Λουλούδια με θήκες για cup cakes

λουλούδια από θήκες για cup cakes

Τα λουλούδια με θήκες για cup cakes που φτιάξαμε πρόσφατα εκφράζουν την ανάγκη μας για ηλιόλουστες ημέρες. Είναι αλήθεια ότι ανυπομονούμε να έρθει η άνοιξη, να μεγαλώσει η μέρα, να ανθίσουν τα λουλούδια και να γεμίσουμε ευωδιές.

Ένα μουντό απόγευμα των περασμένων ημερών, που έξω είχε κρύο τσουχτερό, τα κορίτσια μου κι εγώ σκεφτήκαμε να κάνουμε μια ανοιξιάτικη χειροτεχνία. Η άνοιξη είναι από τις αγαπημένες μας εποχές για δύο λόγους. Πρώτον, γιατί την Πρωτομαγιά έχει γενέθλια η μικρή μου κόρη, οπότε έχουμε πάρτυ, κεράκια, δώρα, κτλ. Δεύτερον, γιατί η άνοιξη, σηματοδοτεί το καλοκαιράκι που θα ακολουθήσει και με τόση χαρά κι αγωνία περιμένουμε κάθε χρόνο!

λουλούδια από θήκες για cup cakes

Έτσι, μιας και η άνοιξη πλησιάζει (και που θα πάει θα έρθει) και για να κάνουμε πιο χαρούμενη τη διάθεσή μας φτιάξαμε υπέροχα λουλούδια με θήκες από cup cake.

Υλικά που χρειαστήκαμε για να φτιάξουμε λουλούδια με θήκες για cup cakes

λουλούδια από θήκες για cup cakes

-Μικρές και μεγάλες θήκες για cup cakes (σε διάφορα χρώματα και σχέδια)

-Πομ πομ

-Κουμπιά χειροτεχνίας

-Κόλλα χειροτεχνίας (στικ και υγρή)

Αρχικά πήραμε από μια μεγάλη θήκη για cup cake και την ανοίξαμε με το χέρι μας ώστε να γίνει σχεδόν επίπεδη. Μετά πήραμε μια μικρότερη θήκη για cup cake και την ανοίξαμε με τον ίδιο τρόπο. Τη μικρή θήκη για cup cake την κολλήσαμε πάνω στη μεγάλη θήκη, χρησιμοποιώντας την κόλλα στικ. Μπορείτε να κολλήσετε κι άλλη μικρότερη θήκη αν θέλετε.

Στη συνέχεια τα κορίτσια στόλισαν το εσωτερικό του λουλουδιού με πομ πομ και κουμπιά σε διάφορα χρώματα. Φυσικά μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κι άλλα διακοσμητικά, όπως χάντρες, πούλιες, χρυσόσκονη, κτλ.

λουλούδια από θήκες για cup cakes

Τα λουλούδια με θήκες για cup cakes είναι πολύ εύκολη και διασκεδαστική χειροτεχνία. Στα κορίτσια μου άρεσε πάρα πολύ. Συγκεκριμένα τους άρεσε να συνδυάζουν διαφορετικές θήκες για cup cakes με διαφορετικά χρώματα κουμπιά και πομ πομ.

Τελικά φτιάξαμε πάααααρα πολλά λουλούδια. Μερικά από αυτά τα κορίτσια μου τα χάρισαν στις δασκάλες τους στο σχολείο. Κάμποσα τα κρατήσαμε για για να φτιάξουμε το παρακάτω ανοιξιάτικο στεφάνι που μπορείτε να δείτε εδώ.

anoixiatiko_stefani_mylittleworldgr

Μείνετε συντονισμένοι, η άνοιξη έρχεται!

Για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα μας, γραφτείτε στο newletter (κλικ εδώ), ακολουθήστε με στο Instagram (κλικ εδώ) και στο Facebook (κλικ εδώ).

λουλούδια από θήκες για cup cakes

Δείτε επίσης

Φτιάχνουμε μάνταλα με πέταλα λουλουδιών

ftiaxnoume_mandala_me_petala_louloudion_mylittleworldgr

Πολύχρωμο στεφάνι από αβγοθήκες

stefani-apo-avgothikes-mylittleworldgr

-Φτιάχνουμε πασχαλίτσες από καρυδότσουφλα

πασχαλίτσες από καρυδότσουφλο

-Χειροτεχνία οι τέσσερις εποχές

χειροτεχνία οι τέσσερις εποχές

My Little World

Καλώς ήρθατε στο blog μου! Είμαι η Σωτηρία, μαμά της Ελένης και της Έλλης και σύζυγος του Δημήτρη. Μαζί σας μοιράζομαι στιγμές, σκέψεις, δημιουργίες! Σας ευχαριστώ που επισκεφτήκατε το blog μου. Θα χαρώ να διαβάσω τα σχόλιά σας!

2 Comments
    1. Σε ευχαριστούμε! Ναι τους άρεσε πάρα πολύ! Έχεις μπει στο μυαλό μου! Τις επόμενες μέρες θα δεις πόσο όμορφα στολίζουν το στεφανάκι μας!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

ΣΧΕΤΙΚΑ

Γεια σας, είμαι η Σωτηρία και σας καλωσορίζω στο My Little World. Το επάγγελμά μου είναι Οικονομολόγος, με πτυχίο στη Διοίκηση και Master στα εφαρμοσμένα Χρηματοοικονομικά. Αγαπώ πολύ την επικοινωνία, την καλή παρέα, τα ταξίδια, τις χειροτεχνίες.

Διαβάστε περισσότερα...

Facebook | Instagram | Pinterest

ΑΡΧΕΙΟ
ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

familives

Newsletter
ΕΓΓΡΑΦΗ

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Μείνετε ενημερωμένοι λαμβάνοντας όλα τα άρθρα μας στο email σας.
close-link