Καλοκαιρινό εργαστήρι χειροτεχνίας στον Πολυχώρο Μεταίχμιο

Πρόσφατα είχα τη χαρά να συμμετέχω σε ένα ακόμα εργαστήριο χειροτεχνίας στον Πολυχώρο Μεταίχμιο. Σε συνεργασία με τις εκδόσεις Μεταίχμιο, την εταιρεία Fila Hellas SA και το διαδικτυακό περιοδικό Familives, όπου αρθρογραφώ, διοργανώσαμε ένα πολύ επιτυχημένο πρωινό για τους μικρούς μας φίλους με σκοπό να υποδεχτούμε το καλοκαίρι, με τα καινούργια βιβλία δραστηριοτήτων των εκδόσεων Μεταίχμιο!

Παρέα με την mom blogger Καίτη από το Οι παραμυθένιες και την υπεύθυνη επικοινωνίας του περιοδικού μας Μαρία, καθοδηγήσαμε τα παιδιά και δημιούργησαν χειροτεχνίες που πραγματικά εντυπωσίασαν τα ίδια αλλά και εμάς!

Αρχικά ζωγραφίσαμε με πλαστελίνη (ναι καλά διαβάσατε, παρόμοια χειροτεχνία σας είχα δείξει εδώ)! Πάνω σε λευκά χαρτόνια, τα παιδιά “χρωμάτισαν” με την πλαστελίνη τα ψαράκια τους, τα φύκια και τις πετρούλες του βυθού τους και τους έδωσαν ένα σωρό ανάγλυφα σχέδια και χρώματα!

Στη συνέχεια, χρησιμοποιώντας τους ειδικούς μαρκαδόρους για ύφασμα της εταιρείας Fila Hellas SA, τα παιδιά ζωγράφισαν πάνω σε λευκά μπλουζάκια, λαχταριστά παγωτά, λαμπερούς ήλιους, καρπούζια, κεράσια, φράουλες, καρδούλες και ότι άλλο τους άρεσε.

Κι όταν κάθε παιδάκι ολοκλήρωνε και τις δύο του χειροτεχνίες, αφηνόταν στα μαγικά χέρια της Μαρίας, όπου με τα ειδικά μολύβια για face painting ζωγράφιζε στα πρόσωπα των παιδιών αριστουργήματα (δεν υπερβάλλω, εγώ τα βρήκα εκπληκτικά καθώς είναι κάτι που με δυσκολεύει πολύ)!

Στο τέλος του εργαστηρίου μας κάθε παιδάκι λάμβανε κι από ένα δώρο από την εταιρεία Fila Hellas SA, την οποία ευχαριστούμε θερμά για την προσφορά των προϊόντων της που είναι και ποιοτικά και τα πλέον κατάλληλα για τα μικρά χεράκια!

Ο Πολυχώρος Μεταίχμιο και οι άνθρωποι που εργάζονται σε αυτόν (η Ευτυχία και ο κ. Νώντας) εκτός από ζεστοί και φιλόξενοι, είναι πολύ εξυπηρετικοί και τους ευχαριστούμε ιδιαιτέρως για την άψογη συνεργασία μας!

Είδα όλα τα μουτράκια να χαμογελούν πολύ ικανοποιημένα και περήφανα για τις δημιουργίες τους κι αυτό με χαροποίησε πολύ! Αρκετές μαμάδες μας πλησίασαν για να μας πουν πόσο πολύ τους άρεσαν όλα όσα δημιουργήσαμε με τα παιδιά τους κι αυτό ήταν μεγάλη ανταμοιβή!

Ανανεώνουμε το ραντεβού μας με νέα εργαστήρια χειροτεχνίας από Σεπτέμβρη και εύχομαι να είστε όλοι εκεί! Ευχαριστώ τις καλές μου φίλες Καίτη και Μαρία για το όμορφο πρωινό που περάσαμε παρέα με υπέροχα μουτράκια!

Α και μια καρπουζοσέλφι (ε, τι μόνο τα παιδιά θα βάφονταν)!

Δείτε εδώ τι είχαμε κάνει σε προηγούμενο εργαστήρι χειροτεχνίας στον Πολυχώρο Μεταίχμιο με τα βιβλία της αγαπημένης μου Άλκης Ζέη.

Κάνετε like στη σελίδα του My Little World  ή συμπληρώστε το e-mail σας στην αρχική σελίδα του blog ή ακολουθείστε με στο instagram

Σας φιλώ!

My Little World

Καλώς ήρθατε στο blog μου! Είμαι η Σωτηρία, μαμά της Ελένης και της Έλλης και σύζυγος του Δημήτρη. Μαζί σας μοιράζομαι στιγμές, σκέψεις, δημιουργίες! Σας ευχαριστώ που επισκεφτήκατε το blog μου. Θα χαρώ να διαβάσω τα σχόλιά σας!

2 Comments
  1. Μπράβο σας κορίτσια!!! Υπέροχες οι ιδέες σας και φοβερή η υλοποίηση τους! Σίγουρα βοήθησαν και τα κατάλληλα υλικά σε αυτό! Εύχομαι σύντομα να ακολουθήσουν και άλλες τέτοιες δράσεις που τις ευχαριστιούνται τα παιδιά!!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

ΣΧΕΤΙΚΑ

Γεια σας, είμαι η Σωτηρία και σας καλωσορίζω στο My Little World. Το επάγγελμά μου είναι Οικονομολόγος, με πτυχίο στη Διοίκηση και Master στα εφαρμοσμένα Χρηματοοικονομικά. Αγαπώ πολύ την επικοινωνία, την καλή παρέα, τα ταξίδια, τις χειροτεχνίες.

Διαβάστε περισσότερα...

Facebook | Instagram | Pinterest

ΑΡΧΕΙΟ
ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

familives

Newsletter
ΕΓΓΡΑΦΗ

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Μείνετε ενημερωμένοι λαμβάνοντας όλα τα άρθρα μας στο email σας.
close-link