Παιχνίδι κατασκόπων με ταινίες

paixnidi_kataskopon_me_tainies_mylittleworldgrr

Το παιχνίδι κατασκόπων με ταινίες είναι ένα από τα αγαπημένα παιχνίδια των κοριτσιών μου και το παίζουνε συχνά μέσα στο σπίτι. Είναι ένα από τα πιο εύκολα παιχνίδια που υπάρχουν, με ελάχιστα υλικά και πολύ διασκέδαση!

Το μόνο που χρειάζεται να έχετε είναι χαρτοταινία μπλε που ξεκολλάει εύκολα χωρίς να αφήνει υπολείμματα. Την χαρτοταινία αυτή θα τη βρείτε σε χρωματοπωλεία καθώς τη χρησιμοποιούν οι ελαιοχρωματιστές, φανοποιοί, κτλ. Η συγκεκριμένη χαρτοταινία είναι ιδανική για αυτό το παιχνίδι καθώς, αν την αφαιρέσετε προσεκτικά, δεν αφήνει υπολείμματα κόλλας, ούτε αφαιρεί τον σοβά από τον τοίχο.

παιχνίδι_κατασκόπων_με_ταινίες_mylittleworldgr

Παίρνετε τη χαρτοταινία και την κόβετε σε κομμάτια που κολλάτε σε κάποιον διάδρομο του σπιτιού σας. Τα κομμάτια τα κολλάτε χιαστί σε διάφορα σημεία. Υπολογίζετε να αφήσετε τέτοιο κενό μεταξύ των κομματιών ώστε να χωράει το παιδί να περάσει είτε πηδώντας είτε έρποντας.

Παιχνίδι κατασκόπων με ταινίες

Ο σκοπός του παιχνιδιού είναι να περάσει το παιδί ανάμεσα από τις ταινίες, με όποιο τρόπο θέλει, χωρίς να τις ακουμπήσει.

παιχνίδι_κατασκόπων_με_ταινίες_mylittleworldgr

Οι κόρες μου το λατρεύουν αυτό το παιχνίδι! Αφήνουν τη φαντασία τους ελεύθερη και φτιάχνουν ολόκληρες ιστορίες κατασκόπων!

Συνήθως λένε ότι αυτές οι ταινίες είναι ακτίνες laser που αν τις ακουμπήσουν θα ενεργοποιηθεί ο συναγερμός. Έτσι θα τις καταλάβουν οι κακοί και θα τις πιάσουν. Εγώ είμαι πάντα εκεί για να τις σώσω και να διώξω τους κακούς! Το αστείο είναι ότι με βάζουν κι εμένα να περάσω ανάμεσα από τις ταινίες-laser και φυσικά δεν χωράω αφού είμαι πιο μεγαλόσωμη!

παιχνίδι_κατασκόπων_με_ταινίες_mylittleworldgr

Το συγκεκριμένο παιχνίδι είναι πολύ ωραίο για τα παιδιά γιατί αφήνει τη φαντασία τους ελεύθερη και ταυτόχρονα τα γυμνάζει αφού τα έχει διαρκώς σε κίνηση. Τα κορίτσια μου παίζουν πάρα πολύ ώρα τους κατασκόπους και σταματάνε ουσιαστικά όταν πεινάσουν, κουραστούν, κτλ.

Σας προτείνω να το δοκιμάσετε να παίξετε το παιχνίδι κατασκόπων με ταινίες παρέα με τα παιδιά σας και μάλιστα να δημιουργήσετε μαζί τις δικές σας κατασκοπικές ιστορίες!

Για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα μας, γραφτείτε στο newletter (κλικ εδώ), ακολουθήστε με στο Instagram (κλικ εδώ) και στο Facebook (κλικ εδώ).

παιχνίδι_κατασκόπων_με_ταινίες_mylittleworldgr

Αν σας άρεσε το παιχνίδι αυτό, παρακαλώ κοινοποιήστε το για να το μάθουν κι άλλοι γονείς!

Σας φιλώ….

Δείτε επίσης

Slime: Η καλύτερη συνταγή που έχουμε φτιάξει!

slime-η-καλύτερη-συνταγή-mylittleworldgr-8

.

Το ηλιακό μας σύστημα 3D – πως θα το φτιάξουμε

ηλιακό-σύστημα

.

Φτιάχνουμε ρακέτες από χάρτινα πιάτα

Φτιάχνουμε_ρακέτες_από_χαρτινα_πιάτα_playing_rackets
My Little World

Καλώς ήρθατε στο blog μου! Είμαι η Σωτηρία, μαμά της Ελένης και της Έλλης και σύζυγος του Δημήτρη. Μαζί σας μοιράζομαι στιγμές, σκέψεις, δημιουργίες! Σας ευχαριστώ που επισκεφτήκατε το blog μου. Θα χαρώ να διαβάσω τα σχόλιά σας!

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

ΣΧΕΤΙΚΑ

Γεια σας, είμαι η Σωτηρία και σας καλωσορίζω στο My Little World. Το επάγγελμά μου είναι Οικονομολόγος, με πτυχίο στη Διοίκηση και Master στα εφαρμοσμένα Χρηματοοικονομικά. Αγαπώ πολύ την επικοινωνία, την καλή παρέα, τα ταξίδια, τις χειροτεχνίες.

Διαβάστε περισσότερα...

Facebook | Instagram | Pinterest

ΑΡΧΕΙΟ
ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

familives

Newsletter
ΕΓΓΡΑΦΗ

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Μείνετε ενημερωμένοι λαμβάνοντας όλα τα άρθρα μας στο email σας.
close-link