“Το μεγάλο βιβλίο της φύσης” + Διαγωνισμός

To_megalo_biblio_tis_fisis_mylittleworldgr

“Το μεγάλο βιβλίο της φύσης” είναι απλά υπέροχο και το έχουν αγαπήσει τόσο οι κόρες μου όσο κι εγώ! Ένα βιβλίο-θησαυρό για τις ομορφιές της φύσης, τις ιδιαιτερότητες των ζώων και των φυτών.

Το μεγάλο βιβλίο της φύσης

Ένα βιβλίο γνώσεων που μιλάει για όλα τα θαύματα της φύσης! Από τα χρυσά ηλιοτρόπια και τις μέλισσες που βουίζουν μέχρι τα πουλιά που πετούν ψηλά και τις μαϊμούδες που κρέμονται από τα δέντρα! Εξάλλου η φύση είναι παντού τριγύρω μας και η επίδρασή της σε εμάς είναι ευεργετική τόσο για το μυαλό και όσο και για την ψυχή!

Το μεγάλο βιβλίο της φύσης

Εμείς το παίρνουμε μαζί μας στις βόλτες μας στη φύση. Μάλιστα η μικρή μου κόρη το πήρε και στο σχολείο της για να το δείξει στη δασκάλα και τους συμμαθητές της!

Το μεγάλο βιβλίο της φύσης

Με “Το μεγάλο βιβλίο της φύσης” τα παιδιά ανακαλύπτουν τα φυτά και τα ζώα της φύσης. Μαθαίνουν πως βλαστάνουν οι σπόροι, τι είναι η φωτοσύνθεση, γιατί μερικά έντομα έχουν ρίγες, γιατί οι χαμαιλέοντες αλλάζουν χρώμα, πώς ζουν οι πιγκουίνοι κι άλλα πολλά!

Το μεγάλο βιβλίο της φύσης

Ένα βιβλίο με υπέροχη εικονογράφηση, ζωντανά χρώματα και καλοσχεδιασμένες εικόνες που “τραβούν” το μάτι σαν μαγνήτης! Το σημαντικότερο όμως είναι ότι όλες αυτές οι γνώσεις είναι γραμμένες απλοϊκά και καθόλου βαρετά! Επίσης, στο τέλος του βιβλίου υπάρχουν 4 κάρτες γράψε-σβήσε για να εξερευνήσετε τη φύση γύρω σας, όπως κάναμε κι εμείς!

Το μεγάλο βιβλίο της φύσης

“Το μεγάλο βιβλίο της φύσης”

Συγγραφέας: Συλλογικό

Εκδόσεις: Ψυχογιός

Σελίδες: 64

Ηλικία: 5 – 8

Σε συνεργασία με τις Εκδόσεις Ψυχογιός ένας τυχερός θα κερδίσει το βιβλίο «Το μεγάλο βιβλίο της φύσης”.

Για να πάρετε μέρος στον διαγωνισμό κάνετε κλικ εδώ.

βιβλίο γνώσεων για παιδιά

Για να είμαστε σε επαφή, γραφτείτε στο newletter (κλικ εδώ), ακολουθήστε με στο Instagram (κλικ εδώ) και στο Facebook (κλικ εδώ).

Γενικοί όροι διαγωνισμού.

-Η διάρκεια του διαγωνισμού είναι μέχρι και 03/06/2019 στις 23:59 και ισχύει μόνο για κατοίκους Ελλάδας άνω των 18 ετών.

-Από την κλήρωση θα αναδειχθεί ένας τυχερός μέσω Instagram. Ο  τυχερός μέσω Instagram θα ειδοποιηθεί με νέο σχόλιο στη φωτογραφία του διαγωνισμού στο Instagram και θα πρέπει να κατοχυρώσει το δώρο του εντός 2 ημερών, αλλιώς η κλήρωση θα επαναληφθεί. Όλη η επικοινωνία μαζί του θα γίνεται μόνο γραπτώς κι όχι με οποιονδήποτε άλλο τρόπο, πχ τηλεφωνικώς.

-Αν ο τυχερός κατοικεί στον νομό Αττικής, θα παραλάβει το δώρο του από το βιβλιοπωλείο των εκδόσεων Ψυχογιός (Μπενάκη 13-15, Αθήνα) ενώ αν κατοικεί στην επαρχία, θα του αποσταλεί δωρεάν από τις εκδόσεις Ψυχογιός.

-Μετά τη λήξη του διαγωνισμού το My Little World δε φέρει καμία άλλη ευθύνη πέρα από τη διοργάνωση του διαγωνισμού.

Καλή επιτυχία!


Δείτε επίσης

-Για το σώμα μου αποφασίζω εγώ

-Τομ Σόγερ ή το μεγαλύτερο παιδικό δωμάτιο του κόσμου

-Το κάστρο της Ωριάς

-Το πρώτο μου βιβλίο γνώσεων για το ανθρώπινο σώμα

My Little World

Καλώς ήρθατε στο blog μου! Είμαι η Σωτηρία, μαμά της Ελένης και της Έλλης και σύζυγος του Δημήτρη. Μαζί σας μοιράζομαι στιγμές, σκέψεις, δημιουργίες! Σας ευχαριστώ που επισκεφτήκατε το blog μου. Θα χαρώ να διαβάσω τα σχόλιά σας!

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

ΣΧΕΤΙΚΑ

Γεια σας, είμαι η Σωτηρία και σας καλωσορίζω στο My Little World. Το επάγγελμά μου είναι Οικονομολόγος, με πτυχίο στη Διοίκηση και Master στα εφαρμοσμένα Χρηματοοικονομικά. Αγαπώ πολύ την επικοινωνία, την καλή παρέα, τα ταξίδια, τις χειροτεχνίες.

Διαβάστε περισσότερα...

Facebook | Instagram | Pinterest

ΑΡΧΕΙΟ
ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

familives

Newsletter
ΕΓΓΡΑΦΗ

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Μείνετε ενημερωμένοι λαμβάνοντας όλα τα άρθρα μας στο email σας.
close-link