Το βιβλίο του Hygge και το βιβλίο του Lykke + Διαγωνισμός

Hygge_kai_Lykke_mylittleworldgr

Το βιβλίο του Hygge και το βιβλίο του Lykke έχουν γίνει από τα αγαπημένα μου! Κι αυτό γιατί η φιλοσοφία τους είναι να μας μάθουν να ζούμε καλά και να είμαστε ευτυχισμένοι. Δύο συστατικά απαραίτητα για να αισθανόμαστε ψυχική ισορροπία, ηρεμία και ευεξία!

Το βιβλίο του Hygge

Το βιβλίο του Hygge

Το βιβλίο του Hygge (χούγκα) αναφέρεται στον Δανέζικο τρόπο να ζεις καλά! Το Hygge (που δεν μεταφράζεται ακριβώς στα ελληνικά) είναι η ζεστασιά, η ασφάλεια, η αγάπη που αισθανόμαστε για τους ανθρώπους και για κάθε τι γύρω μας. Μοιάζει με μια δυνατή αγκαλιά χωρίς καν τη σωματική επαφή (μα πόσο Hygge είναι αυτό)!
Το βιβλίο αυτό είναι ένα παγκόσμιο best seller κι έχει μεταφραστεί σε 35 γλώσσες! Μου έχει μάθει πόσο ευεργετική είναι η τέχνη του Hygge στη ζωή μου και προσπαθώ να την εφαρμόσω στην καθημερινότητα μου!

Συγγραφέας: Μάικ Βάικινγκ

Εκδότης: Μίνωας

Μετάφραση: Τουλούπη Ελένη 

Σελίδες: 296

Το βιβλίο του Lykke

Το βιβλίο του Lykke

Το βιβλίο του Lykke (λούκα) αναφέρεται στον Δανέζικο τρόπο για την κατάκτηση της ευτυχίας. Γενικώς η Δανία θεωρείται από πολλούς ότι είναι η πιο ευτυχισμένη χώρα του κόσμου. Ωστόσο ο συγγραφέας του βιβλίου, Μάικ Βάικινγκ, δεν στέκεται μόνο στη Δανία. Προσπαθεί να καταλάβει τι κάνει τους ανθρώπους ευτυχισμένους σε ολόκληρο τον πλανήτη. Κι αυτό ακριβώς προσπαθεί να μας μάθει, τα μυστικά της ευτυχίας! Έτσι ώστε να τα προσαρμόσουμε στη δική μας καθημερινότητα και να ανακαλύψουμε το Lykke στη ζωή μας!

Συγγραφέας: Μάικ Βάικινγκ

Εκδότης: Μίνωας

Μετάφραση: Ελιασά Νοέλα 

Σελίδες: 300

Για να είμαστε σε επαφή, γραφτείτε στο newletter (κλικ εδώ)  ή ακολουθήστε με στο Instagram (κλικ εδώ) και στο Facebook (κλικ εδώ).

Το βιβλίο του Hygge και του Lykke

Διαγωνισμός: Το βιβλίο του Hygge και το βιβλίο του Lykke

Σε συνεργασία με τις εκδόσεις Μίνωας, δύο τυχεροί θα κερδίσουν από ένα αντίτυπο από “Το βιβλίο του Hygge” ή “Το βιβλίο του Lykke”

Για να διεκδικήσετε:

-ένα αντίτυπο από τα παραπάνω βιβλία μέσω Instagram, κάνετε κλικ εδώ.

-ένα αντίτυπο από τα παραπάνω μέσω Facebook, κάνετε κλικ εδώ.

Γενικοί όροι διαγωνισμού.

-Η διάρκεια του διαγωνισμού είναι μέχρι και 20/05/2019 και ισχύει μόνο για κατοίκους Ελλάδας.

-Όσες συμμετοχές δεν έχουν ακολουθήσει σωστά όλους τους όρους σε κάθε μέσο, ακυρώνονται.

-Από την κλήρωση θα αναδειχθούν δύο τυχεροί, ένας μέσω Facebook κι ένας μέσω Instagram.

-Ο τυχερός μέσω Facebook θα ειδοποιηθεί με νέο σχόλιο στη φωτογραφία του διαγωνισμού στο Facebook. Ο τυχερός μέσω Instagram θα ειδοποιηθεί με νέο σχόλιο στη φωτογραφία του διαγωνισμού στο Instagram. Οι τυχεροί θα πρέπει να κατοχυρώσουν τα δώρα τους εντός 2 ημερών, αλλιώς η κλήρωση θα επαναληφθεί. Όλη η επικοινωνία μαζί τους θα γίνεται μόνο γραπτώς κι όχι με οποιονδήποτε άλλο τρόπο, πχ τηλεφωνικώς.

-Οι 2 τυχεροί αν είναι κάτοικοι Αθήνας θα παραλάβουν το βιβλίο τους από το κέντρο της Αθήνας, αφού επικοινωνήσουν με τις Εκδόσεις Μίνωας. Αν κατοικούν εκτός Αθηνών το δώρο τους θα τους αποσταλεί ταχυδρομικώς. Τα δώρα δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή άλλα είδη.

-Μετά τη λήξη του διαγωνισμού το blog My Little World δε φέρει καμία άλλη ευθύνη πέρα από τη διοργάνωση του διαγωνισμού.

Καλή επιτυχία και καλό διάβασμα!

Σας φιλώ…

My Little World

Καλώς ήρθατε στο blog μου! Είμαι η Σωτηρία, μαμά της Ελένης και της Έλλης και σύζυγος του Δημήτρη. Μαζί σας μοιράζομαι στιγμές, σκέψεις, δημιουργίες! Σας ευχαριστώ που επισκεφτήκατε το blog μου. Θα χαρώ να διαβάσω τα σχόλιά σας!

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

ΣΧΕΤΙΚΑ

Γεια σας, είμαι η Σωτηρία και σας καλωσορίζω στο My Little World. Το επάγγελμά μου είναι Οικονομολόγος, με πτυχίο στη Διοίκηση και Master στα εφαρμοσμένα Χρηματοοικονομικά. Αγαπώ πολύ την επικοινωνία, την καλή παρέα, τα ταξίδια, τις χειροτεχνίες.

Διαβάστε περισσότερα...

Facebook | Instagram | Pinterest

ΑΡΧΕΙΟ
ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

familives

Newsletter
ΕΓΓΡΑΦΗ

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Μείνετε ενημερωμένοι λαμβάνοντας όλα τα άρθρα μας στο email σας.
close-link