Για το σώμα μου αποφασίζω εγώ: Βιβλίο + Διαγωνισμός

για το σώμα μου αποφασίζω εγώ

Το βιβλίο “Για το σώμα μου αποφασίζω εγώ” των εκδόσεων Μίνωας είναι εξαιρετικό! Ένα βιβλίο για να αποκτήσουν τα παιδιά γνώσεις και δεξιότητες ως προς τη σωματική τους ασφάλεια. Ένα βιβλίο με χαρούμενη και αρμονική εικονογράφηση που βοηθάει τα παιδιά να κατανοήσουν ότι το σώμα τους τους ανήκει. Ένα βιβλίο που κάθε γονιός πρέπει να διαβάσει στο παιδί του.

για το σώμα μου αποφασίζω εγώ
Για το σώμα μου αποφασίζω εγώ

Το βιβλίο “Για το σώμα μου αποφασίζω εγώ” είναι γραμμένο με τρόπο κατάλληλο ώστε να μάθουν τα παιδιά όλα όσα χρειάζεται να ξέρουν για το σώμα τους. Συγκεκριμένα, για τα αισθήματα ασφάλειας και ανασφάλειας, τα Πρώτα Σημάδια Ανησυχίας, το «Δίκτυο Ασφαλείας», τα απόκρυφα μέρη του σώματος, τα ασφαλή ή όχι αγγίγματα, τη διαφορά ανάμεσα στα μυστικά και στις εκπλήξεις, τον σεβασμό στα όρια των άλλων.

Για το σώμα μου αποφασίζω εγώ

Στο τέλος του βιβλίου περιλαμβάνεται παράρτημα με θέματα συζήτησης για γονείς, παιδαγωγού κι όσους ασχολούνται με τη φροντίδα παιδιών.

Για το σώμα μου αποφασίζω εγώ

βιβλίο για παιδιά

Συγγραφέας: Sanders Jayneen

Εκδότης: Μίνωας

Σειρά βιβλίου: Μιλάμε στα παιδιά για…

Μετάφραση: Ράνια Μπουμπουρή

Σελίδες: 40

Ηλικία: 4+

Για να είμαστε σε επαφή, γραφτείτε στο newletter (κλικ εδώ), ακολουθήστε με στο Instagram (κλικ εδώ) και στο Facebook (κλικ εδώ).

βιβλίο για παιδιά

Διαγωνισμός

Σε συνεργασία με τις εκδόσεις Μίνωας χαρίζουμε σε δύο τυχερούς από ένα αντίτυπο του βιβλίου “Για το σώμα μου αποφασίζω εγώ”

Για να διεκδικήσετε ένα αντίτυπο του βιβλίου μέσω Instagram, κάνετε κλικ εδώ.

Για να διεκδικήσετε ένα αντίτυπο του βιβλίου μέσω Facebook, κάνετε κλικ εδώ.

βιβλίο για παιδιά

Γενικοί όροι διαγωνισμού.

-Η διάρκεια του διαγωνισμού είναι μέχρι και 15/04/2019.

-Όσες συμμετοχές δεν έχουν ακολουθήσει σωστά όλους τους όρους σε κάθε μέσο, ακυρώνονται.

-Ο διαγωνισμός ισχύει μόνο για κατοίκους Ελλάδας άνω των 18 ετών.

-Από την κλήρωση θα αναδειχθούν δύο τυχεροί, ένας μέσω Facebook κι ένας μέσω Instagram.

-Ο τυχερός μέσω Facebook θα ειδοποιηθεί με νέο σχόλιο στη φωτογραφία του διαγωνισμού στο Facebook. Ο τυχερός μέσω Instagram θα ειδοποιηθεί με νέο σχόλιο στη φωτογραφία του διαγωνισμού στο Instagram. Οι τυχεροί θα πρέπει να κατοχυρώσουν τα δώρα τους εντός 2 ημερών, αλλιώς η κλήρωση θα επαναληφθεί. Όλη η επικοινωνία μαζί τους θα γίνεται μόνο γραπτώς κι όχι με οποιονδήποτε άλλο τρόπο, πχ τηλεφωνικώς.

-Οι 2 τυχεροί αν είναι κάτοικοι Αθήνας θα παραλάβουν το βιβλίο τους από το κέντρο της Αθήνας, αφού επικοινωνήσουν με τις Εκδόσεις Μίνωας. Αν κατοικούν εκτός Αθηνών το δώρο τους θα τους αποσταλεί ταχυδρομικώς. Τα δώρα δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή άλλα είδη.

-Μετά τη λήξη του διαγωνισμού το blog My Little World δε φέρει καμία άλλη ευθύνη πέρα από τη διοργάνωση του διαγωνισμού.

Καλή επιτυχία και καλό διάβασμα!

Σας φιλώ…

My Little World

Καλώς ήρθατε στο blog μου! Είμαι η Σωτηρία, μαμά της Ελένης και της Έλλης και σύζυγος του Δημήτρη. Μαζί σας μοιράζομαι στιγμές, σκέψεις, δημιουργίες! Σας ευχαριστώ που επισκεφτήκατε το blog μου. Θα χαρώ να διαβάσω τα σχόλιά σας!

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

ΣΧΕΤΙΚΑ

Γεια σας, είμαι η Σωτηρία και σας καλωσορίζω στο My Little World. Το επάγγελμά μου είναι Οικονομολόγος, με πτυχίο στη Διοίκηση και Master στα εφαρμοσμένα Χρηματοοικονομικά. Αγαπώ πολύ την επικοινωνία, την καλή παρέα, τα ταξίδια, τις χειροτεχνίες.

Διαβάστε περισσότερα...

Facebook | Instagram | Pinterest

ΑΡΧΕΙΟ
ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

familives

Newsletter
ΕΓΓΡΑΦΗ

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Μείνετε ενημερωμένοι λαμβάνοντας όλα τα άρθρα μας στο email σας.
close-link