Χαρούμενος Ονειροπόλος: Βιβλίο – πρόταση

xaroumenos_oneiropolos_mylittleworldgr
Please Add Photos <br> to your Gallery

“Χαρούμενος Ονειροπόλος” από τις εκδόσεις Μεταίχμιο ένα βιβλίο του Πίτερ Ρέινολντς αφιερωμένο σε όλους τους μικρούς αναγνώστες. Σίγουρα όταν θέλουμε να περιγράψουμε έναν “Χαρούμενο Ονειροπόλο” το μυαλό μας πηγαίνει αμέσως στα παιδιά.

Ας προσπαθήσουμε λίγο να θυμηθούμε τα όνειρα που κάναμε μικροί. Δεν περιορίζονταν! Ίσα ίσα φτάνανε και ξεπερνούσαν το φεγγάρι. Γιατί τα όνειρα αξίζει να είναι μεγάλα και χωρίς φραγμούς. Και αυτά τα όνειρα είναι που μας κάνουν χαρούμενους με χίλιους δύο τρόπους. Απλά μεγαλώνοντας και προσπαθώντας να επιτύχουμε στον στίβο της ζωής δυστυχώς τα ξεχνάμε.

xaroumenos_oneiropolos_mylittleworldgr

Η εικονογράφηση με το λεπτό αγόρι και τα τόσο απλά σχέδια βοηθάει ώστε το βιβλίο να αγαπηθεί με την πρώτη ανάγνωση. Απευθύνεται σε ηλικίες από 4 ετών. Είναι σίγουρα ένα βιβλίο που τελειώνοντας το οι μικροί αναγνώστες θα είναι χαρούμενοι και ονειροπόλοι!

Υπόθεση βιβλίου

Το “Χαρούμενος Ονειροπόλος” είναι η η ιστορία ενός μικρού αγοριού που είναι ακριβώς ότι λέει και ο τίτλος, δηλαδή “χαρούμενος ονειροπόλος”. Πολλές φορές όμως στον κόσμο δεν αρέσει αυτό με αποτέλεσμα να του ζητούν να συγκεντρωθεί.

Όμως τα όνειρα του κάνουν του κεφαλιού τους.Κάποιες φορές κάνουν απίστευτο θόρυβο και άλλες απλά ζουν στη σιωπή. Μερικές φορές τον στέλνουν ψηλά στον ουρανό, άλλες τον κάνουν να φωνάζει δυνατά από μέσα του και κάποιες άλλες να ζωγραφίζει το δικό του μονοπάτι. Τα όνειρα του ζουν ακόμη και μέσα στο σκοτάδι και το φωτίζουν. Επίσης και μέσα στην ακαταστασία του δωματίου του.

Όταν νιώθει εγκλωβισμένος χρησιμοποιεί τα όνειρα για να πετάξει. Αλλά και όταν προσγειώνεται στη γη ο χαρούμενος ονειροπόλος έχει και πάλι τον τρόπο του να συνεχίζει με όρεξη τα όνειρα. Στις δύο τελευταίες σελίδες σημειώνονται και πολλοί τρόποι ώστε να είναι κάποιος χαρούμενος ονειροπόλος. Ο καλύτερος όμως από όλους είναι να είναι κάποιος απλά ο εαυτός του!

xaroumenos_oneiropolos_mylittleworldgr

Χαρούμενος Ονειροπόλος

Συγγραφέας: Πίτερ Ρέινολντς

Εκδότης: Μεταίχμιο

Σελίδες: 44

Ηλικία: 4+

Γράφει η Εύη Φιλιππίδου. Περισσότερες κριτικές της για βιβλία θα βρείτε στο Bloomymommy_.

Για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα μας, γραφτείτε στο newletter (κλικ εδώ), ακολουθήστε με στο Instagram (κλικ εδώ) και στο Facebook (κλικ εδώ).

Δείτε επίσης

Καλοκαίρι στο κουτί: Βιβλίο – πρόταση

Kalokairi_sto_kouti_mylittleworldgr

.

Η αλεπού μοδίστρα – βιβλίο για καλό σκοπό

H_alepou_modistra_mylittleworldgr

.

5 βιβλία για την προστασία του περιβάλλοντος

5_biblia_gia_tin_prostasia_tou_perivallontos_mylittleworldgr

My Little World

Καλώς ήρθατε στο blog μου! Είμαι η Σωτηρία, μαμά της Ελένης και της Έλλης και σύζυγος του Δημήτρη. Μαζί σας μοιράζομαι στιγμές, σκέψεις, δημιουργίες! Σας ευχαριστώ που επισκεφτήκατε το blog μου. Θα χαρώ να διαβάσω τα σχόλιά σας!

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

ΣΧΕΤΙΚΑ

Γεια σας, είμαι η Σωτηρία και σας καλωσορίζω στο My Little World. Το επάγγελμά μου είναι Οικονομολόγος, με πτυχίο στη Διοίκηση και Master στα εφαρμοσμένα Χρηματοοικονομικά. Αγαπώ πολύ την επικοινωνία, την καλή παρέα, τα ταξίδια, τις χειροτεχνίες.

Διαβάστε περισσότερα...

Facebook | Instagram | Pinterest

ΑΡΧΕΙΟ
ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

familives

Newsletter
ΕΓΓΡΑΦΗ

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Μείνετε ενημερωμένοι λαμβάνοντας όλα τα άρθρα μας στο email σας.
close-link