Αποκριάτικη Στολή Φάντασμα + Δωρεάν Εκτυπώσιμο

ghost-costume-diy-mylittleworldgr-στολή-φάντασμα

Όταν το κορίτσι σου ζητάει αποκριάτικη στολή φάντασμα κι έχεις μπροστά σου περίπου 1 ώρα για να τη φτιάξεις, τι κάνεις; Κάνεις τον σταυρό σου και σκέφτεσαι τι τυχερή που είσαι που ζητάει κάτι τόσο εύκολο και οικονομικό! Αυτό σκέφτηκα εγώ κι αμέσως ξεκίνησα να της φτιάξω την αποκριάτικη στολή φάντασμα! Είναι η πιο εύκολη στολή που έχω φτιάξει ποτέ και στην πραγματικότητα χρειάστηκα 30 λεπτά για να την φτιάξω. Εσύ θα χρειαστείς ακόμα λιγότερο χρόνο, καθώς σου έχω έτοιμο το πατρόν για το “πρόσωπο” του φαντάσματος και μάλιστα δωρεάν! Θα το βρεις παρακάτω. Πάμε να δούμε τι χρειάστηκα!

αποκριάτικη-στολή-φάντασμα-mylittleworldgr

Αποκριάτικη στολή φάντασμα: Υλικά

-Ένα παλιό λευκό σεντόνι (μονό)

-Μαύρη τσόχα

-Πιστόλι σιλικόνης

-Παραμάνα ασφαλείας

-Ψαλίδι

-Βελόνα και άσπρη κλωστή

-Το πατρόν που ετοίμασα. Για να το εκτυπώσεις πάτα εδώ:

.

αποκριάτικη-στολή-φάντασμα-mylittleworldgr

Διαδικασία

1.Πήρα μονό λευκό σεντόνι και το δίπλωσα στα δύο. Υπολόγισα που θα το κόψω για να μπει το κεφάλι του παιδιού. Μετά έκοψα το κάτω μέρος του σεντονιού σύμφωνα με το ύψος του παιδιού. Αν το σεντόνι σας είναι διπλό ίσως χρειαστεί να το κόψετε και στο πλάι.

ghost-costume-diy

2.Για να κάνω καλή τη λαιμόκοψη (κι όχι πολύ μεγάλη) δίπλωσα το ύφασμα στα δύο κι έβαλα δίπλα μια μπλούζα της κόρης μου, διπλωμένη κι αυτή στα δύο. Έτσι υπολόγισα στο περίπου πόσο θα κόψω τη λαιμόκοψη της στολής μας.

ghost-costume-diy

4. Στο πίσω μέρος της λαιμόκοψης έκοψα ένα άνοιγμα για να μπαίνει το κεφάλι. Επειδή δεν είχα πολύ χρόνο στη διάθεσή μου, το άνοιγμα το έκλεισα με την παραμάνα ασφαλείας. Εναλλακτικά μπορείτε να ράψετε δύο κορδονάκια και να τα δέσετε μεταξύ τους.

ghost-costume-diy

5. Έφτιαξα ένα πατρόν για τα μάτια, τα φρύδια και το στόμα του φαντάσματος. Με βάση το πατρόν έκοψα τη μαύρη τσόχα. Ύστερα τα κόλλησα πάνω στο σεντόνι με το πιστόλι σιλικόνης.

ghost-costume-diy

6. Με βελόνα και λευκή κλωστή έραψα τις δύο άκρες του σεντονιού κάτω από τα χέρια του παιδιού για να μοιάζει με μανίκι. Έτσι θα είναι πιο σταθερή η στολή.

Έτσι, μέσα σε μισή ωρίτσα η αποκριάτικη στολή φάντασμα ήταν έτοιμη! Η Ελένη μου πολύ χαρούμενη τη φόρεσε στο αποκριάτικο πάρτυ του σχολείου της. Έτρεχε κι έπαιζε στο προαύλιο ενώ η στολή της ανέμιζε! Κι όσο πιο πολύ ανέμιζε η στολή τόσο πιο πολύ χαιρόταν εκείνη κι έκανε την τρομακτική φωνάζωντας “Μπούουου”!

Αποκριάτικη-στολή-φάντασμα-δωρεάν-εκτυπώσιμο

Για να είμαστε σε επαφή, γραφτείτε στο newletter (κλικ εδώ), ακολουθήστε με στο Instagram (κλικ εδώ) και στο Facebook (κλικ εδώ).

αποκριάτικη-στολή-φάντασμα-ghost-costume-diy-mylittleworldgr

Παρακάτω θα βρείτε κι άλλες ιδέες για χειροποίητες αποκριάτικες στολές! Ρίξτε μια ματιά, μερικές είναι πολύ ευφάνταστες, ενώ άλλες απίστευτα εντυπωσιακές!

Σας φιλώ…

Δείτε επίσης

24 diy αποκριάτικες στολές για παιδιά

αποκριάτικες-παιδικές-στολές-να-φτιάξεις-μόνος-σου-mylittlewordgr

.

Πινιάτα κλόουν για τις απόκριες – πως θα τη φτιάξετε

φτιάχνω-πινιάτα-κλόουν

.

Αποκριάτικη στολή Πυτζαμοήρωες (Owlette Pj masks)

Αποκριάτικη-στολή-πυτζαμο-ήρωες-Owlette
My Little World

Καλώς ήρθατε στο blog μου! Είμαι η Σωτηρία, μαμά της Ελένης και της Έλλης και σύζυγος του Δημήτρη. Μαζί σας μοιράζομαι στιγμές, σκέψεις, δημιουργίες! Σας ευχαριστώ που επισκεφτήκατε το blog μου. Θα χαρώ να διαβάσω τα σχόλιά σας!

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

ΣΧΕΤΙΚΑ

Γεια σας, είμαι η Σωτηρία και σας καλωσορίζω στο My Little World. Το επάγγελμά μου είναι Οικονομολόγος, με πτυχίο στη Διοίκηση και Master στα εφαρμοσμένα Χρηματοοικονομικά. Αγαπώ πολύ την επικοινωνία, την καλή παρέα, τα ταξίδια, τις χειροτεχνίες.

Διαβάστε περισσότερα...

Facebook | Instagram | Pinterest

ΑΡΧΕΙΟ
ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

familives

Newsletter
ΕΓΓΡΑΦΗ

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Μείνετε ενημερωμένοι λαμβάνοντας όλα τα άρθρα μας στο email σας.
close-link