Χριστουγεννιάτικες ετικέτες δώρων + Δωρεάν εκτυπώσιμα

χριστουγεννιάτικες ετικέτες δώρων

Πόση σημασία έχει για εσάς το περιτύλιγμα ενός δώρου? Χμ, για εμένα πάντως είναι σημαντικό το περιτύλιγμα αλλά και η ετικέτα που αναγράφει το όνομα του παραλήπτη. Ειδικά, αυτή τη γιορτινή περίοδο που ακολουθεί, θεωρώ ότι οι χριστουγεννιάτικες ετικέτες δώρων συμπληρώνουν και κάνουν το αμπαλάζ του ακόμη πιο εντυπωσιακό. Για το λόγο αυτό βρήκα μερικές χριστουγεννιάτικες ετικέτες στο canva.com τις οποίες προσάρμοσα στο δικό μου γούστο (χρώμα και λόγια), μερικές γράφουν μηνύματα στα αγγλικά και μερικές στα ελληνικά  και μπορείτε να τις εκτυπώσετε κάνοντας κλικ παρακάτω:

χριστουγεννιάτικες ετικέτες δώρων

Για να εκτυπώσετε τις Χριστουγεννιάτικες ετικέτες δώρων με ευχές στα Αγγλικά:

[emaillocker]HO HO HO, κάνετε κλικ εδώ.[/emaillocker] [emaillocker]Merry Christmas! (blue), κάνετε κλικ εδώ.[/emaillocker] [emaillocker]Merry Christmas (snowman), κάνετε κλικ εδώ.[/emaillocker] [emaillocker]Merry Christmas (red-green) κάνετε κλικ εδώ.[/emaillocker]

χριστουγεννιάτικες ετικέτες δώρων

Για να εκτυπώσετε τις Χριστουγεννιάτικες ετικέτες δώρων με ευχές στα Ελληνικά:

[emaillocker]Καλές Γιορτές, κάνετε κλικ εδώ.[/emaillocker] [emaillocker]Καλή Χρονιά, κάνετε κλικ εδώ.[/emaillocker] [emaillocker]Καλά Χριστούγεννα, κάνετε κλικ.[/emaillocker] [emaillocker]Με πολύ αγάπη, κάνετε κλικ εδώ.[/emaillocker]

χριστουγεννιάτικες ετικέτες δώρων

Θα εκτυπώσετε τις χριστουγεννιάτικες ετικέτες σε χαρτόνι και σε έγχρωμο εκτυπωτή. Αφού τις κόψετε, θα κάνετε μια μικρή τρύπα με τον διακορευτή σε μία από τις γωνίες τους και θα τις δέσετε πάνω στα δώρο σας με μια κορδέλα! Αμέσως θα δείτε πόσο πιο όμορφα θα δείξουν τα δώρα σας και φυσικά δεν θα μπερδέψετε τα δώρα μεταξύ τους! Επίσης, είμαι σίγουρη ότι ο παραλήπτης του δώρου θα το εκτιμήσει ακόμα περισσότερο αφού τώρα θα δείχνει ακόμα πιο περιποιημένο!

χριστουγεννιάτικες ετικέτες δώρων

Μπορείτε να βρείτε περισσότερα δωρεάν σχέδια για επεξεργασία και εκτύπωση κάνοντας κλικ εδώ.

Καλές γιορτές να έχουμε!

Για να είμαστε σε επαφή, γραφτείτε στο newletter (κλικ εδώ), ακολουθήστε με στο Instagram (κλικ εδώ) και στο Facebook (κλικ εδώ).

Σας φιλώ!

My Little World

Καλώς ήρθατε στο blog μου! Είμαι η Σωτηρία, μαμά της Ελένης (8 ετών) και της Έλλης (5,5 ετών) και σύζυγος του Δημήτρη. Μαζί σας μοιράζομαι στιγμές, σκέψεις, δημιουργίες! Σας ευχαριστώ που επισκεφτήκατε το blog μου. Θα χαρώ να διαβάσω τα σχόλιά σας!

4 Σχόλια
  1. Π΄ράγματι όμορφες οι ταμπελίτσες σου! Είσαι πολύ δημιουργική! Όντως ένα όμορφα τυλιγμένο δώρο σε προδιαθέτει θετικά για το περιεχόμενό του και σε ενθουσιάζει, συμφωνώ. 🙂 Καλές γιορτές να έχεις & χαίρομαι που σε γνωρίζω!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Newsletter
ΕΓΓΡΑΦΗ

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Μείνετε ενημερωμένοι λαμβάνοντας όλα τα άρθρα μας στο email σας.
close-link