Τα τρία πρόσωπα της Εκάτης: Βιβλίο + Διαγωνισμός

Τα τρία πρόσωπα της Εκάτης

Το βιβλίο “Τα τρία πρόσωπα της Εκάτης” της συγγραφέως Ελευθερίας Μεταξά κυκλοφόρησε σχετικά πρόσφατα από τις εκδόσεις Μίνωας κι έχει μεγάλη αίσθηση στο αναγνωστικό κοινό. Φυσικά και σε εμένα!

Πρόκειται για ένα δυνατό ψυχολογικό θρίλερ με συνεχές σασπένς κι αγωνία, ένταση και ανατροπές που θυμίζει κινηματογραφική ταινία!

Τα τρία πρόσωπα της Εκάτης: Υπόθεση

Ο Απόλλωνας Ροδόπουλος, λάτρης του αρχαίου ελληνικού πολιτισμού και μανιώδης συλλέκτης αρχαιοτήτων. Πατώντας κυριολεκτικά επί πτωμάτων από μικρή ηλικία, κατορθώνει να εξελιχθεί σε έναν επιχειρηματία με τεράστια περιουσία, δύναμη και κύρος. Στόχος του να γίνει κυρίαρχος όλου του κόσμου και για τον σκοπό αυτό δημιουργεί μία αίρεση πιστών στην αρχαία καταχθόνια θεότητα Εκάτη.

Ο αστυνόμος Βαρσάμης, προϊστάμενος του Τμήματος Ανθρωποκτονιών, μαζί με την Ελληνοαυστραλή ανθρωπολόγο Μάρθα Τζόουνς προσπαθούν να ξετυλίξουν τη μυστηριώδη υπόθεση τελετουργικών φόνων.

Με φόντο το νησί της Αίγινας, το άγαλμα της τριπρόσωπης Εκάτης θα σπείρει τον θάνατο, στήνοντας με μαεστρία έναν θανατηφόρο ιστό γύρω από τη Μάρθα και τον Βαρσάμη. Οι δύο τους θα κάνουν τα πάντα για να ματαιωθεί η αρχαία προφητεία: «Όταν ματώσει η Μεγάλη Σελήνη, θα πεθάνει το παιδί με τα μάτια του λύκου που δεν βλέπουν, για να δώσει τη δύναμη στον Απόλλωνα να λούσει το σύμπαν με το φως του…».

Οι εντυπώσεις μου

Το βιβλίο “Τα τρία πρόσωπα της Εκάτης” είναι ένα καθηλωτό μυθιστόρημα που δεν θα μπορείτε να αφήσετε από τα χέρια σας. Οι συνεχείς ανατροπές της υπόθεσης, το ανθρωποκυνητό, οι απαγωγές και τα ανομολόγητα μυστικά θα σας κόψουν την ανάσα.

Η συγγραφέας του βιβλίου καταφέρνει εκπληκτικά να πλέξει μια ιστορία μυστηρίου κι αγωνίας που συνδυάζει πληροφορίες και στοιχεία σχετικά με τη Θεά Εκάτη και την αρχαιότητα. Οι ζωντανές περιγραφές της σε κάνουν να αισθάνεσαι ότι παρακολουθείς μια κινηματογραφική ταινία! Είναι ένα συναρπαστικό θρίλερ με πρωτότυπο σενάριο που μου άρεσε πολύ!

Για να είμαστε σε επαφή, γραφτείτε στο newletter (κλικ εδώ)  ή ακολουθήστε με στο Instagram (κλικ εδώ) και στο Facebook (κλικ εδώ).

Τα τρία πρόσωπα της Εκάτης

Συγγραφέας: Ελευθερία Μεταξά

Εκδόσεις: Μίνωας

Κατηγορία: Ελληνική λογοτεχνία

Σελίδες: 440

Τα τρία πρόσωπα της Εκάτης

Διαγωνισμός: Τα τρία πρόσωπα της Εκάτης

Σε συνεργασία με τις εκδόσεις Μίνωας, δύο τυχεροί θα κερδίσουν από ένα αντίτυπο από το βιβλίο “Τα τρία πρόσωπα της Εκάτης”

Για να διεκδικήσετε:

-ένα αντίτυπο από τα παραπάνω βιβλία μέσω Instagram, κάνετε κλικ εδώ.

-ένα αντίτυπο από τα παραπάνω μέσω Facebook, κάνετε κλικ εδώ.

Γενικοί όροι διαγωνισμού.

-Η διάρκεια του διαγωνισμού είναι μέχρι και 10/06/2019 και ισχύει μόνο για κατοίκους Ελλάδας.

-Όσες συμμετοχές δεν έχουν ακολουθήσει σωστά όλους τους όρους σε κάθε μέσο, ακυρώνονται.

-Από την κλήρωση θα αναδειχθούν δύο τυχεροί, ένας μέσω Facebook κι ένας μέσω Instagram.

-Ο τυχερός μέσω Facebook θα ειδοποιηθεί με νέο σχόλιο στη φωτογραφία του διαγωνισμού στο Facebook. Ο τυχερός μέσω Instagram θα ειδοποιηθεί με νέο σχόλιο στη φωτογραφία του διαγωνισμού στο Instagram. Οι τυχεροί θα πρέπει να κατοχυρώσουν τα δώρα τους εντός 2 ημερών. Αλλιώς η κλήρωση θα επαναληφθεί. Όλη η επικοινωνία μαζί τους θα γίνεται μόνο γραπτώς κι όχι με οποιονδήποτε άλλο τρόπο, πχ τηλεφωνικώς.

-Οι 2 τυχεροί αν είναι κάτοικοι Αθήνας θα παραλάβουν το βιβλίο τους από το κέντρο της Αθήνας, αφού επικοινωνήσουν με τις Εκδόσεις Μίνωας. Αν κατοικούν εκτός Αθηνών το δώρο τους θα τους αποσταλεί ταχυδρομικώς. Τα δώρα δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή άλλα είδη.

-Μετά τη λήξη του διαγωνισμού το blog My Little World δε φέρει καμία άλλη ευθύνη πέρα από τη διοργάνωση του διαγωνισμού.

Καλή επιτυχία και καλό διάβασμα!

Σας φιλώ…

My Little World

Καλώς ήρθατε στο blog μου! Είμαι η Σωτηρία, μαμά της Ελένης και της Έλλης και σύζυγος του Δημήτρη. Μαζί σας μοιράζομαι στιγμές, σκέψεις, δημιουργίες! Σας ευχαριστώ που επισκεφτήκατε το blog μου. Θα χαρώ να διαβάσω τα σχόλιά σας!

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

ΣΧΕΤΙΚΑ

Γεια σας, είμαι η Σωτηρία και σας καλωσορίζω στο My Little World. Το επάγγελμά μου είναι Οικονομολόγος, με πτυχίο στη Διοίκηση και Master στα εφαρμοσμένα Χρηματοοικονομικά. Αγαπώ πολύ την επικοινωνία, την καλή παρέα, τα ταξίδια, τις χειροτεχνίες.

Διαβάστε περισσότερα...

Facebook | Instagram | Pinterest

ΑΡΧΕΙΟ
ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

familives

Newsletter
ΕΓΓΡΑΦΗ

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Μείνετε ενημερωμένοι λαμβάνοντας όλα τα άρθρα μας στο email σας.
close-link