Πειθαρχία χωρίς ξύλο και φωνές: Βιβλίο + Διαγωνισμός

peitharhia_horis_xilo_kai_fones_mylittleworldgr

Το βιβλίο “Πειθαρχία χωρίς ξύλο και φωνές” το διάβασα πρόσφατα και το βρήκα πολύ καλό! Είναι ένας πρακτικός οδηγός που απευθύνεται κυρίως σε γονείς με παιδιά προσχολικής ηλικίας.

Διδάσκει στους γονείς πώς να διαχειριστούν αποτελεσματικά, χωρίς ξύλο και φωνές θέματα συμπεριφοράς των παιδιών τους. Για παράδειγμα, ζητήματα αδελφικής ζήλιας, επιθετικότητας, ακαταστασίας, κτλ.

Το βιβλίο “Πειθαρχία χωρίς ξύλο και φωνές” προσφέρει με σαφήνεια απαντήσεις και χρήσιμες συμβουλές. Παράλληλα περιγράφει και τα βασικά λάθη των γονιών και προτείνει λύσεις. Σκοπός του βιβλίου είναι να βοηθήσει τους γονείς να επικοινωνήσουν με το παιδί τους, να παραμείνουν ήρεμοι σε έντονες καταστάσεις και να μεγαλώσουν τα παιδιά τους με αγάπη που ξέρει να θέτει όρια.

Με όπλο την υπομονή και τη σιγουριά που προσφέρει η γνώση, οι γονείς μπορούν να διδάξουν τη σωστή συμπεριφορά στα παιδιά τους και να απολαύσουν μια ήρεμη οικογενειακή ζωή.

Πειθαρχία χωρίς ξύλο και φωνές

Πειθαρχία χωρίς ξύλο και φωνές

Συγγραφέας: Τζέρρυ Γουάικοφ, Μπάρμπαρα Γιούνελ

Εκδότης: Μίνωας

Μετάφραση: Βασίλης Αθανασιάδης

Σελίδες: 304

Για να είμαστε σε επαφή, γραφτείτε στο newletter (κλικ εδώ), ακολουθήστε με στο Instagram (κλικ εδώ) και στο Facebook (κλικ εδώ).

Διαγωνισμός

Σε συνεργασία με τις εκδόσεις Μίνωας χαρίζουμε σε δύο τυχερούς από ένα αντίτυπο του βιβλίου “Πειθαρχία χωρίς ξύλο και φωνές”

Για να διεκδικήσετε:

-ένα αντίτυπο του βιβλίου μέσω Instagram, κάνετε κλικ εδώ.

-ένα αντίτυπο του βιβλίου μέσω Facebook, κάνετε κλικ εδώ.

Γενικοί όροι διαγωνισμού.

-Η διάρκεια του διαγωνισμού είναι μέχρι και 26/03/2019

-Όσες συμμετοχές δεν έχουν ακολουθήσει σωστά όλους τους όρους σε κάθε μέσο, ακυρώνονται.

-Ο διαγωνισμός ισχύει μόνο για κατοίκους Ελλάδας άνω των 18 ετών.

-Από την κλήρωση θα αναδειχθούν δύο τυχεροί, ένας μέσω Facebook κι ένας μέσω Instagram.

-Ο τυχερός μέσω Facebook θα ειδοποιηθεί με νέο σχόλιο στη φωτογραφία του διαγωνισμού στο Facebook. Ο τυχερός μέσω Instagram θα ειδοποιηθεί με νέο σχόλιο στη φωτογραφία του διαγωνισμού στο Instagram. Οι τυχεροί θα πρέπει να κατοχυρώσουν τα δώρα τους εντός 2 ημερών, αλλιώς η κλήρωση θα επαναληφθεί. Όλη η επικοινωνία μαζί τους θα γίνεται μόνο γραπτώς κι όχι με οποιονδήποτε άλλο τρόπο, πχ τηλεφωνικώς.

Οι 2 τυχεροί αν είναι κάτοικοι Αθήνας θα παραλάβουν το βιβλίο τους από το κέντρο της Αθήνας, αφού επικοινωνήσουν με τις Εκδόσεις Μίνωας. Αν κατοικούν εκτός Αθηνών το δώρο τους θα τους αποσταλεί ταχυδρομικώς. Τα δώρα δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή άλλα είδη.

-Μετά τη λήξη του διαγωνισμού το blog My Little World δε φέρει καμία άλλη ευθύνη πέρα από τη διοργάνωση του διαγωνισμού.

Καλή επιτυχία και καλό διάβασμα!

Σας φιλώ…

My Little World

Καλώς ήρθατε στο blog μου! Είμαι η Σωτηρία, μαμά της Ελένης και της Έλλης και σύζυγος του Δημήτρη. Μαζί σας μοιράζομαι στιγμές, σκέψεις, δημιουργίες! Σας ευχαριστώ που επισκεφτήκατε το blog μου. Θα χαρώ να διαβάσω τα σχόλιά σας!

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

ΣΧΕΤΙΚΑ

Γεια σας, είμαι η Σωτηρία και σας καλωσορίζω στο My Little World. Το επάγγελμά μου είναι Οικονομολόγος, με πτυχίο στη Διοίκηση και Master στα εφαρμοσμένα Χρηματοοικονομικά. Αγαπώ πολύ την επικοινωνία, την καλή παρέα, τα ταξίδια, τις χειροτεχνίες.

Διαβάστε περισσότερα...

Facebook | Instagram | Pinterest

ΑΡΧΕΙΟ
ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

familives

Newsletter
ΕΓΓΡΑΦΗ

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Μείνετε ενημερωμένοι λαμβάνοντας όλα τα άρθρα μας στο email σας.
close-link