Περισσότερες συνταγές του θα βρεις στο The_coook.
Για να είμαστε σε επαφή, γραφτείτε στο newletter (κλικ εδώ), ακολουθήστε με στο Instagram (κλικ εδώ) και στο Facebook (κλικ εδώ).
Δείτε επίσης
Ψάχνω να βρω εύκολες συνταγές για να κάνω για τα πρωινά στη δουλειά
Είναι σίγουρα μια εύκολη και νόστιμη συνταγή!