Πασχαλινές κάρτες με αυγά + Δωρεάν Εκτυπώσιμο

Πασχαλινές κάρτες με αυγά

Το Πάσχα πλησιάζει και σκεφτήκαμε με τα κορίτσια μου να φτιάξουμε πασχαλινές κάρτες για να τις χαρίσουμε σε όλα τα αγαπημένα μας πρόσωπα. Δηλαδή για τους νονούς, γιαγιάδες, φίλους, δασκάλες, κτλ. οπότε όπως καταλαβαίνετε μιλάμε για πολλές κάρτες! Έπρεπε λοιπόν να σκεφτώ μια εύκολη χειροτεχνία που η Ελένη και η Έλλη δεν θα βαρεθούν να κάνουν πολλές φορές. Επίσης, που δεν θα χρειάζεται πολλά υλικά και γενικά θα γίνεται γρήγορα. Νομίζω ότι η επιλογή πολύχρωμων χαρτονιών που πάνω θα έχουν πασχαλινά αυγά είναι η ιδανική! Σας έφτιαξα κι ένα δωρεάν εκτυπώσιμο πατρόν με πασχαλινά αυγά για να φτιάξετε κι εσείς με τα πιτσιρίκια σας τις πασχαλινές σας κάρτες. Για να το εκτυπώσετε κάντε κλικ παρακάτω:

.

Τα υλικά που χρειαστήκαμε για να φτιάξουμε πασχαλινές κάρτες με αυγά είναι:

-Πολύχρωμα χαρτόνια σε μέγεθος Α3

-Χαρτιά με πασχαλινά (ή ανοιξιάτικα) σχέδια

-Το παραπάνω δωρεάν εκτυπώσιμο πατρόν

-Ψαλίδι

-Κόλλα στικ

Αρχικά διπλώσαμε κάθε χαρτόνι Α3 στα δύο και το κόψαμε στη μέση. Έτσι είχαμε δύο κομμάτια από κάθε χαρτόνι Α3 τα οποία ξαναδιπλώσαμε στη μέση κι έγιναν δύο κάρτες. Δηλαδή από κάθε χαρτόνι Α3 υπολογίστε ότι θα έχετε δύο κάρτες. Μετά η Ελένη και η Έλλη χρησιμοποιώντας από ένα αυγουλακι-πατρόν σχεδίασαν στην πίσω πλευρά των πασχαλινών χαρτιών τα διακοσμητικά αυγουλάκια τους.

Πασχαλινές κάρτες με αυγά

Αφού τα έκοψαν, έβαλαν κόλλα στικ σε κάθε αυγό και το κόλλησαν πάνω στην κάρτα. Τόσο εύκολα και γρήγορα φτιάξαμε πολύχρωμες πασχαλινές κάρτες με αυγά και υπέροχα σχεδιάκια!

Νομίζω ότι τις αγάπησα, ειδικά αυτές με τα καροτάκια πάνω σε γαλάζιο φόντο, αλλά και τις άλλες με τα λευκά κουνελάκια,

Πασχαλινές κάρτες με αυγά

κι εκείνες με τις μικρούτσικες πεταλουδίτσες!

Πασχαλινές κάρτες με αυγά

Να και μια ιδέα από όλες τις κάρτες μας!

Για να είμαστε σε επαφή, γραφτείτε στο newletter (κλικ εδώ), ακολουθήστε με στο Instagram (κλικ εδώ) και στο Facebook (κλικ εδώ).

-Διακοσμούμε πασχαλινά αβγά με σπάγκο

-Πασχαλινές κάρτες με κουνέλια + Δωρεάν Εκτυπώσιμο πατρόν

-Πασχαλινό καλαθάκι-κουνελάκι από χάρτινα πιάτα

My Little World

Καλώς ήρθατε στο blog μου! Είμαι η Σωτηρία, μαμά της Ελένης (8 ετών) και της Έλλης (5,5 ετών) και σύζυγος του Δημήτρη. Μαζί σας μοιράζομαι στιγμές, σκέψεις, δημιουργίες! Σας ευχαριστώ που επισκεφτήκατε το blog μου. Θα χαρώ να διαβάσω τα σχόλιά σας!

6 Σχόλια

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Newsletter
ΕΓΓΡΑΦΗ

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Μείνετε ενημερωμένοι λαμβάνοντας όλα τα άρθρα μας στο email σας.
close-link