Τέρατα της μυθολογίας: Βιβλίο-πρόταση + Διαγωνισμός

Terata_tis_muthologias_mylittleworldgr

Τα “Τέρατα της μυθολογίας” είναι ένα βιβλίο ιδανικό για όλα τα παιδιά που αγαπούν και τα τέρατα και την μυθολογία! Το συγκεκριμένο βιβλίο είναι μία επίτομη έκδοση πέντε μυθολογικών παραμυθιών αρκετά καλογραμμένων και πλούσιων που οι κόρες μου το λάτρεψαν. Ειδικά η μεγάλη μου κόρη που πηγαίνει Γ΄ δημοτικού και διδάσκεται τη μυθολογία.

Τέρατα της μυθολογίας

Τα πέντε μυθολογικά παραμύθια περιγράφονται αναλυτικά στο βιβλίο, με απόλυτα κατανοητή γλώσσα και έξυπνο τρόπο. Η εικονογράφηση του βιβλίου είναι εξαιρετική και πραγματικά δεν θα μπορούσε να είναι καλύτερη! Συγκεκριμένα τα μυθολογικά παραμύθια που περιλαμβάνει το βιβλίο “Τέρατα της μυθολογίας” είναι τα παρακάτω:

-Το αίνιγμα της Σφίγγας

-Το τραγούδι των Σειρήνων

-Στη σκιά των Κενταύρων

-Λαβύρινθος και Μινώταυρος

-Η οργή του Εγκέλαδου

Τέρατα της μυθολογίας

Σύμφωνα με το οπισθόφυλλο του βιβλίου, τα τέρατα της ελληνικής μυθολογίας αποφάσισαν να μιλήσουν για τον εαυτό τους! Να βάλουν ένα τέλος στα ψέματα και στις συκοφαντίες. Να ακουστεί η αλήθεια για το ποια είναι, τι κάνουν, τι θέλουν. Δεν είναι ίδια με τους ανθρώπους. Είναι πολύ διαφορετικά αλλά όχι και τέρατα…

Ελληνική μυθολογία

Τέρατα της μυθολογίας

Συγγραφέας: Κώστας Πούλος

Εκδότης: Εκδόσεις Μεταίχμιο

Εικονογράφος: Σοφία Παπαδοπούλου

Σελίδες: 144

Ελληνική μυθολογία

Διαγωνισμός

Σε συνεργασία με τις εκδόσεις Μεταίχμιο δύο τυχεροί θα κερδίσουν από ένα αντίτυπο του βιβλίου “Τέρατα της μυθολογίας”

Για να διεκδικήσετε ένα αντίτυπο του βιβλίου μέσω Instagram, κάνετε κλικ εδώ.

Για να διεκδικήσετε ένα αντίτυπο του βιβλίου μέσω Facebook, κάνετε κλικ εδώ.

Γενικοί όροι διαγωνισμού.

-Η διάρκεια του διαγωνισμού είναι μέχρι και 08/04/2019στις 23:59 και ισχύει μόνο για κατοίκους Ελλάδας άνω των 18 ετών

-Όσες συμμετοχές δεν έχουν ακολουθήσει σωστά όλους τους όρους σε κάθε μέσο, ακυρώνονται.

-Από την κλήρωση θα αναδειχθούν δύο τυχεροί, ένας μέσω Facebook κι ένας μέσω Instagram.

-Ο τυχερός μέσω Facebook θα ειδοποιηθεί με νέο σχόλιο στη φωτογραφία του διαγωνισμού στο Facebook, ενώ ο τυχερός μέσω Instagram θα ειδοποιηθεί με νέο σχόλιο στη φωτογραφία του διαγωνισμού στο Instagram. Οι τυχεροί θα πρέπει να κατοχυρώσουν τα δώρα τους εντός 2 ημερών, αλλιώς η κλήρωση θα επαναληφθεί. Όλη η επικοινωνία μαζί τους θα γίνεται μόνο γραπτώς κι όχι με οποιονδήποτε άλλο τρόπο, πχ τηλεφωνικώς.

-Αν οι τυχεροί κατοικούν στον νομό Αττικής, θα παραλάβουν τα δώρα τους από τον Πολυχώρο Μεταίχμιο (Ιπποκράτους 118, Αθήνα), ενώ αν κατοικούν στην επαρχία, θα τους αποσταλούν δωρεάν από τις εκδόσεις Μεταίχμιο.

-Τα δώρα δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή άλλα είδη. Μετά τη λήξη του διαγωνισμού το blog My Little World δε φέρει καμία άλλη ευθύνη πέρα από τη διοργάνωση του διαγωνισμού.

-Σύμφωνα με το νέο κανονισμό GDPR περί προστασίας προσωπικών δεδομένων, τα στοιχεία των τυχερών θα λαμβάνονται πάντα με τη σύμφωνη γνώμη τους και θα κοινοποιούνται αποκλειστικά και μόνο στον δωροθέτη με σκοπό την αποστολή/παραλαβή του δώρου τους. Σε καμία περίπτωση δεν θα κοινοποιούνται σε τρίτους, ούτε θα χρησιμοποιούνται για άλλον σκοπό πέραν της επικοινωνίας με τον δωροθέτη. Μετά το πέρας του διαγωνισμού τα δεδομένα αυτά θα διαγράφονται.

Καλή επιτυχία και καλό διάβασμα!

Δείτε επίσης

-Βιβλίο-πρόταση: Τα μυστήρια της Πένι Πέπερ

-Fingerprint activities: Βιβλίο Δραστηριοτήτων

-Βιβλίο-πρόταση: Στα κύματα της Έλλης

-Βιβλίο-πρόταση: Έλα μαζί μου

My Little World

Καλώς ήρθατε στο blog μου! Είμαι η Σωτηρία, μαμά της Ελένης και της Έλλης και σύζυγος του Δημήτρη. Μαζί σας μοιράζομαι στιγμές, σκέψεις, δημιουργίες! Σας ευχαριστώ που επισκεφτήκατε το blog μου. Θα χαρώ να διαβάσω τα σχόλιά σας!

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

ΣΧΕΤΙΚΑ

Γεια σας, είμαι η Σωτηρία και σας καλωσορίζω στο My Little World. Το επάγγελμά μου είναι Οικονομολόγος, με πτυχίο στη Διοίκηση και Master στα εφαρμοσμένα Χρηματοοικονομικά. Αγαπώ πολύ την επικοινωνία, την καλή παρέα, τα ταξίδια, τις χειροτεχνίες.

Διαβάστε περισσότερα...

Facebook | Instagram | Pinterest

ΑΡΧΕΙΟ
ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

familives

Newsletter
ΕΓΓΡΑΦΗ

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Μείνετε ενημερωμένοι λαμβάνοντας όλα τα άρθρα μας στο email σας.
close-link