Φτιάχνουμε φωτογραφική μηχανή και γινόμαστε paparazzi!!!

Μου αρέσει να βγάζω φωτογραφίες και να απαθανατίζω τις μικρές και μεγάλες στιγμές μας! Να τις κοιτάζω μετά από καιρό και να αναπολώ τις μέρες εκείνες και τα όσα σημαντικά και ασήμαντα κάναμε! Έλα όμως που η παροιμία λέει ” κατά μάνα κατά κύρη κατά γιο και θυγατέρα”, στη δική μας περίπτωση γιο δεν έχουμε, οπότε αναφέρομαι στα τα κορίτσια μου που ότι βλέπουν στη μαμά θέλουν κι αυτές να το κάνουν! Έτσι, φωτογραφική μηχανή θέλει η Ελένη και η Έλλη, φωτογραφική μηχανή θα τους δώσω, για την ακρίβεια θα τους κάνω!

Ένα όμορφο απόγευμα λοιπόν πριν από λίγες ημέρες, αποφασίσαμε με τα κορίτσια μου να γίνουμε paparazzi (αφού πρώτα τους εξήγησα τι ακριβώς είναι αυτό). Πήραμε ότι υλικά είχα στο σπίτι εκείνη τη στιγμή και ξεκινήσαμε!

Χρειαστήκαμε (για 2 φωτογραφικές μηχανές)

-2 άδεια χάρτινα κουτιά από τοματοχυμό (βλέπεις μόλις είχα μαγειρέψει ένα κοκκινιστό!)

-3 χαρτιά Α4 (διαφορετικού χρώματος)

-διάφανη ταινία

-κόλλα χειροτεχνίας (ή πιστόλι σιλικόνης για πιο γρήγορο αποτέλεσμα)

-4 καπάκια από μπουκάλια (2 μικρά και 2 μεγάλα, ευτυχώς που κάνω ανακύκλωση!)

-ψαλίδι, 2 κορδέλες

Αφού ξέπλυνα και στέγνωσα (όσο γίνεται) τα κουτιά από τον τοματοχυμό, έκλεισα καλά με την ταινία το σημείο που είχα κόψει τη συσκευασία. Δίπλωσα το κουτί σαν δώρο με το χαρτί Α4 και με τη βοήθεια των κοριτσιών κόλλησα και μία λωρίδα από άλλο χρώμα χαρτί όπως στη φωτογραφία. Κόλλησα και την κορδέλα για να μπορούν να φοράνε τις μηχανές τους. Τέλος τα κορίτσια κόλλησαν τα καπάκια το ένα μπροστά για να μοιάζει με φακό και το άλλο από πάνω για να μοιάζει με το κουμπάκι που πατάμε για να βγάλουμε φωτογραφία.

Κι αφού διάσημους φίλους δεν έχουμε για να κατασκοπεύσουμε, πήγαμε στη γιαγιά μας (που μένει δίπλα μας) κι αρχίσαμε τα κλικ κλικ (που λέει η Ελένη) και τα τσικ τσικ (που λέει η Έλλη)! Έτσι είχαμε ένα διασκεδαστικό απόγευμα και γελάσαμε πολύ, ειδικά με την έκφραση της γιαγιάς που είχε μείνει έκπληκτη να μας κοιτάζει και τις τρεις να κάνουμε πως φωτογραφίζουμε (εγώ πάντως φωτογράφιζα στα αλήθεια, χιχιχι)!

Για να είμαστε σε επαφή, γραφτείτε στο newletter (κλικ εδώ), ακολουθήστε με στο Instagram (κλικ εδώ) και στο Facebook (κλικ εδώ).

Λοιπόν πως σας φάνηκε το παιχνίδι μας? Θα το δοκιμάσετε?

Σας φιλώ!

Δείτε επίσης

Σας βλέπουμε, ε! Κλικ κλικ! Τσικ τσικ!

My Little World

Καλώς ήρθατε στο blog μου! Είμαι η Σωτηρία, μαμά της Ελένης (8 ετών) και της Έλλης (5,5 ετών) και σύζυγος του Δημήτρη. Μαζί σας μοιράζομαι στιγμές, σκέψεις, δημιουργίες! Σας ευχαριστώ που επισκεφτήκατε το blog μου. Θα χαρώ να διαβάσω τα σχόλιά σας!

16 Σχόλια

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Newsletter
ΕΓΓΡΑΦΗ

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Μείνετε ενημερωμένοι λαμβάνοντας όλα τα άρθρα μας στο email σας.
close-link