Σουβέρ από φελλό: πώς να τα φτιάξεις

Σουβέρ από φελλό πως να τα ζωγραφίσεις

Τα σουβέρ από φελλό που ζωγράφισα είναι η τελευταία μου χειροτεχνία με αφορμή παρόμοια σουβέρ που έφτιαξε η φίλη μου Νίκη από το Ονειροποιείο!

Μου αρέσει να βάζω τις προσωπικές μου πινελιές σε αντικείμενα του σπιτιού που τα χρησιμοποιούμε συχνά. Μου αρέσει να έχουν χρώμα και να είναι ακριβώς όπως τα φαντάζομαι. Γιατί έτσι τα κοιτάζω και χαίρομαι και μοιάζει (πως να το πω…) σαν να τα αγαπάω πιο πολύ! Πρόσφατα ήθελα μερικά καινούργια σουβέρ για τη βεράντα μας που να έχουν πάνω μια τσαχπινιά. Να φαίνεται βρε παιδί μου ότι κάποιος ασχολήθηκε επιμελώς μαζί τους! Γι’ αυτό πήρα μερικά σουβέρ από φελλό και τα ζωγράφισα.

σουβέρ από φελλό

Σουβέρ από φελλό: Υλικά

-1 συσκευασία σουβέρ από φελλό

-χρωματιστούς ανεξίτηλους μαρκαδόρους

-1 μολύβι

Το σχέδιο που σκέφτηκα να ζωγραφίσω ήταν χρωματιστά, γιορτινά banners που τα βλέπεις και σου φτιάχνουν τη διάθεση! ‘Ετσι για να τα βλέπουμε εμείς και οι καλεσμένοι μου και να χαιρόμαστε!

Με το μολύβι σχεδίασα πάνω σε ένα σουβέρ το σχέδιο που ήθελα. Μετά με τους μαρκαδόρους «πάτησα» πάνω στη γραμμή του μολυβιού και χρωμάτισα το σχέδιό μου (όπως στις φωτογραφίες).

σουβέρ από φελλό

Στα επόμενα σουβέρ δεν χρειάστηκε να σχεδιάσω με το μολύβι γιατί τα γιορτινά σημαιάκια ήταν πολύ εύκολο σχέδιο. Το μόνο που έκανα ήταν να το κοιτάζω από το πρώτο σουβέρ και να χρωματίζω τα υπόλοιπα!

Σουβέρ από φελλό πως να τα ζωγραφίσεις

Γενικώς στα σουβέρ μπορείς να ζωγραφίσεις οτιδήποτε σκεφτείς. Για παράδειγμα ψάρια, κοχύλια ή καρπούζι, αν θέλεις να είναι πολύ καλοκαιρινά. Αλλά και ήλιους, αστέρια, φεγγάρια κι ότι άλλο βάλει ο νους σου!

Για να είμαστε σε επαφή, γραφτείτε στο newletter (κλικ εδώ), ακολουθήστε με στο Instagram (κλικ εδώ) και στο Facebook (κλικ εδώ).

Μου αρέσουν πολύ τα καινούργια μου σουβερ. Τα βλέπω έτσι χρωματιστά και μου φτιάχνουν τη διάθεση! Συμφωνείς;

Σας φιλώ…

My Little World

Καλώς ήρθατε στο blog μου! Είμαι η Σωτηρία, μαμά της Ελένης (8 ετών) και της Έλλης (5,5 ετών) και σύζυγος του Δημήτρη. Μαζί σας μοιράζομαι στιγμές, σκέψεις, δημιουργίες! Σας ευχαριστώ που επισκεφτήκατε το blog μου. Θα χαρώ να διαβάσω τα σχόλιά σας!

2 Σχόλια

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Newsletter
ΕΓΓΡΑΦΗ

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Μείνετε ενημερωμένοι λαμβάνοντας όλα τα άρθρα μας στο email σας.
close-link