Ο Σιγανός… ένα σκιάχτρο με ψυχή + Διαγωνισμός

O_Siganos_mylittleworldgr

Το βιβλίο “Ο Σιγανός… ένα σκιάχτρο με ψυχή” είναι απλά υπέροχο! Η μικρή μου η κόρη, η Έλλη, το κρατάει με τόση αγάπη μέσα στην αγκαλιά της, γιατί ο Σιγανός έχει γίνει αγαπημένος της ήρωας!

Ο Σιγανός ένα σκιάχτρο με ψυχή

Ο Σιγανός είναι ένα σκιάχτρο, αλλά όχι ένα τυχαίο σκιάχτρο καθώς έχει ψυχή κι αισθήματα! Ζει στο περιβόλι του κυρ-Γιάννη και προστατεύει τα λαχανικά, τα φρούτα και τους καρπούς από τους εισβολείς. Είναι όμως πολύ μόνος, σπάνια μιλάει και μόνη του παρέα είναι ο Ανέστης, το μικρό σπουργίτι. Ααα κι ένα βιβλίο ποίησης που το διαβάζει συνεχώς.

Ο Σιγανός ένα σκιάχτρο με ψυχή

Μια νύχτα ο Σιγανός αποφασίζει να φύγει μακριά γιατί θέλει να γνωρίσει τον κόσμο, μα πιο πολύ τη θάλασσα. Ολόκληρο το περιβόλι αναστατώνεται. Τα λαχανικά, τα φρούτα και οι καρποί κινδυνεύουν και δεν έχουν κανέναν να τα προστατέψει πια. Τότε όλοι αρχίζουν να εκτιμούν την πολύτιμη δουλειά του Σιγανού! Άραγε ο Σιγανός θα ζήσει το όνειρό του; Και το περιβόλι; Τι θα απογίνει το περιβόλι;

Ο Σιγανός ένα σκιάχτρο με ψυχή

Ο Σιγανός… ένα σκιάχτρο με ψυχή: Εντυπώσεις

Το βιβλίο “Ο Σιγανός… ένα σκιάχτρο με ψυχή” μιλάει για όλα αυτά που συχνά αγνοούμε και σπάνια λέμε. “Συγνώμη” και “ευχαριστώ”! Μιλάει για τη μοναξιά, τα όνειρα και τις μεγάλες αξίες της ζωής. Για τη φιλία και τη συντροφικότητα που όλοι μας επιθυμούμε στη ζωή μας. Είναι ένα παραμύθι για μικρούς και μεγάλους με υπέροχη, κυριολεκτικά παραμυθένια εικονογράφηση! Εμείς τον έχουμε αγαπήσει τον Σιγανό!

βιβλίο για παιδιά

Συγγραφέας: Ελένη Μπετεινάκη

Εκδότης: Ελληνοεκδοτική

Εικονογράφος: Αιμιλία Κονταίου

Σελίδες: 40

Για να είμαστε σε επαφή, γραφτείτε στο newletter (κλικ εδώ), ακολουθήστε με στο Instagram (κλικ εδώ) και στο Facebook (κλικ εδώ).

βιβλίο για παιδιά

.

Σε συνεργασία με τις εκδόσεις Ελληνοεκδοτική, χαρίζουμε σε 2 τυχερούς το βιβλίο “Ο Σιγανός… ένα σκιάχτρο με ψυχή”

-Αν θέλεις να είσαι ο τυχερός που θα κερδίσει το βιβλίο μέσω Facebook, κάνε κλικ εδώ.

-Αν θέλεις να είσαι ο τυχερός που θα κερδίσει το βιβλίο μέσω Instagram, κάνε κλικ εδώ.

Γενικοί όροι διαγωνισμού.

Η διάρκεια του διαγωνισμού είναι μέχρι και 27/05/2019 και ισχύει μόνο για κατοίκους Ελλάδας.

-Όσες συμμετοχές δεν έχουν ακολουθήσει σωστά όλους τους όρους σε κάθε μέσο, ακυρώνονται.

-Από την κλήρωση θα αναδειχθούν δύο τυχεροί, ένας μέσω Facebook κι ένας μέσω Instagram.

-Οι τυχεροί θα πρέπει να κατοχυρώσουν τα δώρα τους εντός 2 ημερών, αλλιώς η κλήρωση θα επαναληφθεί. Όλη η επικοινωνία μαζί τους θα γίνεται μόνο γραπτώς κι όχι με οποιονδήποτε άλλο τρόπο, πχ τηλεφωνικώς.

Αν οι τυχεροί είναι κάτοικοι Αθηνών θα παραλάβουν το δώρο τους από το βιβλιοπωλείο των εκδόσεων Ελληνοεκδοτική (Ιπποκράτους 82, Αθήνα), ενώ αν είναι κάτοικοι επαρχίας το δώρο τους θα αποσταλεί ταχυδρομικώς στην διεύθυνση που θα δηλώσουν.

Καλή επιτυχία!

My Little World

Καλώς ήρθατε στο blog μου! Είμαι η Σωτηρία, μαμά της Ελένης και της Έλλης και σύζυγος του Δημήτρη. Μαζί σας μοιράζομαι στιγμές, σκέψεις, δημιουργίες! Σας ευχαριστώ που επισκεφτήκατε το blog μου. Θα χαρώ να διαβάσω τα σχόλιά σας!

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

ΣΧΕΤΙΚΑ

Γεια σας, είμαι η Σωτηρία και σας καλωσορίζω στο My Little World. Το επάγγελμά μου είναι Οικονομολόγος, με πτυχίο στη Διοίκηση και Master στα εφαρμοσμένα Χρηματοοικονομικά. Αγαπώ πολύ την επικοινωνία, την καλή παρέα, τα ταξίδια, τις χειροτεχνίες.

Διαβάστε περισσότερα...

Facebook | Instagram | Pinterest

ΑΡΧΕΙΟ
ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

familives

Newsletter
ΕΓΓΡΑΦΗ

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Μείνετε ενημερωμένοι λαμβάνοντας όλα τα άρθρα μας στο email σας.
close-link