Δέντρο με καρδιές σε καμβά: πως να το φτιάξεις

dentro_me_kardies_se_kamva_mylittleworldgr

Αυτό το δέντρο με καρδιές σε καμβά ξεπέρασε τις προσδοκίες μου! Έγινε τόσο όμορφο που πραγματικά δε χορταίνω να το κοιτάζω. Αλλά ας τα πάρουμε με τη σειρά! Μιας και πλησιάζει η γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου, βρήκα αφορμή για να ετοιμάσω ένα δώρο για τη μητέρα μου. Πρόσφατα ανακαίνισε το δωμάτιό της και έχει μια γωνίτσα που νομίζω ότι θα της ταιριάζει ένας καμβάς όλο αγάπη!

dentro_me_kardies_se_kamva_mylittleworldgrΑν και δεν είναι κάτι σπουδαίο, είναι φτιαγμένο με πολύ αγάπη και κλείνει μέσα του λίγη από τη θετική μου αύρα. Νομίζω πως οτιδήποτε φτιάχνεται με μεράκι έχει μεγάλη συναισθηματική αξία. Το συγκεκριμένο δέντρο με καρδιές έγινε με τη μέθοδο του κολάζ πάνω σε καμβά.

δέντρο με καρδιές

Δέντρο με καρδιές σε καμβά

Υλικά

-Καμβάς (εγώ χρησιμοποίησα διαστάσεων 40×50 εκ.)

-Χαρτόνι καφέ χρώματος

-Κόκκινο αφρώδες χαρτί

-Ατλακόλ (κόλλα)

-Πιστόλι σιλικόνης

-Μολύβι, ψαλίδι

-Χάρτινη καρδιά για πατρόν

-Κρεμαστράκι (για να το κρεμάσουμε)

-Σπρέι φιξαρίσματος

 

dentro_me_kardies_se_kamva_mylittleworldgrΤο πρώτο πράγμα που έκανα ήταν να καρφώσω στο πίσω μέρος του καμβά, στο κέντρο, το κρεμαστράκι για να μπορεί να κρεμαστεί.

Πάνω στο καφέ χαρτόνι σχεδίασα τον κορμό ενός δέντρου με τα κλαδιά του. Υπολόγισα το ύψος με το μάτι και το σχεδίασα, ύστερα το έκοψα. Στην πίσω μεριά του κορμού του δέντρου άπλωσα κόλλα ατλακόλ και το κόλλησα στον καμβά.

Σας έχω ετοιμάσει κι ένα δωρεάν εκτυπώσιμο πατρόν για τον κορμό και τις καρδούλες. Μπορείτε να το εκτυπώσετε παρακάτω:

================================================================

================================================================

 

Μετά χρησιμοποιώντας τις χάρτινες καρδιές ως πατρόν έκοψα πολλές καρδιές από το αφρώδες κόκκινο χαρτί. Με το πιστόλι σιλικόνης κόλλησα γύρω από τον κορμό του δέντρου τις καρδιές από το αφρώδες κόκκινο χαρτί δίνοντας το σχήμα που μου άρεσε. Τέλος, ψέκασα τον καμβά με το σπρέι φιξαρίσματος για προστασία κι ο καμβάς με το δέντρο με τις καρδιές ήταν έτοιμος.

dentro_me_kardies_se_kamva_mylittleworldgr

Μου αρέσει πολύ το αποτέλεσμα και θεωρώ ότι οι κατακόκκινες καρδιές είναι πολύ όμορφες πάνω στον κορμό! Πως σας φαίνεται; Συμφωνείται;

================================================================

Για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα μας, γραφτείτε στο newletter (κλικ εδώ), ακολουθήστε με στο Instagram (κλικ εδώ) και στο Facebook (κλικ εδώ).

================================================================

Σας φιλώ…

Δείτε επίσης

-Καρδιά από φελλούς, πώς να τη φτιάξω

καρδιά-από-φελλούς-mylittleworldgr

-Καρδιές από νήμα πλεξίματος: Πώς θα τις φτιάξεις

Καρδιές-από-νήμα-πλεξίματος-mylittleworldgr

Boho σελιδοδείκτες από νήμα πλεξίματος

Selidodeiktes_apo_nima_mylittleworldgr
My Little World

Καλώς ήρθατε στο blog μου! Είμαι η Σωτηρία, μαμά της Ελένης και της Έλλης και σύζυγος του Δημήτρη. Μαζί σας μοιράζομαι στιγμές, σκέψεις, δημιουργίες! Σας ευχαριστώ που επισκεφτήκατε το blog μου. Θα χαρώ να διαβάσω τα σχόλιά σας!

6 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.

ΣΧΕΤΙΚΑ

Γεια σας, είμαι η Σωτηρία και σας καλωσορίζω στο My Little World. Το επάγγελμά μου είναι Οικονομολόγος, με πτυχίο στη Διοίκηση και Master στα εφαρμοσμένα Χρηματοοικονομικά. Αγαπώ πολύ την επικοινωνία, την καλή παρέα, τα ταξίδια, τις χειροτεχνίες.

Διαβάστε περισσότερα...

Facebook | Instagram | Pinterest

ΑΡΧΕΙΟ
ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

familives

Newsletter
ΕΓΓΡΑΦΗ

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Μείνετε ενημερωμένοι λαμβάνοντας όλα τα άρθρα μας στο email σας.
close-link