Φτιάχνουμε ανοιξιάτικο στεφάνι – spring wreath

anoixiatiko_stefani_mylittleworldgr

Το ανοιξιάτικο στεφάνι στην πόρτα μας είναι το πρώτο που αντικρίζω κάθε απόγευμα γυρνώντας από τη δουλειά! Κι αυτό μου φτιάχνει τη διάθεση! Γενικώς, κάθε χρόνο φτιάχνουμε ανοιξιάτικο, πασχαλινό ή μαγιάτικο στεφάνι για την πόρτα μας.

Το συγκεκριμένο στεφάνι προέκυψε έπειτα από μια χειροτεχνία που κάναμε με τα κορίτσια μου και φτιάξαμε λουλούδια με θήκες από cup cakes. Τα λουλούδια αυτά λοιπόν στόλισαν, όπως θα δείτε παρακάτω το στεφάνι μας!

λουλούδια από θήκες για cup cakes

Υλικά για το ανοιξιάτικο στεφάνι μας

ανοιξιάτικο στεφάνι

-Στεφάνι λευκό από φελιζόλ

-Κίτρινο γκοφρέ χαρτί

-Κορδόνι λινάτσας

-Καφέ χαρτόνι

-Πολύχρωμα ανοιξιάτικα λουλούδια με θήκες για cup cakes (σας τα είχα δείξει εδώ)

-Τη λέξη spring εκτυπωμένη

-Κοπίδι ακριβείας, ψαλίδι

-Πιστόλι σιλικόνης

ανοιξιάτικο στεφάνι

Πήρα το κίτρινο γκοφρέ χαρτί και το έκοψα σε λωρίδες. Κάθε λωρίδα την τύλιξα γύρω από το στεφάνι και την κόλλησα με το πιστόλι σιλικόνης.

ανοιξιάτικο στεφάνι

Μετά έκοψα ένα κομμάτι κορδόνι λινάτσας και το έδεσα στο πάνω μέρος του στεφανιού. Αυτό το βήμα μπορείτε να το κάνετε και στο τέλος.

ανοιξιάτικο στεφάνι

Έπειτα, πήρα το χαρτί που έγραφε spring κι έκοψα κάθε γράμμα με το ψαλίδι. Τα γράμματα αυτά τα χρησιμοποίησα ως πατρόν για να δημιουργήσω τη λέξη spring από το καφέ χαρτόνι. Εδώ χρειάστηκα και το κοπίδι ακριβείας.

Έκοψα ένα κομμάτι από το κορδόνι λινάτσας και πάνω του κόλλησα τα γράμματα spring. Έτσι έφτιαξα ένα μικρό banner!

ανοιξιάτικο στεφάνι

Στη συνέχεια έδεσα δεξιά κι αριστερά στο στεφάνι κορδόνι λινάτσας όπως φαίνεται στην παραπάνω φωτογραφία. Κόλλησα το spring banner κάπως λοξά στο στεφάνι μου, έτσι για τσαχπινιά!

ανοιξιάτικο στεφάνι

Επόμενο και τελευταίο βήμα ήταν να κολλήσω όλα εκείνα τα υπέροχα λουλούδια με θήκες για cup cakes που είχαν φτιάξει οι κόρες μου (δείτε εδώ)! Ιδού λοιπόν το στεφάνι μας όλο χρώμα και τσαχπινιά! Το κοιτάζουμε κάθε φορά που επιστρέφουμε στο σπίτι μας και μας φτιάχνει τη διάθεση!

Για να είμαστε σε επαφή, γραφτείτε στο newletter (κλικ εδώ), ακολουθήστε με στο Instagram (κλικ εδώ) και στο Facebook (κλικ εδώ).

ανοιξιάτικο στεφάνι

Δείτε επίσης

Πολύχρωμο στεφάνι από αβγοθήκες

stefani-apo-avgothikes-mylittleworldgr

-Πρωτομαγιάτικο στεφάνι με πεταλούδες + Δωρεάν εκτυπώσιμο

Πρωτομαγιάτικο_στεφάνι

.

-Πασχαλινό στεφάνι με φωλιά κι αυγά

Πασχαλινό στεφάνι

.

-Πασχαλινό στεφάνι από κληματόβεργες

πασχαλινο στεφανι

My Little World

Καλώς ήρθατε στο blog μου! Είμαι η Σωτηρία, μαμά της Ελένης και της Έλλης και σύζυγος του Δημήτρη. Μαζί σας μοιράζομαι στιγμές, σκέψεις, δημιουργίες! Σας ευχαριστώ που επισκεφτήκατε το blog μου. Θα χαρώ να διαβάσω τα σχόλιά σας!

24 Comments
  1. Καλημέρα Σωτηρία μου.
    Είναι το πιο χαρούμενο στεφάνι ever , που λένε και στο χωριό μου ??
    Και μόνο που το έφτιαξες με τα κοριτσάκια σου , φτάνει.
    Πού θα βρω τέτοια χρωματιστά cup cakes?
    Θα το κάνω με τις εγγονές μου σίγουρα.
    Να είσαι καλά και φιλάκια πολλά.
    ΥΓ. Έχεις πολλά ενδιαφέροντα θέματα στο μπλογκ σου. Θα πέσει πολύ μελέτη ??????????

    1. Σε ευχαριστώ πολύ Ρένα μου! Αυτά τα χρωματιστά λουλούδια με θήκες για cup cakes τα ευχαριστήθηκαν πολύ οι μικρές μου! Όσα δεν χρησιμοποιήσαμε για το στεφάνι τα χάρισαν στις δασκάλες τους στο σχολείο. Τέτοιες χρωματιστές θήκες θα βρεις παντού, σε super market, στο jumbo, σε είδη σπιτιού, στο tiger, κτλ. Θα χαρώ να δω και τα δικά σας λουλούδια όταν τα φτιάξεις με τις εγγόνες σου! Φιλιάααα

  2. Τι πιο ωραίο καλωσόρισμα όταν γυρνάς στο σπίτι από ένα πολύχρωμο στεφάνι! Μπράβο στα κορίτσια του σπιτιού για το πολύ όμορφο στεφάνι! Καλώς όρισες Σωτηρία μου στην ομάδα μας … όρεξη να έχουμε να φτιάχνουμε 🙂

  3. Το στεφανι σας κλείνει όλο το φως και τα χρώματα της άνοιξης, πώς να μη σας φτιάχνει τη διάθεση κάθε φορα που σας καλωσορίζει;
    Μπραβο σας!! Καλή αρχη στην ομάδα!!

  4. Σωτηρία μου, έχεις καταλάβει μάλλον πόσο αγαπάμε στο σπίτι αυτές τις κατασκευές; Δεν χρειάζεται λοιπόν να πω πως ήδη μπήκε στα δικά μας προσεχώς. Καλή Άνοιξη!!!

  5. Είναι πολύ χαρούμενο το στεφάνι Σωτηρία μου και εμένα το μυαλό μου πήγε και ένα βήμα παρακάτω με αυτά τα υπέροχα λουλούδια απο cupcakes!!! Βέβαια τα χαρτάκια που βρίσκω εδώ δεν είναι τόσο πολύχρωμα και ούτε υπάρχει μεγάλη ποικιλία αλλά θα το ψάξω.
    Καλώς ήρθες στην ομάδα!! :))

    1. Σε ευχαριστώ πολύ Ελεάννα μου! Χαίρομαι που σε ενέπνευσα και θα περιμένω να δω τι θα σκαρώσεις πάλι με το πολυμήχανο μυαλό σου! Καλώς σας βρήκα! Τα φιλιά μου!

  6. Σωτηρια μου μετα απο πολύ καιρό να μαι εδω..και οχι γιατι δεν ηθελα ..αλλα γιατι δεν μπορουσα να σε βρω αφου δεν ξερω αγγλικα να γράψω τον τιτλο του μπλοκς σου και ετσι χαθηκα.. αλλα τωρα εσβαλα το μεηλ μου και θα
    ερχονται ειδοποιήσεις να σε διαβαζω..
    Η ιδεα να βαλεις τις θυκες απο τα κεικάκια τελεια και πρωτοτυπη..
    πολύ μου αρεσε .. μπραβο σας..καλή συνεργασια με τα κορίτσια …
    Να περνας ομορφα μεοτι κανετε με τα κορίτσια σου να μου τα φιλησεις.. ναι;
    πολλα φιλακιααααα!!

    1. Ρούλα μου χαίρομαι που σε ξαναβλέπω στο blog μου! Καλά έκανες και γράφτηκες στο μέιλ οπότε τώρα θα μαθαίνεις συχνά τα νέα μας! Σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια! Πολλά φιλιά κι από εμάς!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

ΣΧΕΤΙΚΑ

Γεια σας, είμαι η Σωτηρία και σας καλωσορίζω στο My Little World. Το επάγγελμά μου είναι Οικονομολόγος, με πτυχίο στη Διοίκηση και Master στα εφαρμοσμένα Χρηματοοικονομικά. Αγαπώ πολύ την επικοινωνία, την καλή παρέα, τα ταξίδια, τις χειροτεχνίες.

Διαβάστε περισσότερα...

Facebook | Instagram | Pinterest

ΑΡΧΕΙΟ
ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

familives

Newsletter
ΕΓΓΡΑΦΗ

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Μείνετε ενημερωμένοι λαμβάνοντας όλα τα άρθρα μας στο email σας.
close-link