βιβλία που ζωντανεύουν (Livebooks) + Διαγωνισμός

Τα βιβλία που ζωντανεύουν ή αλλιώς Livebooks τα αποκτήσαμε πρόσφατα κι έχουμε ενθουσιαστεί (οικογενειακώς)! Είναι κανονικά, έντυπα βιβλία, με κείμενο και εικόνα.  Περιλαμβάνουν λειτουργίες εικονικής και επαυξημένης πραγματικότητας (virtual reality).

Livebooks τα βιβλία που ζωντανεύουν

Αυτό σημαίνει ότι τα βιβλία Livebooks συνοδεύονται από μια δωρεάν εφαρμογή για smartphones ή tablet τεχνολογίας Android ή iOS. Με την χρήση της εφαρμογής τα βιβλία ζωντανεύουν το περιεχόμενό τους σε 3D, με κίνηση και ήχο, μέσω της κάμερας της συσκευής (ω, ναι είναι πολύ εντυπωσιακό)!

Livebooks τα βιβλία που ζωντανεύουν

Δηλαδή τα livebooks συνδυάζουν το παραδοσιακό βιβλίο με την τεχνολογία (που έχει ήδη μπει στη ζωή μας). Έτσι τα παιδιά μπορούν να διαβάσουν και να μάθουν με διασκεδαστικό και διαδραστικό τρόπο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι όλη η διαδικασία (συγγραφή, εικονογράφηση, ανάπτυξη, κα) γίνεται στην Ελλάδα. Δηλαδή τα Livebooks είναι 100% ελληνική καινοτομία και τέτοιες δράσεις θεωρώ ότι πρέπει να τις στηρίζουμε!

Livebooks τα βιβλία που ζωντανεύουν

Το ηλιακό σύστημα (βιβλία που ζωντανεύουν)

Σε αυτό το Livebooks βιβλίο, ένα μικρό αγόρι τρυπώνει κρυφά στη Διαστημοβάση. Εκεί χρειάζεται τη βοήθειά των παιδιών για να ανακαλύψει τα μυστικά των πλανητών του ηλιακού μας συστήματος.

Livebooks τα βιβλία που ζωντανεύουν

Μέσα από τις σελίδες του βιβλίου, τα παιδιά ταξιδεύουν στο ηλιακό σύστημα. Μαθαίνουν όλα τα μυστικά των πλανητών και τους βλέπουν σε 3D να περιστρέφονται πάνω από το βιβλίο.

Livebooks τα βιβλία που ζωντανεύουν

Επίσης, τα παιδιά έχουν την ευκαιρία να δουν πραγματικές φωτογραφίες (σαν να είναι εκεί) από τον διαστημικό σταθμό του Ευρωπαικού Οργανισμού Διαστήματος (ESA).

Livebooks τα βιβλία που ζωντανεύουν

Οι δεινόσαυροι επιστρέφουν (βιβλία που ζωντανεύουν)

Αυτό το Livebooks βιβλίο έχει ως πρωταγωνιστή τον Ντίνο, το μικρό δεινόσαυρο που με πολύ χαρά αναμένει να βγει από το αβγό ο αδερφός του, ο Φίνος.

Livebooks τα βιβλία που ζωντανεύουν

Όμως το αβγό ξαφνικά εξαφανίζεται και ο Ντίνος στενοχωριέται πολύ. Ωστόσο, είναι αποφασισμένος να βρει το αβγό με τον αδερφό του και γι αυτό ξεκινάει τις έρευνες.

Livebooks τα βιβλία που ζωντανεύουν

Ο Ντίνος, παρέα με τα παιδιά, θα ταξιδέψει και θα συναντήσει ένα σωρό είδη δεινοσαύρων που θα τον βοηθήσουν να βρει το κλεμμένο αβγό.

Livebooks τα βιβλία που ζωντανεύουν

Επίσης, τα παιδιά θα έχουν τη δυνατότητα να κάνουν βόλτα στο Πάρκο Δεινοσαύρων.

Περισσότερες πληροφορίες για όλα τα βιβλία της σειράς θα βρείτε εδώ.

Livebooks τα βιβλία που ζωντανεύουν

Σε συνεργασία με τα Livebooks χαρίζουμε σε έναν τυχερό ένα από τα παραπάνω δύο βιβλία.

Για να διεκδικήσετε ένα από τα παραπάνω βιβλία μέσω Instagram κάνετε κλικ εδώ.

Για να είμαστε σε επαφή, μη ξεχάσετε να κάνετε like στη σελίδα του My Little World  ή συμπληρώστε το e-mail σας στην αρχική σελίδα του blog ή ακολουθείστε με στο instagram

Γενικοί όροι διαγωνισμού.

-Η διάρκεια του διαγωνισμού είναι μέχρι και 12/11/2018.

-Όσες συμμετοχές δεν έχουν ακολουθήσει σωστά όλους τους όρους, ακυρώνονται.

-Ο διαγωνισμός ισχύει μόνο για κατοίκους Ελλάδας άνω των 18 ετών.

-Από την κλήρωση θα αναδειχθεί ένας τυχερός μέσω  Instagram

-Ο τυχερός  θα ειδοποιηθεί με νέο σχόλιο στη φωτογραφία του διαγωνισμού στο Instagram και θα πρέπει να κατοχυρώσει το δώρο του εντός 2 ημερών, αλλιώς η κλήρωση θα επαναληφθεί.

Όλη η επικοινωνία μαζί του θα γίνεται μόνο γραπτώς κι όχι με οποιονδήποτε άλλο τρόπο, πχ τηλεφωνικώς.

-Το δώρο θα αποσταλεί στον τυχερό ταχυδρομικώς στην διεύθυνση που θα δηλώσει.

-Το δώρο δεν ανταλλάσεται με χρήματα ή άλλα είδη.

-Μετά τη λήξη του διαγωνισμού το blog My Little World δε φέρει καμία άλλη ευθύνη πέρα από τη διοργάνωση του διαγωνισμού.

Καλή επιτυχία!

My Little World

Καλώς ήρθατε στο blog μου! Είμαι η Σωτηρία, μαμά της Ελένης και της Έλλης και σύζυγος του Δημήτρη. Μαζί σας μοιράζομαι στιγμές, σκέψεις, δημιουργίες! Σας ευχαριστώ που επισκεφτήκατε το blog μου. Θα χαρώ να διαβάσω τα σχόλιά σας!

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

ΣΧΕΤΙΚΑ

Γεια σας, είμαι η Σωτηρία και σας καλωσορίζω στο My Little World. Το επάγγελμά μου είναι Οικονομολόγος, με πτυχίο στη Διοίκηση και Master στα εφαρμοσμένα Χρηματοοικονομικά. Αγαπώ πολύ την επικοινωνία, την καλή παρέα, τα ταξίδια, τις χειροτεχνίες.

Διαβάστε περισσότερα...

Facebook | Instagram | Pinterest

ΑΡΧΕΙΟ
ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

familives

Newsletter
ΕΓΓΡΑΦΗ

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Μείνετε ενημερωμένοι λαμβάνοντας όλα τα άρθρα μας στο email σας.
close-link