Στο Saloon Park στο Καρπενήσι με τα παιδιά

Saloon_park_sto_karpenisi_mylittleworldgr

Το Saloon Park στο Καρπενήσι είναι ένας πολύ μεγάλος υπαίθριος χώρος δραστηριοτήτων για όλη την οικογένεια, μέσα στη φύση. Είχα επισκεφτεί πρώτη φορά τον χώρο αυτό πολύ πριν κάνω παιδιά, περίπου πριν 12-13 χρόνια, και μου άρεσε πολύ. Στην πρόσφατη εκδρομή μας στο Καρπενήσι, επισκεφτήκαμε το Saloon Park οικογενειακώς και τα κορίτσια μου ενθουσιάστηκαν.

Saloon Park στο Καρπενήσι

Ο χώρος είναι υπαίθριος, το τοπίο μαγευτικό και η φύση στα καλύτερά της. Αν και ήταν χειμώνας όταν πήγαμε και το κρύο τσουχτερό, τίποτα δεν μας εμπόδισε να δοκιμάσουμε τις υπέροχες δραστηριότητες του Saloon Park. Οι δραστηριότητες απευθύνονται σε όλη την οικογένεια και κυρίως στα παιδιά.

Saloon Park στο Καρπενήσι: Δραστηριότητες

-Ιππασία

Saloon Park στο Καρπενήσι

Οι συνοδοί του Saloon Park μας μαθαίνουν τις βασικές αρχές ιππασίας και μας ξεναγούν στις διαδρομές.

Η “μικρή” βόλτα γίνεται μέσα στο πάρκο και είναι κατάλληλη για τους μικρούς μας φίλους. Αυτή τη βόλτα έκαναν και τα κορίτσια μου.

Η “μεγάλη” βόλτα μας ταξιδεύει δίπλα στον ποταμό Καρπενησιώτη μέσα στο δάσος σε μια πανοραμική διαδρομή.

Εναέριο πέρασμα

Εναέριο πέρασμα

Η βόλτα στο εναέριο πέρασμα είναι καταπληκτική και ενθουσιάζει τα παιδιά. Το παιδί κάθεται σε ένα κάθισμα, δένεται με την ειδική ζώνη και προστατεύεται από μία μπάρα. Έπειτα η τροχαλία ξεκινάει να κινείται και τα παιδιά ενθουσιάζονται όσο δεν φαντάζεστε! Προτείνετε για παιδιά από 7 ετών.

Βόλτα με το τρενάκι

Saloon Park στο Καρπενήσι

Το τρενάκι διανύει μια όμορφη κυκλική και μικρή διαδρομή που θεωρώ ότι είναι ιδανική για τα μικρότερα παιδιά.

Τοξοβολία

Στο πίσω μέρος του πάρκου υπάρχει ένας ειδικά διαμορφωμένος χώρος με στόχους και εκπαιδευτικά τόξα για να εξασκηθείτε στην τοξοβολία. Εμείς δεν προλάβαμε να δοκιμάσουμε καθώς ο ουρανός είχε γίνει απειλητικά σκοτεινός και η ατμόσφαιρα μύριζε βροχή!

Παιδική πίστα κανό

δραστηριότητες για παιδιά

Από μακριά έβλεπα μια ινδιάνικη σκηνή. Πλησιάζοντας είδα ότι γύρω από τη σκηνή υπάρχει μία παιδική πισίνα κανό. Τα παιδιά μπαίνουν στα κανό και κάνουν βόλτα στο νερό γύρω από την ινδιάνικη σκηνή.

Αναρρίχηση

Saloon Park στο Καρπενήσι

Για το τέλος άφησα την αναρρίχηση γιατί άρεσε περισσότερο από όλες τις δραστηριότητες στις κόρες μου. Τα παιδιά δένονται με τα ειδικά σχοινιά και με την καθοδήγηση του εκπαιδευτή αναρριχώνται στον 10 μέτρων ύψους πύργο. Οι κόρες μου κατάφεραν να φτάσουν και οι δύο στην κορυφή του πύργου και στις δύο πίστες του πύργου.

Sallon Park στο Καρπενήσι

Saloon Park στο Καρπενήσι

.

Επιπλέον ο χώρος διαθέτει και μια μικρή παιδική χαρά για να παίξουν χαλαρά τα παιδιά.

δραστηριότητες για παιδιά

.

Όταν κουραστείτε, μπορείτε να καθίσετε και να ξαποστάσετε στο καφέ του Saloon Park στο Καρπενήσι, απολαμβάνοντας ζεστά και κρύα ροφήματα, καφέδες και διάφορες άλλες επιλεγμένες γεύσεις.

Saloon Park στο Καρπενήσι

.

Για να είμαστε σε επαφή, γραφτείτε στο newletter (κλικ εδώ), ακολουθήστε με στο Instagram (κλικ εδώ) και στο Facebook (κλικ εδώ).

Saloon Park στο Καρπενήσι
Saloon Park στο Καρπενήσι

.

Περισσότερες πληροφορίες για το Saloon Park στο Καρπενήσι, μπορείτε να βρείτε εδώ.

Saloon Park στο Καρπενήσι

.

Σας φιλώ…

Δείτε επίσης

1.Λακκαγκίνη στα Κιούρκα για βόλτα με τα παιδιά (κλικ εδώ)

Λακκαγκίνη στα Κιούρκα

.

2.Adventure Park στη Μαλακάσα για παιχνίδι με τα παιδιά (κλικ εδώ)

Adventure park στη Μαλακάσα

.

3.Στο Μουσείο της Ακρόπολης για βόλτα με τα παιδιά (κλικ εδώ)

Δράσεις-για-παιδιά-στο-Μουσείο-της-Ακρόπολης
My Little World

Καλώς ήρθατε στο blog μου! Είμαι η Σωτηρία, μαμά της Ελένης και της Έλλης και σύζυγος του Δημήτρη. Μαζί σας μοιράζομαι στιγμές, σκέψεις, δημιουργίες! Σας ευχαριστώ που επισκεφτήκατε το blog μου. Θα χαρώ να διαβάσω τα σχόλιά σας!

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

ΣΧΕΤΙΚΑ

Γεια σας, είμαι η Σωτηρία και σας καλωσορίζω στο My Little World. Το επάγγελμά μου είναι Οικονομολόγος, με πτυχίο στη Διοίκηση και Master στα εφαρμοσμένα Χρηματοοικονομικά. Αγαπώ πολύ την επικοινωνία, την καλή παρέα, τα ταξίδια, τις χειροτεχνίες.

Διαβάστε περισσότερα...

Facebook | Instagram | Pinterest

ΑΡΧΕΙΟ
ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

familives

Newsletter
ΕΓΓΡΑΦΗ

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Μείνετε ενημερωμένοι λαμβάνοντας όλα τα άρθρα μας στο email σας.
close-link