Άννι, η μικρή καπελού: Βιβλίο – πρόταση

Anni_i_mikri_kapelou_mylittleworldgr

Το βιβλίο “Άννι, η μικρή καπελού” είναι μία τρυφερή ιστορία για τα θαύματα που κάνει η συνεργασία καθώς και η δύναμη της δημιουργικότητας. Η μικρή Άννι μέσα από την ιστορία της μαθαίνει στα παιδιά πως ότι δεν καταφέρνουμε μόνοι μας το καταφέρνει η ομάδα. Η ομάδα που εκτός από χέρι βοηθείας προσφέρει  ενθάρρυνση και παρότρυνση. Επίσης, τους μαθαίνει ότι δεν πρέπει να εγκαταλείπουμε τους στόχους και τα όνειρα μας γιατί με πείσμα και επιμονή όλα είναι εφικτά.

Ένα γλυκό βιβλίο που σίγουρα θα αγαπήσουν τα μικρούλια σας. Αξίζει να σημειωθεί ότι η εικονογράφηση από την ίδια τη συγγραφέα σε κερδίζει από την πρώτη σελίδα. Η μορφή της Άννι είναι τόσο οικεία που αγκαλιάζεται αμέσως από τον μικρό αναγνώστη.

Anni_i_mikri_kapelou_mylittleworldgr

Λίγα λόγια για το βιβλίο

Η Άννι ήταν μία μικρούλα που είχε ταλέντο στο να φτιάχνει καπέλα. Όλα τα ζωάκια του δάσους πήγαιναν σε εκείνη για να τους φτιάξει ένα. Και εκείνη τα έραβε όλο χαρά και αγάπη. Μια μέρα η Άννι έλαβε ένα γράμμα από τον κύριο Λόφο, ο οποίος είχε ανάγκη από ένα καπέλο για να μην κρυώνει. Δύσκολο το εγχείρημα αλλά η μικρή μας φίλη αποφάσισε να του κάνει το καλύτερο στον κόσμο.

Anni_i_mikri_kapelou_mylittleworldgr

Με τη βοήθεια των φίλων της των ζώων τελικά του έπλεξε ένα γιγάντιο καπέλο. Όμως βράχηκε και μίκρυνε. Η Άννι δεν το έβαλε κάτω. Του έφτιαξε ένα νέο από φύλλα για να μην επηρεάζεται από τη βροχή. Όμως της το φάγανε τα ζωάκια. Η Άννι πείσμωσε. Έπιασε ξανά δουλειά και έφτιαξε ένα τεράστιο καπέλο από ξύλα. Τι συμφορά όμως. Τα ποντικάκια κατά λάθος του έβαλαν φωτιά. Αυτό ήταν. Η Άννι απελπίστηκε και τα παράτησε. Μέχρι που έκλεισε και το εργαστήριο της.

Οι φίλοι της τα ζώα στεναχωρήθηκαν και αποφάσισαν να την βοηθήσουν. Έτσι συγκέντρωσαν σύννεφα και της τα πήγαν για να ράψει με αυτά ένα νέο καπέλο. Με αυτό τον τρόπο δημιουργήθηκε ένα συννεφένιο καπέλο το οποίο άρεσε πολύ στον κύριο λόφο και τους έκανε όλους χαρούμενους.

Anni_i_mikri_kapelou_mylittleworldgr

Άννι, η μικρή καπελού

Συγγραφέας: Soojin Kwan

Εκδότης: Εκδόσεις Διόπτρα

Εικονογράφος: Soojin Kwan

Σελίδες: 32

Ηλικία: 4

Γράφει η Εύη Φιλιππίδου. Περισσότερες κριτικές της για βιβλία θα βρείτε στο Bloomymommy_.

Για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα μας, γραφτείτε στο newletter (κλικ εδώ), ακολουθήστε με στο Instagram (κλικ εδώ) και στο Facebook (κλικ εδώ).

Δείτε επίσης

Στίβεν Χόκινγκ, μικρά αγόρια με ΜΕΓΑΛΕΣ ΙΔΕΕΣ: Βιβλίο – πρόταση

stephen_hawking_biblio_mylittleworldgr

.

Το Σκιάχτρο: Βιβλίο – Πρόταση

to_skiaxtro_mylittleworldgr

.

Χαρούμενος Ονειροπόλος: Βιβλίο – πρόταση

xaroumenos_oneiropolos_mylittleworldgr

My Little World

Καλώς ήρθατε στο blog μου! Είμαι η Σωτηρία, μαμά της Ελένης και της Έλλης και σύζυγος του Δημήτρη. Μαζί σας μοιράζομαι στιγμές, σκέψεις, δημιουργίες! Σας ευχαριστώ που επισκεφτήκατε το blog μου. Θα χαρώ να διαβάσω τα σχόλιά σας!

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

ΣΧΕΤΙΚΑ

Γεια σας, είμαι η Σωτηρία και σας καλωσορίζω στο My Little World. Το επάγγελμά μου είναι Οικονομολόγος, με πτυχίο στη Διοίκηση και Master στα εφαρμοσμένα Χρηματοοικονομικά. Αγαπώ πολύ την επικοινωνία, την καλή παρέα, τα ταξίδια, τις χειροτεχνίες.

Διαβάστε περισσότερα...

Facebook | Instagram | Pinterest

ΑΡΧΕΙΟ
ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

familives

Newsletter
ΕΓΓΡΑΦΗ

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Μείνετε ενημερωμένοι λαμβάνοντας όλα τα άρθρα μας στο email σας.
close-link